13DC pozitívny OVU test - môžem byť tehotná ?

16. mar 2021

Baby prosím poraďte..
13DC pozitívny ovu test 15DC sme mali styk ..
Momentálne mám len 23DC ale od včera sa cítim príšerne. Je mi chvíľkami na zvracanie, 2 krát som takmer odpadla, som príšerne smädná, mám ružový výtok a pichanie, skriabanie v podbrušku..
Zrovna som sama, manžel na služobke a nikoho tu nemám.. z tých stavov mám strach, nikdy som nič podobné necítila (nemám deti) myslíte že to môže byť tehu?

doda26
16. mar 2021

mozes byt tehotna, ale taketo extremne priznaky su podla mna asi skor vsugerovane..najskor zacinaju priznaky tak v den vymeskania menstruacie, dokonca mne zacali priznaky este o nieco neskor..takze ak mas z toho paniku, tak sa daj do kludu, vyloz nohy , pockaj si na vymeskanie menstruacie a vtedy si sprav test 😃

autor
16. mar 2021

@doda26 snažím sa a aj to beriem pohodovo, ale keď na mňa ide nával a tá divná nevoľnosť, zahmlieva sa pred očami tak viem veľmi panikáriť :(

doda26
16. mar 2021

no ta nevolnost asi bude skor z toho, ze si uvedomujes, ze mozes byt tehotna a len panikaris 🙂 ak si naozaj tehotna musis sa pripravit na rozne situacie, ktore ta mozno prekvapia, ale neboj vsetky zeny sme na to stvorene a zvladneme aj nemozne 🙂 nadych, vydych a mysli na to pekne co ta caka 🙂 tehotenstvo nie je vzdy take strasne ako sa o tom hovori a ako niektore zeny strasia

autor
16. mar 2021

@doda26 ďakujem.🥺🙏

lyci
16. mar 2021

moze to byt uhniezdovanie. uvidis ci sa udrzi, ak bude meskat MS. to zvracanie a odpadavanie si si asi privodila sama nahovaranim si

petus998
16. mar 2021

Ja napr uz 3 den citim odpor k cigarete ma natahuje po zapaleni a ani som si neuvedomila ze mi meska menstruacia ine priznaky ni c a dnes som len tak zo srandy spravila test a bum

petus998
16. mar 2021

Este neviem ci to nieco znamena no uvidime o dva dni drzim palceky

danielaaa212
16. mar 2021

@petus998 ahojky,nezvyknem komentovat ..ale tento teda znamena 🙂. A ak tuzis po babatku myslim,ze bude 🙂. Toto je pozitivny test bez ziadnych pochybnosti 🙂.

petus998
16. mar 2021

@danielaaa212 aj ja som si myslela ale muz ma dostal do pochybnosti ze to nic neznamena tak uvidime snazime sa uz 11 mesiacov

veronice
16. mar 2021

@petus998 nech si muz precita navod na pouzitie k tomu testu a o tyzden ked si ho spravis znova a budu tam uz riadne kolajnice sa na tomto jeho pristupe uz len zasmejete 😁👍💪🍀❤️

petus998
16. mar 2021

@veronice tak snad by si mala pravdu 🙂

nevenka
16. mar 2021

@petus998 neboj, ja som mala este slabsiu ciarku a muz, ze je to slabe, to je "nic", to neni onoo...a uz nam tu spinka 3 mesacny drobcek, takze toto urcite je miminko v brusku 🙂

petus998
17. mar 2021

@nevenka zajtra skusim snad bude silniet

petus998
17. mar 2021

Spodny je dnes z rana vrchni zo vcera co poviete zienky

radena10
17. mar 2021

@petus998 ste tehotná ci uz sa jedna o včerajší alebo dnešný test. Nie každá žena má tmavé koľajnice xa navyše u vás vidieť tendenciu silnenia druhej čiarky. 😉 Kľudne môžte zavolať svojmu gynekológovi že vám vyšiel pozitívny test a dohodnúť si stretnutie. 😉 Pre pokoj v duši si môžte test ešte raz zopakovať o pár dní. Či sa bábo udržalo 😉 držím palce

petus998
17. mar 2021

@radena10 jasne skusim este tak o tyzden

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre