13. deň po Pregnyle a negatívny tehotenský test

imanka69
22. máj 2021

Ahoj/te 9.05.2021 mi v nemonici pichli Pregnyl kedze,muz ma spomalene spermie takze, 10.05 sme mali mat vecer sex mali sme ho az nad ranom okolo 3tej pretoze,sme nestihli dokonca som vylozila nohy hore na pol hodku. 11.05 sme mali mat sex zase ale hned rano znova sme nestihli takze, sme stihli pod vecer 2xkrat znova som vylozila nohy. od 12.05 beriem Utrogestan 1/0/2. 18.05 a 19.05 som si robila tehotensky test boli pozitivne ale zrejme z Pregnylu bolo mi podorucene radsej pockat par dni dnes som si robila test a bol negativny stalo sa to uz jednej z vas? 27.05 si mam doma urobit test dali mi ho v neminici a ozvat sa ,ze ci je negativny alebo pozitivny a mam prist na krv. Myslite si ,ze mam cakat teda do 27 .a uz sa netestovat???

mikasz
22. máj 2021

@imanka69 celkom nerozumiem otazke. Dnes si robila test, je negativny, tak vies, ze pregnyl uz vyprchal. Teraz pockaj do 27.5.a sprav test ci vase snazenie vyslo alebo nie

imanka69
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
matkahelka
22. máj 2021

@imanka69 mne sa to stalo opakovane. po pregnyle sa nema testovat, kedze samotny pregnyl obsahuje hcg, tak test skresluje. ja som robila 2x test, 2x bol negativ. ms mi neprisla, pregnyl mi uplne nabural cely cyklus, musela som po 2mesiacoch na vyvolavacku.

marzuz89
22. máj 2021

@imanka69 len taka otazka.. pregnyl na "spomalene spermie?" si si ista ze mas spravne zvolebu liecbu? 🙂

matkahelka
22. máj 2021

@imanka69 a ako pise
@marzuz89 pregnyl so spermiami nic nema. pregnyl sa picha kvoli ovulke, na "dozretie" vajicka.

imanka69
autor
22. máj 2021

@matkahelka No my sme isli do nemocnici stym ,ze uz sa rok snazime a nic muz ma cukrovku a zistili mu spomalene spermie tiez mi bolo divne ze idu pichat mna.....

imanka69
autor
22. máj 2021

@matkahelka Dufam,ze to nebude moj pripad 😞

imanka69
autor
22. máj 2021

@mikasz Ok len som sa chcela spytat ci sa to uz niekomu stalo lebo som citala ze po pregnyle bol test negativny a potom par dni nato pozitivny.
Cize je normalne,ze je test negativny?
Inak dakujem pekne za odpoved 🌼

rachel36a
22. máj 2021

@imanka69 pregnyl ti z tela vyprcha cize test ostane negativny...ak sa vam zadarilo tak zacne rast hcg .,takze pockaj tyzden a skus test

imanka69
autor
22. máj 2021

@rachel36a Dakujem krasne za odpoved pochopila som🏵

niikoletka
22. máj 2021

No proste to nevyšlo, netreba strácať nádej a ísť dalej

imanka69
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
imanka69
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
imanka69
autor
22. máj 2021

@niikoletka nestracam nadej 27. sa mam testovat a ist a krv takze, vo stvrtok uvidim ci to vyslo alebo nie a ak aj nie idem dalej 🙃

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre