Dobrý deň dievčatá moje, idem si k vám po radu lebo som už na nervy z toho a doktor má teraz dovolenku😞
5.6 som prekonala Biochemické tehotenstvo
10.7 mi prišiel normálne menzes
19.7 som podstúpila Hyfosy, vyšetrenie na priechodnosť vaječníkov tekutinou
Plodné dni si nerátam, ale vychádza mi to tak že som mohla otehotnieť týždeň pred očakávaným menzesom cca od 4-9.8 augusta
12.8 mi mal prísť menzes no mešká mi už 12dní, testujem sa ale je vidno len veľmi slabý duch alebo je test negatívny 😞 Dievčatá, prosím vás mala ste to niektorá tak a nakoniec ste boli tehotné, alebo mám zase očakávať biochemické tehotenstvo 😞
@michaela789 dnes ráno som si robila dva testy jeden je negatívny a druhý ClearBlue paličkovy má tuším slabunkého ducha, tak neviem či sa ešte skoro testujem. Kedy by mi mohol ukázať test, viac? s manželom sa snažíme 3roky a stále nič..
@danka114329 ak ti menštruácia mešká 12 dní, rozhodne netestuješ skoro, mala by si jednoznačne a nespochybniteľne pozitívny test. Tam nie je o čom, mrzí ma to. Tehotná nebudeš. Skôr bude problém s cyklom.
@danka114329 po 12 dňoch meškania by si mala riadne pozitívny test, žiadni duchovia. Je mi to ľúto, ale tehotná nie si.
tak ďakujem vám dievčatá, snáď na budúce 🥺
@danka114329 keď sa snažíte o bábo, práveže by si tu ovulaciu sledovať mala ale nezufaj, my sme sa tiež dlho snažili, potom som bola na laparoskopii a tiež mi kontrolovali priechodnosť vaječníkov, bolo to 1 aprila 2019, 21 apríla som dostala menzes ale v máji už neprišiel a 19 maja som zistila že som tehotná 😉
@lussinka309 tak to som rada, že sa vám podarilo🙂 ono je to o to ťažšie lebo manžel pracuje v zahraničí, asi zvážime ísť niekde na kliniku..
@nina0412 Ninka, to by nebolo ani vidno na tom fotaku, ale voľným okom čosi vidím, ale to je asi nič..skúsim o tri dni neskôr sa otestovať a uvidím, menzes by mal meškať naviac 14dní ak nepríde do dvoch dní mrcha pôjdem k lekárovi 🥺
@nina0412 inak krásne ti to silnie, prajem ti aby ste došli do šťastného konca pôrodu ☺️
@danka114329 dakujem krásne aj ja tebe držím palce ❤️ potom sa ozvi
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@danka114329 môže ísť o anovulačný cyklus. V takom prípade je takého meškanie (alebo aj dlhšie) normálne.