čauko,
10 dní mi meška MS, no včera som začala mať trocha krvi aj normalnej červenej aj ružovej. Bolia ma prsia a aj v podbrušku.
MS mam nepravidelnú niekedy meška 4 dni niekedy 2 týždne. Myslite že sa mi rozbieha MS? alebo tehu, čo teda by som nechcela… dnes si pôjdem urobiť test
podla mna ti meskala menstruacia zo stresu
ahoj, no len test uz napovie, ked mas nepravidelny cyklus, tak vlastne ti mozno este MS ani nemeska a prave sa rozbieha, uvidis
+ pohlavný styk som mala naposledy 28.5, neurobil sa do mňa a nemala som vtedy plodné dni a ten styk trval tak 2min
Aj kvapôčka lasky môže oplodniť za 2min, a nemusí sa do teba spraviť, sprav si test a uvydiš..
Preco si neurobis test? Tu nema nikto vestecku gulu
@gertys pretože sa bojím vysledku…
Tak sa dalej pytaj na MK tie zeny to urcite budu vediet a povedia ti to. Ja len dufam ze tehotna nie si a budem ti v tom drzat palce
@gertys ďakujem😕
Sprav test -my ťa môžeme len upokojovať , ale to tvoje obavy nevyrieši . Držím palce !
No tak podla toho co opisujes nemyslim ze by si bola, a sama pises nespravil sa, nepravidelna MS, stres neviem co vela faktorov ktore to mohli takto ovplyvnit ze ti jednoducho meskaju je pravda ze keby si spravis test fakt budes na istom a budes kludnejsia si myslim.
To ze ti meska pocitas podla akeho cyklu? Snad nie 28. Pre buducnost si vyrataj z tvojich menstruacii priemernu dlzku cyklu, moze ti vyjst napriklad 35, to je tvoja dlzka cykly, nie 28 podla tabulky. Pises ze ti meska aj 20 dni (?), teraz meska 10, tak nechapem, naco stresujes, este si v limite ;)
Sorry nie 20 dni, dva tyzdne
Sprav si test, ak by si bola tehotná zo styku spred mesiaca tak ti to test už ukáže. Osobne si myslím ale ze je to stresom
Ahojte baby,
urobbila som si test clearblue a toptest pretoze mi poradili, že su najlepsie a vyšli oba negatívne
@maranta_leuconeura v appke mam cca nastavene 30 dni ale neriadim sa podla toho len aby som vedela kedy cca aspon
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
+ musím spomenuť, ze posledný mesiac som každy den vo veľkom strese, opustil ma partner a boli maturity a všetko to na mňa vplývalo veľmi zle…