Znižovanie nárokov u slobodných matiek

2. nov 2024

Je pravda, že slobodné mamičky znižujú stále nároky na partnera, len aby niekoho mali ? Dnes som bola vonku na káve so známou a vravela, že jej stačí už len aby mal ju mal aspoň trochu rád, že jej viac netreba

milanemila
2. nov 2024

Ja praveze ak by som bola slobodna matka, tak svoje naroky zvysim, kedze ak som sama s dietatom, tak som evidentne uh nejakemu blbcovi naletela (samozrejme neratajme vdovy). Ako slobodna matka nehlada zena iba partnera pre seba, ale aj niekoho kto bude vyrazne pritomny v zivote jej dietata, takze by som si dala sakra pozor a radsej by som ostala sama ako s nejakym niemandom.

viestta
2. nov 2024

Tak tvoja kamaratke je riadna zufalka. Okrem toho aby mal rad ju, mal by mat rad aj jej dieta, dokonca vztah k dietatu by bol mozno dolezitejsi ako cokolvek ine

huxy
2. nov 2024

Ja sice nie som slobodna matka, ale rozvedena. A nie, nemyslim si, ze znizujem zo svojich narokov. Prave naopak. Uz sa riadim tym, ze bud s normalnym chlapom, ktory za to stoji, alebo radsej sama.

hsara99
2. nov 2024

Je rozdiel sebestačná slobodna matka a matka, ktorá postrebuje muža na “prežitie” - nevie byt sama, nezvláda to finančne ani organizačne. Prvá skupina rozhodne nároky neznižuje, práve naopak. Pri tej druhej skupine zasa žiaľ väčšinou stačí aby ju nebil a bol ochotný ju dotovať…

dudos
2. nov 2024

Ja mám kamarátku, je slobodná matka vo vlastnom byte, s dobrou prácou, dieťa v striedavke s bývalím si nerobia napriek ale aj tak ostáva v terajšom vzťahu s mužom, ku ktorému už nič necíti len pre to, že sa bojí ostať sama (bez vzťahu) a takto to mala celý život (bývalému tolerovara opakovanú neveru, odchod z domu za druhou a pod. veci).
Každý človek je iný, každý z nás to má v sebe inak nastavené.

mogaa
3. nov 2024

Nič nie je len čierne alebo biele.....tá tvoja kamarátka je sklamaná z lásky, ale stále jej chýba niekto kto by ju mal rád, prítomnosť blízkeho človeka.....aj keby to bolo len na zalepenie rany, dočasne.....takže vôbec by som kamarátku neodsudzovala a netvrdila že znižuje svoje nároky, veď nikde nie je písané že si dotyčného chce hneď aj vziať, len jednoducho potrebuje cítiť trochu lásky aj od niekoho iného ako od dieťaťa.....a či z toho niečo bude alebo nie, a tak sa to vždy zistí až časom.....v tomto sme asi každá rovnaká,, každá chce cítiť lásku blízkeho človeka a ak je niekto dlho sám, tak si povie že aj z iskričky sa môže rozhorieť plameň.....to že má dieťa s tým nemá nič spoločné, nejde ho predsa hneď predstavovať ako nového ocka......každý vzťah sa vyvíja, nie hneď je na oboch stranách zalúbenie.....

sense
3. nov 2024

Nie je, tvoja známa je zrejmé len príliš zufala. Moje nároky sa práveže zvýšili. Ale zrejme tým že som sa nebála ostať sama. Lebo sú ženy ktorym stačí málo, lebo sa buď boja ostať samé alebo sa boja že samé nevyziju

mogaa
3. nov 2024

Inak je to veľmi vytrhnuté z kontextu.....mať "trochu rád" na začiatku vzťahu/stretávania neznamená hneď znižovanie nárokov - chlap nemusí byť pekný, ale zrejme sympatie tam byť musia.....ale predpokladám že aj keď sa jej nepáči a chce mu dať šancu, tak si asi nezačne s bezdomovcom alebo alkoholikom ale s normálnym pracujúcim chlapom....

mini2peto
10. nov 2024

Kamarát sa pýta, že kde je nájde tú tvoju známu 😃

marca12
10. nov 2024

Ako mozes podla jedneho nazoru hadzat vsetky slobodne zeny do jedneho vreca? Kazda to ma inak,niektora si uz dava pozor,z narokov neznizuje,ine znizuju,len aby niekoho mali. Ale take zeny su aj pred vydajom. Kolko je takych,ktore sa chcu len vydat,mat rodinu,ale nejako nehladia dobuducna,ze koho si to vlastne beru.

lucylaw
10. nov 2024

Ono je to dosť zľahčene povedané,že chce už len "aby ju mal niekto aspoň trochu rád a to jej stačí"..Ja som rozvedená matka a tiež to hovorím tak, že mne už stačí len to,aby ten chlap nebol debil..Ale samozrejme,že to tak reálne nemyslím a práveže som svoje nároky zvýšila,keďže nejde už len o mňa,ale aj o môjho syna,ktorému nemienim robiť zo života kurník..Takže u mňa je to tak,že radšej budem sama,ako byť nasilu s nejakým blbcom len preto,aby som niekoho mala a nebola sama..

marco88
14. nov 2024

@huxy Múdro povedané – stojí to za to, mať svoj názor a stáť si za ním👍🏻

danusskaaa
14. nov 2024

Asi mám na to 2 pohľady. 1.je ten, že som znížila nároky na výzor (nemusí to byť fotomodel s tehlickami na bruchu a podobne) ale ten druhy je práve opak- nároky na muža som zvýšila po prežití manželstva v ktorom som stále "dúfala " v zmenu.