Ahojte, po akom case od rozchodu ste si našli priateľa? Ako prijal vaše dieťa a vášho bývalého a to že s ním musíte byt v kontakte?
už 7 rokov som sama. Známosti boli aj tvrdili, že dieťa im nevadí ale opak bol pravdou. hneď ako som zistila, že im vadí že svoj čas venujem aj niekomu inému a nie len im tak som to stopla. Proste cezo mňa to neprejde keď chlap chce iba mňa a neakceptuje, že mám dieťa.
Ale už mi to niekedy vadí, že som sama. Tak rada by som mala partnera ktorý by nás bral obe.
Spoznala som sa s terajším už počas manželstva, vedel že mám dcéru, poznal ju, aj ja jeho deti. Vedeli sme do čoho ideme. Keby chcel len mňa, nestal by za to. A ja by som nedokázala mať rada len jeho. Jeho deti beriem ako svoje, on moju dcéru tiež. Teraz je to horšie, puberta a s tým jej výkyvy nálad...ale ešte sme sa nepozabíjali 😃 a svojich ex rešpektujeme, neakceptovala by som, keby k nej chodil domov, komunikácia o deťoch je normálna. To isté z mojej strany, spája nás len dcéra, komunikujeme len ohľadom nej.