Je lepsie si hladat chlapa slobodneho bez deti alebo s detmi? Rozmyslam ze uz tomu dam priestor, ale uz chcem hlavne pozerat na vyber potencionalenho muza do nasho zivota s rozumom. Ake mate skusenosti? Pripadne rady.
Hlavne si davaj pozor aby sa ten potencionalny nezameral skor na dietaako teba.Pretoze vela deti je zneužívaných v rodinach aj takto,ze si matka najde “otcima”a ten sa potom zameriava na deti a takto si hlada svoje obete.
Moja skúsenosť slobodného
Hlavné som nenašla bez detí, ani s deťmi..
@dobryden dufam, ze toto sa nikdy nestane, az ma striasa, prave som prehodnotila ci chcem teda dat priestor inemu muzovi 😮💨
@laila22 nerozumiem.
Ja som našla s dvomi deťmi a aj ja mám dve a spolu jedno.😁 U nás je všetko ok a vychádzame spolu v pohode 😊🥰 držím prsty
@slavka1988 Otázka bola, či slobodného s deťmi, alebo bezdetného.
Hladala muža a vhodného som nenašla ( možno ešte nájdem 🙂)... Ja som preferovala skôr bez detí.. Ale nebránila som sa ani deťom, ak by ten chlap stál za to.
@laila22 uz chapem. Drzim palce nech raz pride ten spravny
@hugoboss1923 😃 myslela asi slobodneho bez deti.
Ešte je otázka, či ty si ochotná mat dieta, lebo keď je slobodný a bezdetny, môže chcieť aj vlastné
@marhulka13 kamoška už nemohla mať ďalšie deti, bezdetný tvrdil že je to v poriadku. o 10 rokov ju opustil, našiel si rozvedenú s 2 deťmi a čakajú spoločné…
Záleži aj od veku...pokiaľ si mladá, máš reálne šancu nájsť aj slobodného a bezdetného, ktorý túži po rodine.. teda ak ďalšie deti chceš aj ty...
Potom tu sú ženy ako ja...(37 ročná) s jedným dieťaťom, ktorá už deti nechce a problém je ten, že väčšina slobodných rovesníkov deti ešte nemá a chce...a v tomto ja nepoľavím. Takže ak by sa muž našiel, tak u mňa skôr taký, ktorý už svoje deti má a ďalšie nechce.. tak ako ja...
@marhulka13
@earlgrey
@mamina87 ja mam 34 a toto mam vymodlene babatko o ktore sme sa dlhe roky snazili. Nemam uz tuzbu zazit, aby ma dalsi opustil pocas tehotenstva, takze uz dalsie neplanujem. Tak mi ostava asi len niekto kto dieta ma, lebo bezdetny taky, co nechce dieta asi netuzi po zene s dietatom.
@earlgrey divnych v com myslis?
@hugoboss1923 bezdetného som myslela tým slobodného 😂
Tiež som už nastavená na nový vzťah. V podstate mi je jedno či bude mať alebo nie deti. Ja som nastavená tak že ak by tak pristanem ešte na jedno dieťa. Ak nie vyrovnám sa s tým.
Hlavne nech je normálny pretože tie pokusy doteraz to bola katastrofa.
@autor
Narcisti, arogantní, mamičkári, blbci, držgroši, majetnícki...mám pokračovať? Proste netreba sa nechať opiť rožkom ale treba vážne selektovať. Nehádžem všetkych do jedného vreca ale nemám tie najlepšie skúsenosti. Možno jeden z 10tich by aj za to stál, ale potom tam je zase niečo, čo dotyčnému vadí alebo vadí žene. Ale to sú len moje skúsenosti a samozrejme všade sú iní ľudia...okolo mňa len takí
@araavdva ja som si myslela, ze som si a normalnym chlapom po rokoch vyberania spravila babo, ale teda velky omyl! Cize ja uz neviem, kde najdem naozaj normalneho 😀
@earlgrey jasne, chapem toto som selektovala asi 10 rokov, par neuspesnych vztahoch kratsich a potom prisiel normalny, naozaj bol normalny. Dokym som neotehotnela, cize ja uz neviem, ako odselektovat tento druh, s ktorym mam dietat. Narcisov, rybarov a inych podivinov uz mam v merku.
Vždy je to trochu lotéria ….
K tvojej otázke myslím, že je to pomerne jedno.
Ešte aby si si vyberala, nemáš to jedno??? 🤷
@mini2peto vies napisat aj nieco zmysluplne?
@taktotedanie nebolo to zmysluplné?
Keby hladali aj ti bezdetni s rozumom.... Koho by si vybrali?