Ahojte chcela by som sa spytat o radu.uz 15dni mi meskaju.mala som zapal dole a zensky mi dal antibiotika entizol na desat dni.mozu mi meskat kvoli tomu zapalu alebo nie a mozem ratat s tehu lebo sa snazime ale neviem co mam robit dakujem za odpovede
@gabca295 asi si zajtra spravim myslite ze ten zapal a antibiotika mozu zapricinit taketo dlhe meskanie nechcem zas robit paniku lebo fakt neviem co robit
nechceš robiť paniku ? akože ísť do lekárne kúpiť test s indiánskym pokrikovaním a tancom ?
bože.... 🙈 na 99 percent to nevie nikto lepšie ako ty sama.
@banderaska29 nie takto roky sa snazim bit tehu no nedari sa a zas kupit test nie je problem ale kupujem ho neustale a ked vzdy vijde jedna palicka tak ma to dost zoberie viete preto
@michaelakala môže aj stoho ale ked vam 15 dni meska test bud bude jasne pozitívny alebo celkom negativny. O nic one sa opriet nemate. Ked vam vide test pozitívny alebo naopak negativny budete vediet presne. A tak ro mozte riešiť z gynekologickou. Ak budete tehotna objedna vas na prehliadku a ked nie tak pojdete na vyvolávacku. Nik vam nic ine neporadi. Dajte vediet ako vyšiel test.
@michaelakala svätá prostoto
@michaelakala tak ako urobila si test?
@michaelakala zbytočná polemika či môže alebo nie. Môže, ak sa snažíte o bábätko, môže ísť aj o tehotenstvo. Kým jedno nevylúčiš, nebudeš vedieť. Najľahšie spraviť si test a hneď budeš vedieť.
@gabca295 ahoj no dnes som robila test no visiel negativny aj ked dnes je uz 18 den myslim.no ale na chvilu sa mi spustil tmavohnedy vytok ako keby som mala dostat mrsku no zatial nic.trz fakt uz neviem pockam do rana ci pride alebo nie a asi sa budem musiet ptm objednat u dr.
@michaelakala objednaj sa radšej. Ak je nieco zoe nech vieš. Držím palce
Ahojte no vcera som bola objednana u dr a zistil ze som uz osem tyzdnou tehulka tak dufam ze vsetko dobre dopadne
@michaelakala joj tak to gratulujem. Vyšlo to 🤩 držím palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Spravte si test