Zle znášam bývanie v Azile s dieťaťom.

pajinka21
7. aug 2019

Ahojte Mamini, bývam s 18.mesacnim dieťaťom v azile a znášam to dosť psychicky zle, som tu zatiaľ týždeň, musela som sen odísť pretože ma muž týral. Chcela by som sa spýtať, je tu niekto kto zažil podobnú situáciu? Rada by som si s niekym popísalao tomto, niekto kto by mi vedel povedať nejaké pozitívne veci a povedal mi tiež pocity aké mal, keď bol v azile... pretože Ja to tu zle psychicky znášam a proste potrebovala by som s niekym o tom popísať. Ďakujem a pekný deň prajem

natuska87
7. aug 2019

@pajinka21 Skúste si pozrieť www stránku "kmotričky"...Tam sa dozviete viac o azylovom bývaní a pod.🙂

tanickalab
7. aug 2019

@pajinka21 a čo tvoja rodina? nemáš rodinu?

nikol873
7. aug 2019

hmm a to si nemala kam inam ist? priatelia, rodina nikto?

natuska87
7. aug 2019
lindusss2016
7. aug 2019

@tanickalab
@nikol873 no myslim, ze keby mala, nebola by tam... to co su za otazky? Baby, nehnevajte sa, ale predstavte si, ze na svete je vela ludi, co nema rodinu... napr.ja, rodicia mi zomreli, sestra je po narocnej operacii trvale postihnuta, no nemam kam ist, keby nieco.... ak ste nic podobne nezazili, asi si to len tazko predstavite... ja priatelov mam, ale nvm, koho by som si trufla takto zatazit, ze by som sa mu tam nastahovala aj s detmi

pajinka21
autor
22. aug 2019

@lindusss2016 ďakujem a áno, nemala som kam ísť keďže nežijem na SK a som sama v zahraničí s dieťaťom...