Tak dnes 4 slabo pozitívne testy určite neklamú a je to tehotenstvo. Bohužiaľ slabo krvácam 😔 (regulérna krv). Nasadila som hneď aj progesterón, mám ho pre takýto prípad od gyn. No moja viera v úspešné tehu je niekde v nedohľadne. Skrz to krvácanie. Po dvoch MA v 11tt a 7tt (tiež obe s krvácaním od začiatku po koniec) už ani neviem, ako mám túto chvíľu prežívať.
P.S. prvý test je Baby Top Test z prvého ranného moču, zvyšné 3 sú o 4 hodiny neskôr - Pepino, Baby Top Test a Livsane.
chcelo by to komplexne vyšetrenia teba aj partnera aby doktor vedel hned nasadiť správne lieky a nekrvacala si
@esmeronka uz mame vysetrene vsetko. a vzhladom na diagnozy mam aj lieky. ale spinenie mi nevedia zastavit.
Mas zistenu nejaku hematologicku poruchu? Preco ti uz nenasadili fraxiparin ? Nestracaj nadej mozno je plodik silny a udrzi sa...niektore zeny krvacaju cele tehotenstvo ...
@lucinka5051 tak netvrdila by som, že fraxík je proti krvácaniu. práve naopak, môže to výrazne zhoršovať. A ja som ani nikde nepísala, že nemám injekcie na riedenie krvi. Mám všetko, čo je potrebné. Viac, ako robím od včera, sa už ani nedá... Nie teraz v začiatku, keď ani nie je isté, ako to dopadne.
To som ani ja nenapisala ze je proti krvacaniu ale ak by si mala napriklad trombofiliu ako ja tak by si si si davala..a tam ma lekarka upozornovala ze spinenie moze byt...cele tehotenstvo je risk nie len na zaciatku a ja som toho tiez jasnym prikladom (potrat 19tt)..vzdy je to 50:50. Drzim palce
@lucinka5051 tak, ako si napísala svoj prvý komentár pre mňa osobne vyznel presne tak, ako som ti odpovedala. čo sa týka celého zdravotného stavu, nechcem sa tu z toho spovedať. čo som považovala za potrebné, som sa snažila napísať a zvyšok je bezpredmetný 🙂 nezdôverujem sa tu priamo lekárovi, ale len bežným ženám. a keďže som chcela iba anonymne prispieť, tiež nebudem rozpisovať všetky svoje diagnózy. rozumiem, že ak chcete ostatné poradiť, niekedy sú detaily dôležité, ale nechcem to tu proste rozpitvávať 🤷🏼♀️
Boko to myslene v dobrom ale ok vsak je to tvoja vec 🙂 maj sa pekne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
V dalsom cykle progesterón od polovice cyklu a fraxiparin na riedenie krvi. Držím palce