Som slobodná matka a žijem u mamy

camilla18
19. dec 2018

Ahojte chcem sa opýtať či ste tu niektorá kto je podobne ako ja. Od narodenia mojej dcérky som ostala na výchovu sama a s vychovoumi pomáha moja mama.
Ako to vy prežívate s rodičmi..U nás je to vacsinou s výmenou názormi a stresoch. A byvaleho rodina sa tiez o dieta nezaujima

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
19. dec 2018

@camilla18 napíšem Ip

lujza123
19. dec 2018

@camilla18 po rozchode som ostala aj s rocnou dcerkou chvilku u mojich rodicov, ale napriek tomu ze maju velky novy dom a vela priestoru pomerne rychlo som zistila ze tudy cesta nevede. Takze som sla do podnajmu, dieta do jasli a ja o prace...
Ja mam mojich rodicov rada ale toto bolo neznesitelne, ja som od 18 tich prec, aj sestra takze nasi vobec nevedeli zit s dospelym dietatom a ja tiez nie s rodicovskym dohladom a radami...ako aby ti niekto v 30 tke komandoval kedy mas ist spat, co mas/nemas jest to uz bolo prilis.
Uprimne nechapem ludi co byvaju s rodicmi alebo so svokrovcami, mna by porazilo, to mi za tych usetrnych par eur na najme fakt nestoji

sbear
7. jan 2019

Ja som na tom tak. Ale mame striedavu starostlivost. Mama ale velmi trpi tym, ze u nej byvame. Boji sa chodit do kuchyne... Vela sa hadame. Uz sme takto 3 roky. Ja som rada, ze ju mam. Mne az tak nevadi, ze sa hadame. Som dost konfliktny typ a strateny pripad. Ale mama teda je dost nestastna. K odstahovaniu nasa cesta nevedie, len nejako s mamou vyzdrzat a uzit si dieta.

0silvia0
7. jan 2019

@sbear prečo sa bojí mama chodiť do vlastnej kuchyne?😲

danicabbb
7. jan 2019

@lujza123 veru nieje to med lízať naj je osve a to čím skôr

sbear
7. jan 2019

@0silvia0 na vsetko mi kazdy hovori, aj rodicia aj ex: "nerob druhemu to, co nechces, aby robili tebe" Cize sa mi kazdy snazi maximalne vyhybat. Viem, co maju na mysli. Uz teda 20 rokov rozmyslam, ci je to vychovou, ze tom taka... alebo som sa tak uz narodila. Ja by som to aj zmenila, ale nemam pevnu volu. Mozem povedat, dobre je byvat blizko rodicov, ale nie s nimi !

0silvia0
7. jan 2019

@sbear to si taká nebezpečná osoba? alebo nepríjemná?😕

sbear
7. jan 2019

Ja som uz taky typek. Vzdy som chcela byt chlap. Podivina chlapa spolocnost viacej prime ako zenu. Ale uz pol roka sledujem rozne clanky a diskusie. Mozem povedat to, ze ak ma slobodna mamicka 1, 2 deti, je prisposobiva a sikovna. Chcela by aj dalsie s novym partnerom a neboji sa toho. Najde si ! Poznam zeny, co v 40tke mali dieta s novym partnerom a su stastne. Snazia sa udrzat si rodinu. Ked citam stare diskusie a potom o par rokov pozriem na profil mamicky, uz ma 2 deti a pise, ze je stastna.