2 testy pozitívne, ďalšie negatívne. Som tehotná?

lusia28
21. apr 2012

Maminky prosím poradte možno niektorá z Vás mala alebo má podobný problém.V pondelok som si robila 2 testy ktore mali slabých duchov ,veľmi som sa potešila,na druhý deň som urobila ďalšie 2 testy tie už boli negatívne 😒 bolí ma v podbrušku už niečo vyše týždňa,mrcha mešká 4 dni,dnes poobede som si urobila ďalší test a zase negatívny a do toho ma dnse začali bolieť aj prsia a poobede mi bolo zle(čo nikdy predtým som takéto stavy nemala).Mohli mi tie 2pozit.testy výjsť ak by som mala cystu?alebo nedajbože mimomaternicové tehu?Celý týždeň mám pocit že už prišla mrcha,bez intímky ani na krok,prídem na Wc a ništ.Budúci týždeň asi navšteva lekára,len keby nám potvrdil o čom snívame 😉

kveta
21. apr 2012

@lusia28 Ano, cysta sa takto prejavuje.

svetllana
21. apr 2012

@lusia28 Cysta neviem. Mimomaternicove nie, testy by boli stale pozitivne. Ja to odhadujem na biochemicke tehotenstvo. Zacalo sa tvorit HCg v tele, ale tehotenstvo sa neudrzalo a konci s meskajucou menstruaciou. O par dni by si v tomto pripade mala dostat silnejsiu ms..

lusia28
autor
22. apr 2012

no takže asi z toho nič nebude,dnes som začala špiniť,mrcha prichádza.... ☹ končím zo všetkým od dnes žiadne testovanie nič keď sa rozhodne babätko prísť k nám tak príde 😔 😔 😔

katkasofi
22. apr 2012

@lusia28 lusi to mi je luto. ja som tak bola podobne na tom min. mesiac. ibaze ja som mala 6 dni vkuse pozitivne testy, kazdy den duch silnel a na siesty den vecer krv... 😢 zacni dalsi mesiac. ja som si zabezpecila ovu testy a paradne sme sa tieto dva dni snazili🙂 tak dufam ze tento mesiac to vyjde. a nebrala si nahodou dake lieky? alebo nie si po cisaraku?

lucinocka
22. apr 2012

@lusia28 mikropotrat, to ma kazda druha, mala by ti mrcha prist coskoro🙂 drzim prsty aby sa zadarilo🙂

lusia28
autor
22. apr 2012

@katkasofi držím palečky aby Vám to vyšlo,cisarák som mala pre 7rokmi,lieky žiadne akurát beriem kyselinu listovu druhý mesiac.Keď som bola pred 7 rokmi tehotná tak som predčasne porodila v 26tt kvôli tomu,že som mala hematom na metrnici....po pôrode sa mi vstrebal,chodila som na prev.prehliadky všetko bolo o.k.ale bála som sa znova otehotnieť,prvý pôrod dopadol strašne,čakala som 2čky chlapčekov a slabší Samulko 560g nám umrel.Adamko 920g začal bojovať,dnes je prváčik a je našťastie v poriadku,bála som sa druhého tehu a minulého roku som sa premohla a povedala som,že už je ten čas na ďalšie bábo,od augusta sa z manželom snažíme a stále nič,podobný prípad som mala v novembri kedy mi tiež meškala mrcha 2 týždne ale potom sa dostavila,podľa dr.som v poriadku a aj manžel bol u dr. a tak isto,ja už neviem ☹

lusia28
autor
22. apr 2012

@lucinocka ďakujem,no už aj došla mrcha jedna hnusna..... 😢

anjelicek26
22. apr 2012

@lusia28 - mikropotrat bohuzial, preto treba robit testy neskor :( Aspon sa clovek nesklame. Ber to tak, ze nieco nebolo ok. Ale vela lekarov tvrdi, ze ak telo zakusilo HCG, otehotniet v dalsom cykle je velmi pravdepodobne, takze smelo do boja.

lusia28
autor
22. apr 2012

@anjelicek26 no snaď to stihneme,tatika máme doma budúci týždeň,kedy zase budem 2-3 dni po mrche....tak uvidíme 😒

katkasofi
22. apr 2012

@anjelicek26 no to si postesila aj mna 😉 ze ak telo zakusilo HCG 😀 dufam ze to vyjde 😉

katkasofi
22. apr 2012

@lusia28 joj to ma mrzi co si si musela vytrpiet s dvojickami. vies co povedal doky mne? ze mozno sa bimbo dobre neuhniezdilo, lebo nemam rovne steny maternice - ja som bola tiez skoro pred tromi rokmi na cisarskom...ze po sekcii je maternica ina, nie je hladka...co ja viem ci to moze ovplyvnit uhniezdenie???

blackcherry
22. jún 2013

Ahojte kocky, mne sa stala tiez velmi podobna vec. Tyzden po menstruacii som sa citila velmi na figu a zacala som spinit na nejaky 10 den, tak som si spravila test. Bol pozitivny. Nechcela som tomu uverit tak som do seba nalievaa vodu a spravila dalsie a ostatne boli negativne. Na druhy den rano som si tiez spravila no bohuzial negativny. 😖 . Zacala som znovu krvacat, cize znovu menstruacia. Moze ist o mikropotrat? Poslednych 5 mesiacov som mala cyklus v rozpati od 28 do 31 dni avsak minuly jul som mala Depo provera shot co maximalne rozhadzalo moj cyklus. Zazil niekto daco podobne? Mozem byt stale tehu aj s menstruaciou? Alebo prisla znova menstruacia ze telo neprijalo vajicko? dakujem

martinka_martinka
4. nov 2013

ahojte baby som teraz j ja tak trochu mimo... dnes kamoska stresovala že co ak je tehotna tak sme sli kupiť testy... ja som si tiež kupila lebo manžel si nedava pozor :P a tak som si spravila test a boli dve ciarky jedna slabsia ale bolo ju dosť vidno .... a potom som si spravila z tej istej krabicky aj druhy test a ten už bol negativny ako je to možne ??? je večer takže zajtra bežim kupiť druhy test.... stalo sa vam to už ???

zuzinka1989
4. nov 2013

@martinka_martinka no ale to si mala asi redsi moc...ak si testovala prilis rychlo... a skus z ranneho 🙂 podla mna tam tie ciarky budu 🙂

martinka_martinka
4. nov 2013

@zuzinka1989 no hej asi desat minut potom som si ho spravila...musela som vypit 3 pohare vody aby som mohla ist znovu... lebo som neverila vlastnym ociam... mam 5 a pol mes. syna tak som bola v soku ze tak skoro sa podarilo... 😀

zuzinka1989
4. nov 2013

@martinka_martinka tak to bude tymi tromi poharmi vody 😀 ale tehotna podla mna budes 🙂 sprav zajtra z ranneho, ak mas doma daky test 🙂

martinka_martinka
4. nov 2013

@zuzinka1989 juuuj nemam keby že mam už je aj ten ocikaný :D trochu ma to sklamalo že bol druhy negativny ale na druhej strane mi to až tak nevadi dalsie dieťa som chcela trosku neskor nech si maleho užijem ... 🙂 ale ak by sa podarilo tak by som bola rada :P no uvidim ... zajra pbežim s plnym mechurom do lekarne :D najhorise je že si ani neviem vypocitať v ktorom tyzdni by som mohla byť kedže menstruaciu nemam od zaciatku tehotenstva ... 🙂 ak nepocitam sestonedelie...

zuzinka1989
4. nov 2013

@martinka_martinka no zajtra cakam fotku peknych // 🙂))) a drzim palce 🙂

martinka_martinka
4. nov 2013

@zuzinka1989 dakujem si zlatá .... vieš presne čo napisať na povzbudenie ;)

martinka_martinka
5. nov 2013

@zuzinka1989 ajoj tak niesom tehu ... dalsi test to potvrdil 🙂 nevadí aj tak je môj malý ešte priliš malý a treba sa hlavne jemu venovať 🙂 ale celkom som sa potesila ked som videla na tom prvom dve čiaročky :P

romannasport
5. jan 2017

@martinka_martinka tak bolo to tehu ci nie ? 🙂

martinka_martinka
5. jan 2017

@romannasport :D vtedy som nebola, ale o par mesiacov som otehotnela naozaj 🙂

petrlka
9. jan 2019

Ahojte , mam podobnu skusenost , meskala mi MS 4 dni tak som spravila test vysiel pozitivny , na druhy den so si apravila digitalny test clear blue a ten mi ukazal +1-2 , dnes je to 11 dni co.mj meska ms a test.mi vysiel negativny. Mate niekto.podobne skusenosti? MS stale nemam ani nespinim . Dakujem . Prikladam aj foto

romannasport
10. jan 2019

@petrlka zaleyi od hcg hormonu aaj kedy ci ich pocas dna robis ale ak ti clear ukazal tehu tak gratulujem 🙂

hennyinnsbruck
10. jan 2019

Na 11ty den meskania dost slabe ciarky. Zbehni lekarovi na krv😉

petrlka
10. jan 2019

@romannasport clear blue mi ukazel tehu ale potomsom robila dalsie 3 testy (obycajne) a tie mi vysli negativne tak nechapem

petrlka
10. jan 2019

@hennyinnsbruck tie ciarky 2 mi vysli ked mi.MS meskala 4 dni , ked mi MS meskala 11 dni tak mi vysiel negativny , preto nechape.

hennyinnsbruck
10. jan 2019

@petrlka mali by byt silnejsie a nie negat. pockaj par dni ci sa ms spusti(biochemicke).

petrlka
10. jan 2019

@hennyinnsbruck bola som aj u dr ale bolo este skoro gestacny som mala este maly tak ma objednala na 16 . Tak uvidime.

romannasport
10. jan 2019

Clere blue je kavalit

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre