Je to este mozne? Po sklamani, ktore ste zazili?
Da sa to este? Verit v to alebo zit dalej s myslienkou, ze k stastiu partner nechyba?
K stastiu partnera ozaj netreba.ale ako slobodna mamicka mas podla mna vecsiu sancu najst takeho uz rozumnejsieho partnera .to ze ma zena dieta neznamena ze niesu muzi co prave rake zeny pritahuju pretoze uz vidia aka je matka
Neverím. Je to problém nájsť takého chlapa.
Podľa mňa to až taký problém nie je. Ja som našla úžasného chlapa aj keď mám už dieťa, dokonca jeho rodina moje dieťa berie rovnako ako naše spoločné deti, aj na začiatku vzťahu s tým nemali žiadny problém, tešili sa, že sme spokojní spolu. Mám susedu aj kamošku ktoré mali dve deti s prvým mužom a teraz majú tiež super chlapov, ktorí sa starajú. Takže podľa mňa len musíš nájsť toho správneho, zodpovedného pre seba aj dieťa.
Dakujem za nazor @w123
Tiez som viac skepticka hoci tuzim po rodine
@zuzana9393 dakujem za nazor
@samanta44 dakujem
Jediný človek, ktorý dokáže dať šťastie v živote ,je človek sám ako môže niekto čakať od iných ,že ho urobila šťastným,veď to sa nedá.Ludia prečo čakáte od iných ľudí svoje vlastné šťastie
Neupinaj sa na to. Najst niekoho, kto bude milovat teba, to problem nie je. Ale aby miloval aj tvoje dieta a dieta jeho, to je sakra tazke. Ak este budete mat aj spolocne dieta, tam sa zrazu ukazu dalsie veci.. bohuzial, za nase sracky deti nemozu, ale odtrpia si ich najviac. Ak by som sa mala rozhodnut este raz, vycuvala by som zo vztahu ovela skor a ozaj sa susteedila iba na seba a dieta.
Ja som sa rozviedla, mám 2 deti. Bola som rok sama. Neriešila chlapov, ale nejako si ma našiel on. Rozvedený a 3 deti. Je to pre mňa naj chlapov na svete a aj napriek tomu, že nám predchádzajúce vzťahy nevyšli, tento je super. Priznám sa, že niekdy je to ťažké, hlavne pri problémoch s ex partnermi, ale veľa diskutujeme, rozhodujeme a riešime spoločné to príjemné a aj to menej príjemné....
@minenkak to je v poriadku
Som so sebou vyrovnana, spokojna, mam skvelu rodinu a dieta, skvele vzdelanie a pracu ale vzdy je lepsie robit dve kavy rano ako len jednu a lihat nie do prazdnej postele, niekedy chyba to ludske teplo toho druheho
@victoriab ano keby som vedela tiez vycuvam z nepodareneho vztahu ale zase nemala by som pri sebe moje dieta, mozno by bol zivot iny a ja by som bola ina a mala ine moznosti
Ale niekto tam hore chcel aby som mala moje dieta
Niekedy je proste ten správny čas byť proste sám
@minenkak pozri kazdemu to bohuzial nestaci, pre niekoho tam vzdy bude to prazdne miesto
Ak to vyhovuje tebe v poriadku, je to uplne ok
Ja som clovek spolocensky
Ja som myslela vycuvala s partnerom c 2 - lebo az ked pride spolocne dieta ukaze sa vela inych veci
Nikdy mi k šťastiu partner nechýbal. Stastie si tvorím sama. A na tvoju otazku, ci si slobodna mamicka vie niekoho najst. Ano vie. Mam muza a nasiel si nas, ked som bola slobodna mamicka a maly mal 3 roky. A poznam mnoho zien, co maju novych partnerov dokonca maju viac deti ako jedno.
@victoriab prosim komu toto malo pomoct?
Hocikomu, kto má príliš ružové okuliare a mozno si neuvedomuje, ze zena ide do vztahu, ale uz s dietatom, a teda aj ono bude znasat dosledky jej rozhodnuti.
Jasné, deti s nami nebudú navždy,treba myslieť aj na seba a svoj život,neupínať sa iba na ne tak ako pani radí vyššie.Ale naozaj byť náročná a nebrať prvého,čo príde.Je dôležité,aby bol zodpovedný,dozretý a mal dobrý vzťah aj k tvojmu dieťaťu a nielen k tebe.S mojim som sa spoznala,keď mal syn 2,keď mal 3,vzali sme sa a už je to 11 rokov.Spolu deti nemáme.
Najprv sa nauč žiť sama s dieťatkom a byť šťastná tak. Potom príde aj nový partner. Nehľadaj nový vzťah, kým nie si vysporiadaná s traumou z rozchodu. Keď to bude za tebou, nájdeš si niekoho, kto bude mať rád teba aj tvoje dieťa. Nie je dôvod, aby si bola zvyšok života sama.