Ahojte, rada by som vás poprosila o radu, keďže nemám skúsenosti. Som 11 deň cyklu, cyklus mám celkom pravidelný, dostala som menštruáciu 9.5. hneď po sexe, trvala 4 dní raz slabšia raz silnejšia, štvrtý deň len spinenie ako vždy. Všetko bolo ok, na 6 deň cyklu som zakrvacala, to sa mi stalo prvýkrát, mala som aj bolesti, neriešila som až tak, test som samozrejme skúsila a nič. Ale dnes mi prišlo nejak zle tak som skúsila druhý z balenia a teda vidím druhú čiarku, ale či tomu veriť, neviem. Čo myslíte vy skúsenejšie? Dakujem pekne, ešte dodám, možno úplná blbosť, ale mám pocit svalovky v rozkroku 😁
@simona1998 ruzovo fialova je
Možno si prekonala biochemické a mama test je tiež blbosť tiež mi urobil ciarku silnejšiu než tu a to 17 DC a nič MS došla ako hodinky. Netestuj sa zbytočne robíš si len sama stresy
@bambieblue nemám stres vôbec, len som prekvapená, tak či tak kúpim zajtra test. Pri biochem by som asi mala čiarku aj 6 dc či?
Mamatest je blbosť, všetky testy sú blbosti len mne záhadne tehotenstvo ukázali.Nečakáte dokedy máte a lovíte duchov.
Čo tak testovať či čiarka bude silnejšia? Keď nie tak je to asi jasné.Sivé čiarky väčšinou znamenajú, že je to len kanálik.
Testuj ďalej , či silnie a uvidíš 🙂
@simona1998 skúsim zajtra 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Príde mi to sive ako kanalik