11 dní po ovulácii a na teste ani duch

28. jan 2024

Ahojte, chcela by som sa spýtať, kedy ste mali na TT aspoň ducha? Mala som odsledovanú ovu s pravideľným testovaním a aj keď rátam najneskorší možný deň ovu tak som 11dpo. V diskusiách som tu čítala, že cca od 10dpo bol viditeľný na tt duch… Tak som si s malou dušou spravila test dnes, síce nie ráno ale poobede, a vyšiel snehobiely… dokonca to bol test značky Slnkečko, na ktorý som tu čítala recenzie že ukáže hneď, no u mňa nič… Ms by som mala dostať o 3 až 4 dni…😞

jaskolka
28. jan 2024

Ze počkaj, kým ti bude meškať menzes a potom testuj
Tieto testovania a "zaručene testy" ktoré určite správne ukážu, sú podľa mňa len zbytočne stresovanie. Pretože hcg môže rásť z každej ženy rôzne, jednej ukáže už pár dní pred menštruáciou, a inej až na 2-3den meškania.
Ja som mala v jednom tehotenstve na 3 deň meškania slabunku čiarku, ktorá postupne silnela. No keby som testovala 4 dní pred dátumom menštruácie, tak mi ukáže figu borovu a pritom som tehotná bola.

andrejkap123
28. jan 2024

Na 11 dpo som mala slabulinku viditelnu ciarku, na 10dpo si myslim ze by bol duch ale netestovala som….

dianka3
29. jan 2024

Ja som mala 3 dní pred MS ducha , a teraz keď testujem a nič tak viem ze nič z toho 😒🙄

cica625
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre