13 dní po ovulácii a duch na teste

jajajajajaj1985
26. sep 2020

ahojte tie ktore mate mozno skusenost, je mozne, ze rano 13 dpo z ranneho mocu som mala na teste ducha na dvoch roznych testoch a poobede nic? ma zmysel este zajtra rano robit test? moze este ciarka zosilniet? alebo uz to, ze pri 13 dpo bol len duch je sanca nulova?

cookie29
26. sep 2020

No ranný moc je koncentrovaný. Poobedňajší je viac riedeny takze je to normálne. A 13 dpo... je ešte zavčasu. Stačí že sa napríklad vajíčko oplodnilo neskôr... bohaté stačí. Počkaj deň-dva a urob z prvého ranného moca

nelca0510
26. sep 2020

Test ma zmysel robiť keď menzes vynecha

lucinka1988
26. sep 2020

@jajajajajaj1985 ja som mala vo všetkých 3 tehu už 10DPO ducha na teste, presne som ale vedela, že prešlo 10 dní od ovulácie na základe bazálnej teploty. Niekomu sa ukáže slabučká čiarka až po pár dňoch vynechania ms. Je normálne aj to, že poobede sa neukázalo nič, mohol byť zriedený moč, ja som väčšinou testovala vždy ráno v takom skorom štádiu. Ak je to tehotenstvo, čiarka bude silnieť, urob o 2-3 dni další test a potom sa ti ukáže čiarka už kedykoľvek počas dňa- teda mala by sa.

luulinkaa
26. sep 2020

Skus ráno o tri dni 🙂

olga911
8. mar 2021

@jajajajajaj1985 ako to dopadlo, mala si neskor pozitivny test ? Ci plany poplach ? Ja som teraz na tom tak isto tak cakam...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre