Ahojte dnes sú to 2 týždne čo mi mešká ms a na teste clearblue mám len slabého ducha..Myslite že to môže vyjsť?..a kedy sa objednať k dr?
@anjelicek26 nie mne teraz mešká ms 2 týždne a nerobila som si ešte test až teraz a je tam slaba druhá čiarka
Mne sa robila slabučka druhá čiarka týždeň od meškania MS. Záleží od toho kedy došlo k uhniezdeniu. Ved môžeš ísť k Dr. budeš kľudnejšia. Urobí ti ultrazvuk vezme krv. Držím palce
ale tak ked uz dva tyzdne meska, to by hadam mala byt aj silnejsia ciarka si tak myslim, skus ist k doktorovi co ti povie.
Ved toto pri prvom dieťati mi meškalo 10 dní a už riadne koľajnice ..ale tiež je pravda že mám veľmi nepravidelny cyklus niekedy aj mesiac vynechá
Ja som túto situáciu zažila v marci. Poslednú ms som mala 27.1. Ďalšia mi mala prísť 1.3., mám dlhý cyklus. Meškala mi ms týždeň, urobila som test, bol ng. Počkala som ešte ďalší týždeň a zas som robila test, stále ng. Šla som k dr, na utz všetko čisté, nikde nič. Vzal mi krv, hcg niečo okolo 600. O týždeň som šla zas na utz a krv. Stále nič nebolo vidno, hcg stúplo. Tak som chodila každý týždeň k dr, hcg stúpalo, no nikde nič. Už to vyzeralo na mimomaternicové. A zrazu v 9tt sa ukázala bublinka, srdiečko bilo. Ale bolo tak schované, že ani nevedel pomerat, iba podľa srdiečka určil, že môžem byť 8-9 tt. Momentálne som v 12-13tt. Na týždeň ma čaká prvý veľký utz a odbery. Takže všetko je možné. Držím palce. A ešte jedna vec, my sme sa ani nesnažili, používali sme ochranu. Nevieme ani ako a kedy sa podarilo.
@19daniela90 my prerušovanu súlož ktorá nám fungovala roky 🙈
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tak ja ako sa poznam by som sla hned. Bud sa ti brutalne posunula ovulacia (co sa stat moze, syn je zarobeny 27.den 29.cyklu a tym padom som testovala pozitivne az po dvoch tyzdnoch meskania...) ale ak si robila test pred dvoma tyzdnami a nesilnie, tak to vyzera zle no... ja by som sla dat zobrat krv a potom o tri dni zasa a uvidis, ako sa to bude vyvijat.