Ahojte, chcela by som sa spýtať, kedy ste mali na TT aspoň ducha? Mala som odsledovanú ovu s pravideľným testovaním a aj keď rátam najneskorší možný deň ovu tak som 11dpo. V diskusiách som tu čítala, že cca od 10dpo bol viditeľný na tt duch… Tak som si s malou dušou spravila test dnes, síce nie ráno ale poobede, a vyšiel snehobiely… dokonca to bol test značky Slnkečko, na ktorý som tu čítala recenzie že ukáže hneď, no u mňa nič… Ms by som mala dostať o 3 až 4 dni…😞
Na 11 dpo som mala slabulinku viditelnu ciarku, na 10dpo si myslim ze by bol duch ale netestovala som….
Ja som mala 3 dní pred MS ducha , a teraz keď testujem a nič tak viem ze nič z toho 😒🙄
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ze počkaj, kým ti bude meškať menzes a potom testuj
Tieto testovania a "zaručene testy" ktoré určite správne ukážu, sú podľa mňa len zbytočne stresovanie. Pretože hcg môže rásť z každej ženy rôzne, jednej ukáže už pár dní pred menštruáciou, a inej až na 2-3den meškania.
Ja som mala v jednom tehotenstve na 3 deň meškania slabunku čiarku, ktorá postupne silnela. No keby som testovala 4 dní pred dátumom menštruácie, tak mi ukáže figu borovu a pritom som tehotná bola.