Baby prosím poraďte..
13DC pozitívny ovu test 15DC sme mali styk ..
Momentálne mám len 23DC ale od včera sa cítim príšerne. Je mi chvíľkami na zvracanie, 2 krát som takmer odpadla, som príšerne smädná, mám ružový výtok a pichanie, skriabanie v podbrušku..
Zrovna som sama, manžel na služobke a nikoho tu nemám.. z tých stavov mám strach, nikdy som nič podobné necítila (nemám deti) myslíte že to môže byť tehu?
@doda26 snažím sa a aj to beriem pohodovo, ale keď na mňa ide nával a tá divná nevoľnosť, zahmlieva sa pred očami tak viem veľmi panikáriť :(
no ta nevolnost asi bude skor z toho, ze si uvedomujes, ze mozes byt tehotna a len panikaris 🙂 ak si naozaj tehotna musis sa pripravit na rozne situacie, ktore ta mozno prekvapia, ale neboj vsetky zeny sme na to stvorene a zvladneme aj nemozne 🙂 nadych, vydych a mysli na to pekne co ta caka 🙂 tehotenstvo nie je vzdy take strasne ako sa o tom hovori a ako niektore zeny strasia
@doda26 ďakujem.🥺🙏
moze to byt uhniezdovanie. uvidis ci sa udrzi, ak bude meskat MS. to zvracanie a odpadavanie si si asi privodila sama nahovaranim si
Este neviem ci to nieco znamena no uvidime o dva dni drzim palceky
@petus998 ahojky,nezvyknem komentovat ..ale tento teda znamena 🙂. A ak tuzis po babatku myslim,ze bude 🙂. Toto je pozitivny test bez ziadnych pochybnosti 🙂.
@danielaaa212 aj ja som si myslela ale muz ma dostal do pochybnosti ze to nic neznamena tak uvidime snazime sa uz 11 mesiacov
@petus998 ste tehotná ci uz sa jedna o včerajší alebo dnešný test. Nie každá žena má tmavé koľajnice xa navyše u vás vidieť tendenciu silnenia druhej čiarky. 😉 Kľudne môžte zavolať svojmu gynekológovi že vám vyšiel pozitívny test a dohodnúť si stretnutie. 😉 Pre pokoj v duši si môžte test ešte raz zopakovať o pár dní. Či sa bábo udržalo 😉 držím palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
mozes byt tehotna, ale taketo extremne priznaky su podla mna asi skor vsugerovane..najskor zacinaju priznaky tak v den vymeskania menstruacie, dokonca mne zacali priznaky este o nieco neskor..takze ak mas z toho paniku, tak sa daj do kludu, vyloz nohy , pockaj si na vymeskanie menstruacie a vtedy si sprav test 😃