10 dní mi mešká menzes. Som nervózna a ide ma rozdrapiť

adaluc338
21. nov 2022

Ahojte, uz skoro 10 dni mi meska menstruacia, (2 testy som robila negativne). Chystam sa k lekarovi. Lenze moj problem je ze ma ide rozdrapit, citim take velke napatie, boli ma ztoho hlava som podrazdena, nervozna, kricim. Ako keby mala prist menstruacia, zvycajne den predtym som takato ale toto uz trva tyzden. Pomozte mi niecim homeopatickym, odporucte caj hocico, nemozem a nechcem hormonalne dojcim dcerku.... dakujem

zmrzlinka2021
21. nov 2022

@adaluc338
Homeopatia je BLUD.

Namiesto toho si dobre zacvic. Vezmi aj dcerku aj na trojhodinovu prechadzku, dobre vymrznite, mozes dat aj vyssie temto.... + pravdaze kvalitna strava, vitaminy, mg

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
xeonela
21. nov 2022

tak ono ti nemusi ani ten test ukazat, ze si tehotna a mozes byt. fakt asi len vydrzat, kym pojdes k lekarovi a budes proste vediet, na com si. len aby si sa dovtedy nezblaznila :D

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
julinka65
21. nov 2022

a nemoze ti to meskat prave aj kvoli tomu, ze si v strese a tak? ze to vlastne jedno s druhym suvisi tak nejak? ale tak ked dva testy su negativne, tak neviem, nerobila by som z toho asi taku paniku.

williamska1
21. nov 2022

@julinka65 inak to napadlo aj mňa, keďže stres vie tiež ovplyvniť pravidelnosť menzesu a vie ho často oddialiť. sprav si teplú vaňu aspoň tak na pol hodinku. mohlo by ti to pomôcť aj na bolesť hlavy, no ak nie si tehotná, tak by to mohlo urýchliť aj príchod menzesu

julinka65
21. nov 2022

@williamska1 to mas pravdu s tou teplou vanou, to aj mne kolkokrat pomohlo. len asi si nechcela smerovat odpoved na mna, lebo nie ja teraz mam takyto problem chvalabohu, ale zadavatelka temy 🙂

adaluc338
autor
21. nov 2022

Druhy Test som si robila dnes rano, cize 10 den meskania. Myslite ze napriek tomu by neukazalo tehotenstvo? Stres mam pretoze sme kupovali dom. Ale vzdy som mavala stresy som taka navsetkom sa stresujem ale nikdy som nemala takyto problem ze by neprisiel menzes. Ale mozte mat pravdu jedno suvisi s druhym. Prave som vyhodila suseda z domu, takze to mi spravilo trosku dobre 🤣

aurorastone2
21. nov 2022

@dominika1988 haha tiež som bola jak pes protivna, ms nechodila, 4 testy každé 2 dni negatívne a tiež mi to bombarduje kuchyňu teraz 🤣🤣🤣

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
malacibulka
21. nov 2022

Tiez som tak vystrajala 2x po sebe ked mi neprisla menstruacia. Bola som aj u doktora. Raz mi pichol vyvolavacku a raz testoval na menopauzu. Ani tehotenstvo ani menopauza. Proste stres. Moj cyklus sa predlzil az na 40+ dni. Na plodnost ani nic ine to vplyv nemalo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre