uz su to 3 roky co nas opustil tatinko
neviem sa vyrovnat doteraz nemam vystavenu ani len jeho fotku lebo placem skoro kazdy den
ziadna psychologicka nic nepomaha
ako sa da naucit zit s takou bolestou?
zomrel necakane nahle
velmi ma to poznacilo a zmenila som sa.
zijem pre deti, ale..
Je mi to veľmi ľúto. Neviem poradiť ani pomôcť. 😢😢😢😢
Prechadzam tym istym ale u nas je to len par dn i co nas opustil..boli to ale viem ze ocino by nechcel aby som sa trapila...viem ze zhora na nas dava pozor..foto vystavenu mam a aj sviecku si k nej zapalim..mne to pomaha..slza vyjde samozrejme a myslim na neho stale...vzdy bude so mnou 🙂
@hugger nepomaha mi nic , totalne som stratena su lepsie a horsie dni ale neviem sa cez to preniest. ano deti ma drzia nad vodou a viem ze teraz tu musim byt pre nich ako bol pri nas moj otec ale..preco sa to vsetko odvtedy sype ale nejak horsim smerom, vo vela veciach sa mi totalne prestalo darit. muz mi oporou nie je. on sam ma chorych rodicov a necitim oporu v nom , je to dobry clovek ale proste viem, ze jedina ktora sa s tym musim vysporiadat je moja hlava. moznoze by mi pomohla daka velka zmena v zivote, mozno ist niekam , kde by som prisla na ine myslienky..
@floki1994 prve dni mi nedochadzalo ze tu nie je, mala som pocit ze sa proste len nevidime...bezne sme sa nevideli aj 7 dni..proste ten smutok na mna dolahol neskor. prajem ti vela sil ( a viem aj na mna by sa velmi hneval kebyze vidi ako sa trapim). viem ze musime byt silne, mame vlastne rodiny
Ako ta to poznacilo a ako si sa zmenila?
Mas o tom s kym hovorit? Rodina, priatelia, susedia, lekar, psycholog, knaz? Nie je dobre ak si v takomto rozpolozeni sama.
Ako to vnimaju deti?