Ahojte, 27.8 a 31.8 (podľa kalendára 31.9 ovulácia, ja ovuláciu nesledujem) som mala sex s priateľom s tým že v oboch prípadoch vyvrcholil do mňa. Dňa 13.9 v deň kedy mi mala prísť MS som si spravila tehotenský test s negatívnym výsledkom. Už 10 dní mi mešká MS, ale tak isto mi meškala aj pred 2 mesiacmi, lebo mám nepravidelný cyklus, lenže teraz ma neskutočne boli prsia aj bradavky pri každom dotyku už asi 4 dni. Tehotenský test mám stále v šuplíku nakoľko sa ho bojím spraviť že výsledok bude negatívny aj keď sa doslova o bábo nesnažíme 😄 Ja viem že mi poviete že nech si spravím test, ale stalo sa Vám že 2 týždne po styku ste mali negatívny test a následne o pár dní pozitívny ? Ďakujem za normálne odpovede 🙂
Nuž ak si nedočkava, tak smelo do testu 🙂 V deň MS ti ešte nemusel ukazovať 2 //. Teraz je správny čas. Ak si tehotná, tak teraz by to to malo ukázať. Držím palce 🙂
@pondelok01 super ďakujem za takúto odpoveď a vysvetlenie 🙂 tak asi si vyskúšam odsledovať tú ovuláciu ak bude tento test negatívny ešte stále som sa na to neodhodlala asi počkám do rána :D
@tinka_1807 Ďakujem krásne 🙂
ahoj, ak mas nepravidelnu ms, mozes mat aj anovulacne cykly, nizky progrsteron atd
nevieme ako velmi je tvoja ms nepravidelna.
ja mam nepravidelnu ms a teda nikdy neviem povedat,kolko dni meska,lebo vzdy je cyklus inak dlhy.
oproti comu ti meska 10 dni? oproti 28 klasickemu cyklu? alebo oproti tvojmu beznemu cyklu?
Môže byť, najlepšie, keď si spravíš test, aby si vedela na čom si. Alebo teda čakať, kým sa nedostaví menzes.
baby tak som tehotna🥰🥰
Júúúúj tak to moc gratulujéééém
@si_sa_6 dakujem😊
Gratulujem 🥰
vyborny vysledok🙂 gratulujem 🙂
@pondelok01 ahoj menštruácia vždy príde 14 dní po ovulacii ??pýtam sa preto lebo sa snažíme o dieťatko už dlhšie .Boli sme v heliose vMt tam mi dr povedala 3.5 že práve prebehla ovulácia videla to na sone . Ale menštruácia akosi nikde.neviem či vždy príde po tých 14 dňoch . Robila som si dnes dnes test. Je tam slabulinka druhá čiarka( teda ja ju vidím ) len neviem či si nenamyslam . Od 3 dňa cyklu sme mali začať brať clostilgyt.tak som sa nevedela dočkať kedy začneme .a čakám a nič
@alexkarina nie, lutealna faza (cize obdobie medzi ovulaciou a zaciatkom dalsieho cyklu) je sice kazdy mesiac u zeny cca rovnaka, ale moze to byt od 8 az do 18 dni, ale ideal je 12-14, ostatne dlzky uz naznacuju nejaky problem. Zaroven je sanca, ze si tehotna, ked 14 dpo vidis slabu ciarku. Uhniezdenie oplodneneho vajicka trva 6-12 dni od ovulacie, takze nie je to stratene, kym nekrvacas. Drzim palce.
@alexkarina ahoj, ak nepride ms 16 dni po potvrdenej ovulacii, tak je tu pravdepodobnost tehotenstva
@janetinka27 v nedeľu urobím test dúfam že tam budu //
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak mas nepravidelny cyklus, tak mas aj nepravidelnu ovulaciu. Menstruacia ti teda nemeska, pride vzdy ~14 dni po ovulacii, len ta nebola vtedy, kedy ti pise telefon. Ak si mala 14 dni po styku negativny test, tak tehotna by si teoreticky mohla byt, kedze nevies presny den ovulacie. Ak bola dajme tomu 3.9., tak by na oplodnenie mohol stacit styk z 31.8., ale test 13.9. by to este vtedy neukazal. Ak si odvtedy styk nemala, a test by bol dnes negativny, tak tehotna v tomto cykle asi nebudes. Zavisi, kolko ti “meskava”, teda ako velmi kolise dlzka cyklu. Ja mam tiez nepravidelny cyklus, presne odhadnut, kedy pride menstruacia sa mi podarilo az sledovanim ovulacie (testy, bazalna teplota, a par cyklov sledovanych doktorkou, aby som si potvrdila, ci to ozaj sedi). Menstruaciu som potom vzdy dostala na 15. den po ovulacii. Testovanie a meranie teploty je dost na nervy, kym sa to nestane rutinou, ale tolko nervov som si usetrila, ked som vedela, ze je zbytocne testovat tehotenstvo, aj ked je 35. den cyklu, a kazda aplikacia v telefone by mi kricala, ze mi meska 7 dni uz.