Ahojte už znova mi mešká... u mna to je už po vysadení normálne (už 7 mesiacov neberiem HAK) po vyvolávacke som mala 2-3 menštruácie normálne a teraz mi to znova nechodí. Pijem čaje aj víno vôbec nefajčim ani nic podobne žijem zdravo ... takze vôbec neviem čo je vo veci. Mala by som ísť k doktorovi ja viem ale zase mi len pichne injekciu a chcela som aby mi to prišlo prirodzene ... ďakujem za rady baby a prikladám aj fotku kde mám divný ale asi negatívny test... napíšte čo si myslite ❤️ Ps. Necítim sa byt tehotná ale niekdy mám take chvíľky že si poplacem aj na úplnej blbosti...
@kacenka1518 toto je pozitivny test 😊 gratulujem.
Skús urobiť ešte jeden. Ale vyzerá byť pozitívny. 🤗
@kacenka1518 vyzera byt pozitivny, ale na 17 den meskania dost malo. Mohla si mat neskor ovulaciu?
@brezza ano mohla som mat neskôr ovulaciu pretože mám teraz rozhádzanu menštruáciu ... ale robila som 2 ... prvý bol tento a druhý som mala podobný ale oveľa bledšu čiarku skoro žiadnu
Mne to pride skor negativne 17dni meskania by malo ikazat kolajnicu .
Tento test je skor neplatny ako pozitivny ...skus este jeden...alebo smer lekar
@miadi mojej mame prvý pozitívny test ukázal v 6-7tt😉 takze neni to tak vždy... záleží na tom aké silne ma žena hcg hormóny
@sense tak môže byt aj to, niesom odborník. Skúsim ísť vo štvrtok k doktorovi a uvidíme čo povie
@kacenka1518 uz by si bola v 7tt moze to byt ze ti vynechal cyklus nemala si ovulaciu a preto tak dlho meska ms, Tie testy su uz citlivejsie ako ked bola tvoja mama teho pred x rokmi, Aj ked sa to este par zenam stane ze az krvny test potvrdi. Chod k dr Lebo tu sa da len typovat podla mna nie si teho ale drzim palce aby si bola ak chces byt.
@kacenka1518 neviem co zeny tam vidia pozitivne..ale kebyze neberiem ze je ten test rozmoceny (cize neplatny) tak je to uplne negativny test.
Tak ako?
@kacenka1518 ciarka je len kanalik z premoceneho testu.
@amelia000 dobre no je tu viac názorov a kľudne môžem ale aj nemusím byt takze zajtra sa uvidí ale podľa mna tiež neni som. Určite som len nemala tento mesiac ovulaciu a preto mi neprišli ... uvidíme potom dam vedieť
Tu ti asi nik priamu odpoved podla mna neda, lebo a to ani neda takto len tak urcit. Proste ak chces poznat odpoved, lekarovi sa teda isto nevyhnes
@kacenka1518 mne tiez meskali dva tyzdne a najprv vsetky testy som mala neplatne a po par dnoch az zacalo ukazovat druhu ciarku.
@kacenka1518 koľko máš rokov?
@ibrunova mám 19 onedlho 20 🙂
Vyzerá to síce na kanálik ale ta ciarka je moc silná, neviem, najlepšie bude ak si spravíš nový test
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kacenka1518 odfot to na svetle a nie v tieni