ahojte, testujem od 9 dpo ale mne sa dnes na 11 dpo hned po namoceni zdalo ze naskocili duchovia ale neviem ci ma uz len zrak nešálí
Veľmi skoro.
@snazilka_bio_mamka na clearblue vidim ducha
Chápem, že sa nevieš dočkať ale hľadaním duchov to neurýchliš.
@snazilka_bio_mamka to je pekne ze je to pre teba pravy cas na robenie testu ..ale co ak dostanes ms ? Preto sa testy robia az ked ms meška, je to zbyotcne a bolestive sklamanie
@snazilka_bio_mamka na tom druhom teste je druhá čiarka bez debaty, tiež som také mala, lebo som sa nevedela dočkať a skoro som testovala 😁 držím prsty, nech to dotiahnete do úspešného konca 😉
@dadka1997 tak, ked to tak bude tak to tak bude.. neupuštam sa , viem, že mozem dostat ms, ale tesim sa aj tejto čiarke.
@lenkike 🙏
@snazilka_bio_mamka vobec nie je skoro na test. Ja som mala 10dpo kolajnice na teste.
Moc drzim palce, viem ze uz dlhsie riesis tehotenstvo. ❤️❤️❤️❤️
@dadka1997 Tak ono je to skoro, ale niekedy ženu poteší len to, že konečne otehotnela aj keď len biochemicky, ale aj to je pokrok ak žena nevie otehotnieť vôbec
@snazilka_bio_mamka ahooj, držím palce. skus ale iny test ako tie mamatesty. vedia robit falošnu pozitivitu. kiezby to ale tak nebolo a fakt si tehotna. urob ešte dalsi a pridaj sem.. 🙂
@veronikaszabova Ďakujem za podporu ❤
@snazilka_bio_mamka ahoj ja mám tak isto 11dpo a dnes som si robila test a nič :( neukázal ani len ducha , test som mala značky TOTO , ale pre istotu som si kúpila aj iný druh testu ale to asi ešte počkám neviem či môžem byť alebo nie ale dnes som mala aj mierny fliacik hnedý a to len ráno a nič , samozrejme menzes mám dostať 24.12 a brutálne má bolia prsia ale to mňa vždy takže to môže byť aj PMS takže neviem 🫣 4 mesiace sa zatiaľ snažíme tak veľmi by ma potešilo keby sa zadarilo
@snazilka_bio_mamka no to očividne si 🙂 to si testovala teraz večer ?
@snazilka_bio_mamka Je pozitívny 🙂, ale ešte negratulujem.
Snažilka ako to dopadlo ??
@snazilka_bio_mamka no daj keď si robila na 24 verím ze zo už sú krásne kolajnicky lebo už to vyzerá krásne
@snazilka_bio_mamka no uvidíš mešká ti to už?
@sofia1979 3.deň
@snazilka_bio_mamka no uvidíš či bude silniet
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@snazilka_bio_mamka niečo tam vidieť, ale velmi skoro poniektore žienky testujú, potom sa naháňate zbytočne za duchmi .. ale predovsetkym drzim palce ak si nech silnie