Ahojte prepáčte ale extremne sa bojim .... meška mi mrcha uz 2 dni a extremne sa bojim ze som v tom aj ked nemam byt ako kedze sa priatel do mna nespravil a nemala som ani plodne dni prosim o pomoc a ziadne sproste narazky a pripomienky ....
Tak trp ďalej.Co ti nato iné povedať?
A otázka je aká?
@bufalinka a kde sa teda spravil ak nie do teba 🫠
@januska12323 no ze ako dopomoct aby mi prisla
@alchemilkazltozelena tak nespravil sa do mna akoze dnu .... nemusim vraviet kam
Bojis sa ked si ho spravis. A vlastne bojis sa aj ked nevies na com si.
Tu ti nikto nic ine ako:
Urob si test alebo takto cakaj (mozno aj niekolko tyzdnov/mesiacov….
Mozno test bude negativny a si vydychnes a sama psychika ti ms spusti.
@bufalinka praveže ked ti meška test už ukaže
Ako pise kocka vyssie, to budes menej tehotna, ked si test neurobis? Dvojdnove meskanie - treba spravit test - nevyhnes sa tomu. Oddalovanie ti nepomoze, len sa zbytocne stresujes (MS moze meskat este dlhsie aj zo stresu)
@anjelicek26 ja som rozmysla aj nad tym ze ci to nemoze byt tym ze pred par dnami mi doktorka predpisala zelezo dost silne ...a den pred men som sla darovat krv a potom k zubarovi
@bufalinka zelezo by ti spravilo ked tak silnejsiu MS a nie zo dna na den. Sprav si ten test. Ci to beries z lava z prava, bez testu sa nepohnes...alebo budes cakat a nervovat. A kedze s toho, co pises, si ho mozno ani neplanujes nechat, tak cim skor.
Zábavaj sa dnes je piatok, neboj pondelok už pôjdeš do školy. 🤣
@bufalinka nechapačky strašne tak trtošiť si strach nemala ale tohto sa bojíš 😂😂😂 sprav si test a nevymýšľaj
Kolko mas? 15?
Ze ti meska 2 dni nemusi vobec nic znamenat ale Keby si si urobila test uz by si vedela na isto . Ja som mala kolajnice den pred meskanim . Takto si len nervy robis mozno zbytocne.
Tak teda čakaj. Možno 9 mesiacov
Prosím vysvetli mi jednu vec . Čo s tým dosiahneš keď neurobíš test a budeš čakať a nervovať?
Keď tvrdíš že plodné si nemala vtedy a že to dal inde tak sa nemáš čoho báť . Každému raz za čas mešká čo majú robiť iné keď im mešká aj 2 týždne . Mne dokonca vynechala celý cyklus takže 31 dní mi meškala som sa mala zložiť? Urob si test a máš výsledok aj tak neovplyvniš
@bufalinka
Spolužiačka bola tehotná a dopomohla si kadeako. Povedala, že stiahne vládu červeného vína, okupe sa pritom v riadne teplej vode a ze ak nepotrati, ôk.
Dieta v poriadku, už dospelé, robila to uplne na zaciatku. Potom bola šťastná, že babo ma.
Tak asi toľko. Mas to dieta mat, tak budeš.
@bufalinka Čím skôr si urob test. Ak bude pozitívny, aby si to mohla čo najskôr riešiť.
@bufalinka prosím ťa, sprav si test a hneď budeš vedieť. Nič na výsledku nezmení, či si ho spravíš teraz alebo počkáš pár mesiacov, či ti začne brucho rásť 🙈 nehnevaj sa, ale ja mám pocit, že na MK chodia ľudia, ktorí sa nudia a zakladajú témy, nad ktorými sa mi rozum zastavuje.
@bufalinka tak keď sa nespravil dnu tak nerozumiem prečo sa bojíš tehotenstva
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No tak si sprav test a budeš vedieť naisto