12 dní po ovulácii a veľmi slabá čiarka

myari
11. jún 2023

Ahojte,
mali ste už niektorá 12 dpo takúto slabú čiarku a tehotenstvo došlo do zdarného konca? Je to test Abfarmis, máte s ním skúsenosti? Menštruáciu mám dostať zajtra.
(Áno, plaším po dvoch potratoch 🙄)

anazuz20
11. jún 2023

@myari ahoj vyzerá to nádejne ,skús spraviť o 2 dní a budeš vedieť načom si 🤗držím palce

myari
autor
11. jún 2023

@anazuz20 určite skúsim, ďakujem za povzbudenie 😌

anazuz20
11. jún 2023

@myari Ani fotku som nemusela rozklikavat ❤️a videla som ju 🤗daj vedieť ako si dopadla

stellarstar
11. jún 2023

@anazuz20 veď sa ani nedá 😅 teda mne nejde zväčšiť
@myari preto testuj až keď ti mešká, vyzerá to dobre skus o 2 d s rovnakým testom
Pozerám toto je 20ka? Skus prv 10ku

anazuz20
11. jún 2023

@stellarstar tak som myslela priblížiť nie otvoriť ,niekdy ten autocorrect na nervy mi ide 🙄

stellarstar
11. jún 2023

@anazuz20 ja chápem ale mne nejde vôbec zväčšiť priblížiť jedine ked je foto v komente

daduska6199
11. jún 2023

Ja som mala ešte slabšiu deň pred ms 😁 a už som v 13tt 😊 držím palce 🍀

myari
autor
11. jún 2023

@stellarstar mal by to byt prave 10 miu. robila som este jeden z rossmanna a vyzera takto 🤔

myari
autor
11. jún 2023

@daduska6199 to mi dava celkom nadej 😌 dakujem a gratulujem!

daduska6199
11. jún 2023

@myari ďakujem veľmi pekne 🥰 nemám s týmto skúsenosti ale kúp si ešte v lekárni alebo vyskúšaj digitálny clear blue 😊

daduska6199
11. jún 2023

@myari niekto má už v deň očakávanej ms koľajnice ale ja som mala posunutú ovuláciu preto bola slabunká čiarka 😊 treba urobiť ten Digi 😊

myari
autor
12. jún 2023

@daduska6199 digi nechcem kupovat, lebo mi nepovie, ci ciarka tmavne ☺️
dnes som robila dalsi, ktory vyzera svetlejsie, takze si myslim, ze nic z toho

anazuz20
12. jún 2023

@myari každý test má iné farbivo , niektorý viacej niektorý menej tak nevešaj hlavu ❤️skús spraviť dohoda ten Ti povie ako si natom 🙂

floki1994
12. jún 2023

@myari hlavne sa netestuj a neporovnavaj ciarky kazdy den 🙏 lebo sa zblaznis...ked ti mesks urob z ranneho mocu kludne aj digi a ukaze ti...totto porovnavanie je akurat na psychiku lebo kazdy test moze mat troskicku inak farbiva,koncentracia mocu moze byt ina atd...chapem ze sa po potratoch bojis ale bude ako ma byt...drzim palce

myari
autor
12. jún 2023

@anazuz20 ano, rozhodla som sa, ze zajtra skusim digi a necham to uz potom tak 🙂

myari
autor
12. jún 2023

@floki1994 dakujem 🙂 ano, uz toho trocha saliem. dnes som to mala dostat a zatial nic. zajtra skusim digi a uvidime.

myari
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anazuz20
12. jún 2023

@myari držím silno palčeky 🙏 daj vedieť ako dopadneš

mysiacik28
13. jún 2023

@myari no ako digi?

sweet20
13. jún 2023

@myari ako ti vysiel digitalny?

myari
autor
13. jún 2023

@anazuz20 @mysiacik28 @seeet20 robila som si dnes rano este obycajny, ktory som mala doma, predtym ako si pojdem kupit digi - ci sa mi to vobec oplati 🙃.
Ciarka je uz prakticky neviditelna, takze cakam len na krvacanie.

tatimka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mysiacik28
19. jún 2023
anazuz20
19. jún 2023

@myari ako ? Už máš ms ?

myari
autor
20. jún 2023

@anazuz20 ano, dostala som to dva dni po tom poslednom teste 🙃

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre