Slobodne mamicky. Ako ste to zvladli s 5 rocnym dietatom? Mam hypoteku, uver.. dieta byva casto chore takze nizsi prijem.
Ja ani neviem co cakam. Mam velky strach...
@pribinak maminku nemam. Tato pracuje ale ma minimalnu mzdu..
Som vdova s 5 rocnym chlapcom. Manzel zomrel pred 2 rokmi a musim povedat, ze je to omnoho lahsie so synom, ako to bolo pred dvoma rokmi.
Ty mas aspon vyhodu, ze ti otec dietata moze pomoct, plus aj tvoj otec si moze zobrat sem tam dovolenku.
Ale das to, dame to vsetky x
Tak ocino aspoň trosku pomôže. Niekoho máš, nie je to beznádejne
Das to neboj … ja vykryvam chorobu HO .. skus ak sa da. My byvame 100 km od babky, takze to nepripada do uvahy a druha babka a otec 600 km, babku videl ked mal 2 roky a otca naposledy myslim pred 1,5 rokom, ( ma 5,5) takze 24/7 na mne. Hypo a uvery ma 90% rodin, co nie je nevyjnutne sa nekupuje a k detom treba byt uprimny a vysvetlit situaciu … pochopia velmi skoro
@oslo1 po pravde neviem ci otec dietata v tomto pomoze. Za celu dobu bol doma 2 dni s dietatom... to som robila natlak velmi dlho. Takze s tymto moc neratam
@olimuc zial HO nemozem robit :( a menit pracu nechcem v najblizsej dobe. Mam jednu smenu kde stiham skolku.. tu sa velmi tazko hlada takato praca. A este kde by som mala istotu ze mi nedaku vypoved.
Dobre kamosky,susedky a pod...hladaj
Asi polozim hlupu otazku 🙈 ale nieco doma na privirobenie? Napriklad to farmasi.. ale sama neviem ako by som to cele potom stihala. Mozno az vecer.
Zial neviem velmi dobre jazyky, nemam skusenosti s nicim, ziadna prax v oblasti uctovnictva...
Výchova dieťaťa jedným rodičom je veľmi náročná, môžem len poradiť, zlepšiť a posilniť imunitu dieťatka aby nebolo tak často choré, ak sa dá.
Všetko dobré prajem.
vidiš a niekde chlap aj je v domácnosti a pritom stojí za velké ho ako keby tam ani nebol...tak to musiš brať.Aspoň čo čítam tu na mk čo majú doma tie privesky zbytočné namiesto dalšieho dieťata.Takže máš výhodu nemusíš chovať dalšiu prísavku🙂
@linkapaulinka ahoj dakujem za opytanie. Takze financne som na tom asi najlepsie co sme boli za cele roky. Nerozumiem tomu..
Ci bral peniaze alebo co. Takze zatial je to super. Snazim sa ako mozem. Len 1 krat som bola od tej doby na ocr.
Otec vyzivne este neplati. A ja to nemam ani silu riesit..
Ak chces napis ss🙃najdeme spolocnu rec
Stari rodičia nedokážu pomôcť?