Slobodné mamičky - nový vzťah

17. jún 2023

Ahojte, po akom case od rozchodu ste si našli priateľa? Ako prijal vaše dieťa a vášho bývalého a to že s ním musíte byt v kontakte?

tosomja
17. jún 2023

Spoznala som sa s terajším už počas manželstva, vedel že mám dcéru, poznal ju, aj ja jeho deti. Vedeli sme do čoho ideme. Keby chcel len mňa, nestal by za to. A ja by som nedokázala mať rada len jeho. Jeho deti beriem ako svoje, on moju dcéru tiež. Teraz je to horšie, puberta a s tým jej výkyvy nálad...ale ešte sme sa nepozabíjali 😃 a svojich ex rešpektujeme, neakceptovala by som, keby k nej chodil domov, komunikácia o deťoch je normálna. To isté z mojej strany, spája nás len dcéra, komunikujeme len ohľadom nej.

araavdva
17. jún 2023

už 7 rokov som sama. Známosti boli aj tvrdili, že dieťa im nevadí ale opak bol pravdou. hneď ako som zistila, že im vadí že svoj čas venujem aj niekomu inému a nie len im tak som to stopla. Proste cezo mňa to neprejde keď chlap chce iba mňa a neakceptuje, že mám dieťa.
Ale už mi to niekedy vadí, že som sama. Tak rada by som mala partnera ktorý by nás bral obe.

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
flirt
Odpoveď bola odstránená
Zobraz