2 dni mi mešká menzes. Ukáže mi test niečo?

18. máj 2024

Ahojte, mám takú otázku. Dnes je to druhý deň čo mi mešká ms, ráno som si nespravila test lebo som si vravela že veď to je len druhý deň ale teraz cez deň stále nad tým premýšľam .
Myslíte že keď si spravím test takto počas dňa tak by ukázal niečo prípadne ukázal by výsledok ak by som reálne bola tehotná ?
Či radšej sa prekonať a počkať do zajtra rána?
Ďakujem za odpovede 😊

autor
18. máj 2024

Test mám takýto, túto značku . Už mám len posledný v balení

autor
18. máj 2024

Inak viem že na balení sa píše že sa dá urobiť kedykoľvek počas dňa ale keď som nad tým rozmýšľala tak si myslím že to je myslené asi až keď dlhšie mešká ms

majamat
18. máj 2024

vyskusaj, uvids a veru rassej rano
tvorba HCG je individualna, na zaciatku moze byt nizka, preto radsej rano testovat, kedy by sa mohlo hcgzachytit viac.

valentinaaa5985
18. máj 2024

Ja somnsi spravila test 11alebo 12 dni po ovulacii ked som mala ovulacny test pozitivny a mala som styk a bol pozitivny....ale zial som o dietatko prisla vo stvrtom mesuaci missed abbort 😥😭

kshu21
18. máj 2024

Mne ukázalo ducha 4 dni pred očakávaným menzesom a ešte k tomu som si test robila večer 🙂 a naozaj som tehotná takže myslím že ak ti dva dni mešká, tak už by ti to mohol test ukázať

autor
18. máj 2024

@valentinaaa5985 tiež mám jedno MA za sebou ☹️
Nemám odsledovanu ovulaciu takže neviem koľko dní po ovu som
Preto aj váham že či čakať alebo nie

autor
18. máj 2024

@kshu21 gratulujem 😊 ten pocit skúsiť to je hrozne veľký ale snažím sa byť racionálna 😄 preto aj tak blbá otázka že či by ukázal alebo nie

kshu21
18. máj 2024

Ďakujem 😊 skúste ak tak ráno 🙂 držím palce 😊

valentinaaa5985
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
valentinaaa5985
18. máj 2024

@kshu21 A ak sa smiem spýtať kolko ste po ma cakali aby ste sa zacali znova snažiť.... Ja mam ist po prvom menzese na kontrolu

kshu21
18. máj 2024

ja som MA nemala... reagovala som len nato ze mne ukázalo pozitivny test už pred menzesom ... Asi ste sa chceli opýtať autorky príspevku ta písala ze tiež bohužiaľ mala

valentinaaa5985
18. máj 2024

@kshu21 ano jej som sa chcela

valentinaaa5985
18. máj 2024

Autor A ak sa smiem spýtať kolko ste po ma cakali aby ste sa zacali znova snažiť.... Ja mam ist po prvom menzese na kontrolu

autor
18. máj 2024

@valentinaaa5985 ja som to mala zložitejšie keďže mňa moja dr nezavolala na kontrolu po ms iba mi povedala že sa môžeme snažiť po 1 ms
Prešla som k inej dr tam mi zistila zápal na krčku (bez príznakov ) a po MA som už 2 roky a odvtedy sa nie nie pošťastit ☹️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre