Neviem či som tehotná test Women Secret mi nič neukázal a pritom mi mešká už 10 dní včera som bola u gyn a ten mi povedal že nič nevidí ale že tehotenstvo nevilucuje každý deň má pichá v boku už neviem čo to bude
@ivi2891 nech ti doktor vezme krv a budes vediet na com si.
@ivi2891 tak to je skvely doktor, ked nevylucuje tehotenstvo, 10dni ti meska a nevezme ti aspon krv, aby ti vedel povedat. Vyziadaj si od neho krvny test
Ved a dat ti dr dalsi termin, ked by uz terminovo malo byt nieco vidno?
Inac ja som vzdy, robila obyc pepino za, euro z dmky a vzdy dobre ukazal
Mas pravidelny cyklus? Mohla byt ovulacia nejako posunuta. Mne pri prvom tak meskalo. Test ukazal az po dlhom case a dr potvrdil resp som bola u dr ked som bola v 8.tt.
@alexandra2468 zajtra za ním zájdem dokonca sa mi dnes aj hlava točila aj som zvracala
Neviem prečo ti nezobral krv hneď keď máš takéto príznaky ale test ti nič neukazuje
Mne tiež mešká menštruácia. Išla som na vyšetrenie, doktor povedal ze mam sliznicu vysoko. Spravili mi test, vyšli 2 čiarky 1 bola trochu slabšia... Zobrali mi aj krv a ta bola negatívna 🤷🏽♀️🤷🏽♀️🤷🏽♀️ a tiež mam,, menštruačné bolesti" 😏
@ivi2891 vieš kedy si mala cca ovulaciu?
@catherinah tesne pred menštruáciou
@ivi2891 to uz by Ti testy mali zachytiť aspon slabucko. Dr. este neuvidi vobec nic, skus testik rano.
@fanyy Mňa bolia už týždeň 😂 a nie som tehotná.Dokonca som zvracala a nie som tehotná.Točila sa mi hlava.Pichalo ma v podbrušku .Mám zvýšenú citlivosť na pachy... už fakt sa prestante všetky spoliehať na príznaky a ocikajte test.Je to smiešne ako sa pozorujete.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ivi2891 robila si z ranneho mocu? aka je citlivost testu? skus aj inu znacku 🙂