Ahojte, dnes je 10 deň čo mi to mešká ale posledné dva dni cítim ako keby taký tlak v podbrušku ako keby mali prísť, ale nič , prsia ma nebolia ani nemám citlivé , včera ma trochu pichalo v krížoch ... Myslíte že test už by ukázal ? Stále to oddalujem pretože nechcem byť sklamaná že bude negatívny ale už je asi najvyšší čas ho spraviť.. ?
Sklamaná budeš bud teraz alebo neskor. Tešiť sa budeš bud teraz ale o neskôr. Hra to nejakú rollu?
A počkať do rána kôli HCG ? Všade to čítam že je lepsie robiť test ráno
mne testy ukazovali silnejsiu ciarku skor poobede ako rano....v baliku su zvacsa 2 testy, tak kludne sprav aj rano aj teraz poobede 🙂
@katherin762 keď ti mešká 10 dní, je to jedno kedy urobíš test, už by si mala mať vyššie hcg. Mne meškali 4dni a vyšli mi silné jasné koľajnice. Takže kľudne sa otestuj kedykoľvek. Aj poobede. Výsledok by mal byť jasný.
@katherin762 podľa mňa po 10tich dňoch meškania ti ukáže kolajnice kedykoľvek
Sprav si test
Dobre ďakujem, prídem z práce a spravím uvidíme . V každom prípade keby vyšiel negatívny mám sa preventívne objednať ku gyn či nieje niaky problém alebo ešte počkať ?verím v to že bude pozitívny lebo by to aj sedelo ale sedelo by mi to každý druhý tretí mesiac a vždy menzes prišiel 😁 tak teraz som v pozore , sama som zvedavá
Jasne. Mne pri poslednom teuhu ukazal uz kolajnice na 5.den meskania ms. Vecer o siedmej som si robila test.
@katherin762 ak by bol negatívny, tak by som ešte počkala. aspoň tých 14 dní. keby ani potom nič, tak potom by som skúsila zavolať na gyn, čo ti povie, či máš prísť, alebo či čakať ďalej.
Určite si sprav test keď prídeš z práce. Ja som testovala večer na 5 deň meškania a hneď som mala 2 krasne čiarky,takže ak si tehotná, tak Ti to ukáže...my sme sa o babo nesnažili, ale ja som vedela ešte pred meškaním ms, že som tehotná (už začali príznaky ako pri prvom tehu) 😂
Musíš ísť lekárovi. Ved tu ti ako mame povedať ci si tehotná?
@bielasovicka tiež nechápem toto. Nechcú urobiť test a ženy na MK im majú napísať či sú alebo nie sú tehotné 🤷🏻♀️
moja krystalova gula hovori ze mozno aj ano.
Ak vieš zaručene, že ti ms mešká 10 dní (tzn vieš presne kedy bola ovu) tak ti to test už musí ukázať. Ak sa riadiš iba appkou, nemusí ti reálne toľko meškať a test ti to teoreticky ešte ukázať nemusí.
Tak test negatívny 😶
@katherin762 sorry
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Po 10 dnoch uz budes mat jasnu odpoved na teste