Slobodné/rozvedené mamičky - príbeh s happy endom

22. okt 2023

Ahojte, potrebovaka by som povzbudit. Slobodne/rozvedene mamicky mohli by ste sem napisat ako ste si nasli s detmi po.rozchode/rozvode partnera? Som 6 rokov rozidena s otcom dietata (8), a teraz mi nevysiel vztah ktory trval 1,5 roka:( Mam uz 36 rokov este by som chcela dieta ale citim sa uz staro a ze som premrhala cely zivot..

syslik81
22. okt 2023

happy end uz mas.. mas krasne zdrave dieta - co sa mnohym vobec nepodari za cely zivot .. byt slobodna ma aj vyhody a jedno dieta je viac ako 0 .. najdi si stastie v tom co mas a uzivaj si to ... zivot prinasa kazdy den nove veci a prekvapenia- nikdy nevies co caka na teba ;)

zmrzlinka2021
22. okt 2023

Vobec nemas premrhany zivot. Mas dcerku, a urcite robis to najlepsie co vies.
Snaha silou mocou tlacit zivot do niecoho moze dopadnut tak, ze skoncis ako dvojnasobna opustena mama. Nechaj tomu volny priebeh, miluj kazdy moment svojho zivota a nehrn sa do niecoho len zo strachu, ze to nedosiahnes.
A ak ti mozem dat radu, nerob si pripadne dieta s novym priatelom. Bud budes tomu muzovi stat za to, ze budes jeho zena, alebo s nim ani nestracaj cas.

deti95060810
22. okt 2023

pôsobiš tak zúfalo...to nedopadne nikdy dobre.
vykašli sa na chlapov- čo má prísť, príde.

pink_lady
22. okt 2023

Tiez som bola 6-7 rokov sama s dietatom, teraz mam 7. rok partnera, o mesiac 6 rokov manzela. Vydavala som sa 36 rocna. Prislo to prave vtedy, ked som to prestala riesit. A ano, aj ja som mala za tych 6 rokov nevydareny vztah, zlomene srdce. Proste, zameraj sa na nieco ine ako na chlapa, ked to ma prist, pride, rovnako aj babatko /my mame 2 rocne/.

mandarinka555
22. okt 2023

Veľmi tlačíš na pílu a to je sakra zlé...Zúfalí ľudia robia zúfalé veci...Prídeš mi tak, že si vehementne hľadáš chlapa, len aby si mala ďalšie dieťa, lebo "ty" chceš. Vidím to tak, že nakoniec ostaneš aj tak bez chlapa, ale už s dvoma deťmi👎

eternity24
22. okt 2023

@syslik81 krásne napísané

matapo
26. okt 2023

...šťastie človeka predsa nezávisí od muža, strojcom svojho šťastia a kvality života si sama a väčšinou je to celé o uhle pohľadu...ja som šťastná aj bez muža a hoci som ho mala mnohé roky po svojom boku ani by ma kedysi nenapadlo aký slobodný a plnohodnotný život môžem viesť aj sama s troma malými deťmi 🙂

magnulienka
27. okt 2023

@matapo a ako to zvladss s 3 detmi?

matapo
28. okt 2023

@magnulienka ...nič nám nechýba, všetko robíme spolu, sú to moji parťáci. Naša domácnosť nie tip top, ale zato každý deň si nájdeme čas na aktivity vonku a aj na spoločenskú hru, aj na prečítanie rozprávky pred spaním. Po finančnej stránke nám nič nechýba, doprajeme si dovolenku aj viac krát do roka, aj aquaparky, aj jumparenu a aj kino každý mesiac cez víkend. Okrem toho turistika, cyklistika, spoznávame hrady, jaskyne, skanzeny, takže určite nám nechýba ani spoločenské, ani kultúrne a ani športové vyžitie 🙂 cez týždeň sa točíme okolo škôlky, skoly - takže úlohy, skúšanie, spoločne učenie,...aj to musíme zvládať spolu, takže škôlkar pozná všetky oceány, kontinenty, štáty,...ale aj vybrané slová 🙂 Čo sa učí jeden popritom sa učia všetci 🙂 No a tak. Samozrejma je to všetko na úkor mojho voľného času. Ten nemám žiaden, beriem tak, že keď vyrastú aj toho času bude viac. Zatiaľ žijem pre nich. A moje koníčky pestujem s nimi. Snažím sa ich vtiahnuť do toho čo chcem robiť ja. Aj keď sa síce svojim veciam nemôžem venovať na 100 percent, z časti to ide a musí mi to nateraz stačiť. Od deti nemám oslobodenie ani cez víkendy, takmer všetky víkendy trávime spolu. Prácu mám dobrú, napĺňa ma a uspokojuje. Choroby riešime vseliako, kým nie je nevyhnutné ostať doma tak chodia do školy, škôlky. Keď sú chorí moc ostávam na OCR. Našťastie moc chorí často nebývajú. Snažíme sa žiť zdravo, máme pri dome aj záhradku kde si spolu pestujeme základnú zeleninu a ovocie. Je to všetko dokopy drina, ale príjemná drina, kt. ma napĺňa a viem že moja snaha/aktivita a celkovo život má zmysel a smer.

nikolaopr
Odpoveď bola odstránená
Zobraz