Sme samoživiteľky a zvládneme to

yvete
2. máj 2013

Ahojte kočky, tak ako vy aj ja som samoživiteľka rodiny. Nie je to jednoduché a čo je smutné, ani nemáme nijaké práva iba povinnosti. Chcela by som to zmeniť, ale podarí sa mi to, len ak budem mať vašu podporu. V jednote je sila!!!! Pošlite mi prosím mail, s čím ste nespokojná, čo by ste chceli zmeniť.....môj mail:
yveteyvete@gmail.com
Ďakujem

mawka
3. máj 2013

ahojky, dobry napad, ale pisat nniekomu mail bez toho, aby som vedela, o koho ide. vsak ked chces nieco zmenit, rada sa pridam, ale budem rada, ak budem vediet, kto si. 🙂

yvete
autor
3. máj 2013

@mawka
ahoj, rada by som združila všetky slobodné a rozvedené matky.......uvažovala si o tom niekedy??? Odkiaľ si??
ja som z Košíc 🙂))

alena003cv
4. máj 2013

aj ja som sama s detickami rozvedena ,a samozivitelka je to naozaj tazke,presov

melonik1
7. máj 2013

Ahojte, dievcata, aj ja som samozivitelka, uz 15 rokov. Ked som sa rozviedla, bolo to strasne tazke (alimenty mi platil len ked si po dlhom case spomenu, a potom zas az vtedy, ked by sa uz bolo jednalo o trestny cin... Skratka, stacilo mu zaplatit par korun raz za rok, aby ho nezavreli za zanedbanie povinnej vyzivy. Ale vsetko bolo lepsie, ako zivot s nim. Ked deti podrastli, zacala som sa viac obracat v praci a nasla som fakt dobre uplatnenie aj palt, takze sa nam zilo ako-tak aj ked zivit tri deti na strednych skolach by ste veru z jedneho platu asi nechceli... Ale zvladla som to, aj ked bolo tazko. Teraz to vsak mlade samozivitelky maju este tazsie. Nie je zla myslienka zdruzit ich, ale urcite nie takto anonymne. S tym sa urcite moc vody nenamuti ☹
YVETE, ak Ti naozaj ide seriozne o vec,zaloz napriklad Obcianske zdruzenie Samozivitelky alebo nieco podobne, kde si kazdy moze overit, o koho ide a dokonca sa daju robit aj rozne projekty (nieco na sposob materskych centier). To je uz nieco, o co sa da opriet...

yvete
autor
10. máj 2013

Ahojky, tak to veru aj urobím!!!! Ďakujem za radu...