17 dní mi mešká menzes, ale testy sú negatívne

kacenka1518
15. sep 2020

Ahojte už znova mi mešká... u mna to je už po vysadení normálne (už 7 mesiacov neberiem HAK) po vyvolávacke som mala 2-3 menštruácie normálne a teraz mi to znova nechodí. Pijem čaje aj víno vôbec nefajčim ani nic podobne žijem zdravo ... takze vôbec neviem čo je vo veci. Mala by som ísť k doktorovi ja viem ale zase mi len pichne injekciu a chcela som aby mi to prišlo prirodzene ... ďakujem za rady baby a prikladám aj fotku kde mám divný ale asi negatívny test... napíšte čo si myslite ❤️ Ps. Necítim sa byt tehotná ale niekdy mám take chvíľky že si poplacem aj na úplnej blbosti...

brezza
15. sep 2020

@kacenka1518 odfot to na svetle a nie v tieni

kacenka1518
autor
15. sep 2020
ajvy66
15. sep 2020

@kacenka1518 toto je pozitivny test 😊 gratulujem.

tosomja
15. sep 2020

Skús urobiť ešte jeden. Ale vyzerá byť pozitívny. 🤗

brezza
15. sep 2020

@kacenka1518 vyzera byt pozitivny, ale na 17 den meskania dost malo. Mohla si mat neskor ovulaciu?

kacenka1518
autor
15. sep 2020

@brezza ano mohla som mat neskôr ovulaciu pretože mám teraz rozhádzanu menštruáciu ... ale robila som 2 ... prvý bol tento a druhý som mala podobný ale oveľa bledšu čiarku skoro žiadnu

miadi
16. sep 2020

Mne to pride skor negativne 17dni meskania by malo ikazat kolajnicu .

sense
16. sep 2020

Tento test je skor neplatny ako pozitivny ...skus este jeden...alebo smer lekar

kacenka1518
autor
16. sep 2020

@miadi mojej mame prvý pozitívny test ukázal v 6-7tt😉 takze neni to tak vždy... záleží na tom aké silne ma žena hcg hormóny

kacenka1518
autor
16. sep 2020

@sense tak môže byt aj to, niesom odborník. Skúsim ísť vo štvrtok k doktorovi a uvidíme čo povie

miadi
16. sep 2020

@kacenka1518 uz by si bola v 7tt moze to byt ze ti vynechal cyklus nemala si ovulaciu a preto tak dlho meska ms, Tie testy su uz citlivejsie ako ked bola tvoja mama teho pred x rokmi, Aj ked sa to este par zenam stane ze az krvny test potvrdi. Chod k dr Lebo tu sa da len typovat podla mna nie si teho ale drzim palce aby si bola ak chces byt.

amelia000
16. sep 2020

@kacenka1518 neviem co zeny tam vidia pozitivne..ale kebyze neberiem ze je ten test rozmoceny (cize neplatny) tak je to uplne negativny test.

tosomja
16. sep 2020

Tak ako?

veronikaszabova
16. sep 2020

@kacenka1518 ciarka je len kanalik z premoceneho testu.

kacenka1518
autor
16. sep 2020

@amelia000 dobre no je tu viac názorov a kľudne môžem ale aj nemusím byt takze zajtra sa uvidí ale podľa mna tiež neni som. Určite som len nemala tento mesiac ovulaciu a preto mi neprišli ... uvidíme potom dam vedieť

monicka144
16. sep 2020

Tu ti asi nik priamu odpoved podla mna neda, lebo a to ani neda takto len tak urcit. Proste ak chces poznat odpoved, lekarovi sa teda isto nevyhnes

eskop
16. sep 2020

@kacenka1518 mne tiez meskali dva tyzdne a najprv vsetky testy som mala neplatne a po par dnoch az zacalo ukazovat druhu ciarku.

ibrunova
16. sep 2020

@kacenka1518 koľko máš rokov?

kacenka1518
autor
16. sep 2020

@ibrunova mám 19 onedlho 20 🙂

queen_el
16. sep 2020

Vyzerá to síce na kanálik ale ta ciarka je moc silná, neviem, najlepšie bude ak si spravíš nový test

zara1357
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
karin04
11. okt 2020

@eskop mozem sa spytat co ti ukazovali testy kym ti meskala dva tyzdne mne meska dneska 11. Dni a test je negativny

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre