chcem sa opytat som si robila test uz je to 11 dni co som mala dostat menstruaciu ale nedosla mi testy su negativne ,mam teliesko danu ale ako citam vela otehotneli aj pocas nej pritom plne kojim moze to bt sposobene aj tim ze kojim ??
ano, moze to byt dojcenim. dojcenie ale nie je antikoncepciou, no citam, ze mas danu... tak snad je dobre dana 😉
Je to dosť nepravdepodobné. Test by už niečo ukázal. Ja som 10 mesiacov po pôrode a manzes mám kadejaký. Prvý mi trval 2 týždne, potom som mala 2 mesiace pauzu a druhý mi trval 4 dni.... Kým sa to upravý, tak si ešte počkám...
prve cykly vobec nie su ako predtym, ale trva to isty cas, v pohode moze byt aj 40-dnovy
ja som pred troma dnami riesila tu istu dilemu ties plne kojim MS mi meskala 15dni zacala som si mysliet ze som tehotna stresy take ze som prebdela celu noc az do rana citala som vseliake temy na internete a cim viac som citala tim viac som sa citila byt tehotnou z toho stresu ma tak bolej zaludok ze som cele dni nejedla nehorazne krce a uz som si myslela ze som urcite tehu kazdy den som si robila testy vsedky negativne stejne som si neverila chystala som sa k doktorovi a hnet v ten den vecer som dostala MS tie krce boli z toho ze nastupila MS takze nestresuj nebooj sa tehu urcite niesi
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj ja som sa tiez bala, ze som znovu tehu lebo mi meskala 15 dni, ale vraj je to normalne. Mozet urcity cas trvat pokial sa to upravy a tiez plne kojim 🙂