2 mm plod bez akcie srdca

daniela2227
21. mar 2018

Obraciam sa na vas s prosbou o nazor...podla PM som 7tt 4 dni...pondelok som trochu krvacala...nie vela..a asi 4_5hodin...prestalo to..objednali ma na sono...dnes som ho absolvovala..este podotknem,ze zijem v UK..prvy sok..porodna asistentka, ziadny lekar...najprv ho sla robit cez brucho..co je v tomto stadiu absolutna blbost..potom zacala vaginalny..kedze..samozrejme nic nevidela...chodila nim hore dole..doprava dolava...asi najdlhší ultrazvuk aky som kedy podstupila..hovorila som muzovi aby pozeral na obrazovku a popisoval co vidi..kedze ja som na nu nevidela..opisal mi fazulku..ktoru oznacila na zaciatku krizikom..na konci krizikom..dlzka 12
Mm..rukou mi naznacil pulzujucu bodku..este hodnu chvilu po mne smatrala...tvarila sa ze sama nevie co je co...nakoniec povedala ze nasla 2mm plod bez akcie srdca...opytala sa ma ci chcem aj iny nazor...samozrejme som chcela...pri objednavani dalsieho terminu...ktory mal byt o tyzden,no nakoniec ma objednali o 2...mi povedala...ze naco ma ma prist pozerat niekto iny ked mi aj tak nic ine nepovie...som znechutena..zhrozena a este neviem co

shades3
21. mar 2018

@daniela2227 ahoj, urcite druhy nazor! srdiecko sa casto aj neskor ukaze, su tu rozne diskusie, ked baby uz na kyretaz poslali a tam zistili, ze je cinnost srdca.. zavisi aj od UZV a od sikovnosti, podla toho, co popisujes, ta babizna nebola celkom ok.. drzim palceky x

daniela2227
autor
21. mar 2018

@shades3 ved si idem vybavit privatny scan...este mi aj papier nechceli dat..no vydupala som si ho..a v nom som sa docitala...ze pri plode ktory ma podla nich 2mm...je krvna zrazenina 31.6x18.6x22.6mm....myslis ze mi to povedala?? Ani nahodou

shades3
21. mar 2018

@daniela2227 ty kokos, no tak to moze byt hematom, to ma ale vela bab, a su s tym tehotne, akurat obcas zakrvacaju a potom panika, ale to len hematom sa pusti.. budem drzat velmi palce!

daniela2227
autor
21. mar 2018

@shades3 pondelok zo mna aj vysli take zrazeniny...takze to pripisujem tomu...odvtedy ani len nespinim alebo nieco...nevies si predstavit co to urobi s psychikou..ked ti muz opisuje jedno...ty si vydychnes...a nakoniec ta odbornicka povie nieco ine...a este sa o zrazenine docitas az v papieri

deti95060810
21. mar 2018

mala som, ale buď kľudná, ani na Slovensku s tým lekári nič nerobia....Sú dve možnosti. Alebo tehotenstvo pokračuje, alebo skončí....kruté ,ale stáva sa.

shades3
21. mar 2018

@daniela2227 no, tak musime len verit, ze sa babatko udrzi 🙂 budeme drzat palceky. a mam za sebou jeden missed abort, viem ten strasny pocit, ked nieco ine cakas a povedia ti ine.. hrozne. drzim palce!

ukulela
21. mar 2018

@daniela2227 no v 7 tt by plod mal mat - pisu - nejakych 8 mm, takze zjavne tetula sama nevedela, co vidi 🙂
aj ja drzim palce. v UK to mate (co sa tyka prenatalnej starostlivosti) tazke, zrejme co si nezaplatis, nemas. takze pokial nie su problemom peniaze, ries to tak. vsetko dobre prajem a este raz drzim palciaky.

daniela2227
autor
21. mar 2018

Ukazala som mojmu drahemu foto zo sona v 7tyzdni...ci videl nieco take...povedal ze hej...tak som maximalne paf

michaelamaria
28. mar 2018

@daniela2227 drzim palceki 🙂 🙂 🙂 mo ccc

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre