2 dni po menštruácii duch na teste

13. sep 2024

Baby ahojte, cítim sa nesvoja tak som si spravila test. Značky pepino, nepotrebujem počúvať aký je zlý, mam ho doma. Čakala som negative aby som mohla vyvrátiť. Tejto značke nič neverím, ukázal mi menej výraznú ale čiarku ako toto a tehu som nebola. A teraz takto. Čo hovoríte

autor
13. sep 2024

Na svetle vonku

kessica87
13. sep 2024

Skús inú značku. Pepino sú nespolahlivé.
Držím palce.

stela567
13. sep 2024

Ten test je negatívny. Duch je keď palička má nádych do ružova. Pokiaľ je do šeda je to len kanálik.

autor
13. sep 2024

@stela567 je do ružová nazivo, kvôli jasu nevidno farbu 🙂

autor
13. sep 2024

Práveže som sa zľakla že je dosť ružová, ale tiež považujem za negatívny

majamat
13. sep 2024

toto ukazuje aj zenam, ktore nie su tehu

majamat
13. sep 2024

treba pocat a znovu otestovat

kitycat
13. sep 2024

Prave si domenstruovala a robis si nekvalitny test 💁‍♀️

autor
13. sep 2024

@kitycat ano to som prave urobila čo ste povedala 🫥

autor
13. sep 2024

@majamat áno áno viem

autor
13. sep 2024

@majamat ale úprimne tie testy sú čo za hovadinu, nemalo by ukazovať nič keď to tehotenstvo tam nie je

majamat
13. sep 2024

vies, mozno vyrobca to za nic povazuje. napr mas rozne take rpuzkove testy apri takto slaboej zmene na testovacom pruzku sa to vacsinou ani za pozitivitu nepovazuje.
druha vec, zachytila som vyjadrenie jednej farmaceutky, ktora hovorila nieco o tom, ze mozno toto sposobuje mikroflora, az co vyrobca nemoze.

majamat
13. sep 2024

toto sice presnostne robia Pepino,a le tu najdes aj ine taketo falosne pozitivne testy.

dolezite nie je to, ci to testy robia, ale to, ze zeny zbytocne robia testy skoro ( to sa netyka teba, ale vacsiytyhc ostatnych zien ) a ako chapem, ze su zvedave, ale ak aj urobim tsst skoro a vyjde i takyto vysledok, nebudem sa tym zaoberat, lebo viem, ze to nema vyznam, ze to nemusi nic znamenat. ved toto by mi absolutne nebolo jasne, co to znamena. jasne by mi to bolo az ked budu ciarky riadne viditelne.

glade22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre