Ahojte, som slobodna mama a mám ročného syna. Som sama od tehotenstva čiže skoro 2roky. Spoznala som sa s muzom, s ktorým si pisem a stretavame sa mesiac. On by chcel spoznat môjho syna, navrhol spolocny vylet, keďže času mám malo (kedy som sama). Ale ja sa toho bojim, mám v hlave asi blok že keď uvidi aké je to narocne, skonci to. Syn je uplakany, treba sa mu 100% venovat každú minutu.
Nemali sme spolu este nic tym myslim, že ani bozk. Proste si ho drzim od tela. On je ale velmi zlaty, nema ziadne sexualne narazky, asi iba raz niečo v tom zmysle povedal. Takze si nemyslim, že by mu slo len o sex aj keď neviem, pretvarovať sa asi moze. Sama o sebe pochybujem, že kto by ma chcel 🙈
Ako sa zachovat? Nakolko ak sa ten vztah prehĺbi, ja naozaj nemam moznost kde dat malého napr na cely víkend aby sme boli len dvaja. On deti nemá. Ale chcel by, casom. Čo si o tom myslite?
Mesiac, je velmi kratka doba...
Co si myslim ja,alebo tu niekto z diskusie,je irelevantne.Ty,musis vediet,ci to ma zmysel,alebo nie.
Rozširovanie okruhu známych je prospešné aj pre dieťa, nielen pre Teba. Aj dieťaťu budú časom do života prichádzať (a aj z neho odchádzať) priatelia a známi.
A ak sa "zľakne" reality, tak to nie je predsa žiadna tragédia, iba skúsenosť pre všetkých zúčastnených. Niekedy je lepšie urobiť takýto test skôr, aby si sa v prípade neúspechu (nie je to myslené vôbec negatívne) mohla posunúť ďalej.
@tanyan máš pravdu. Ale na druhej strane premyslam, koľko takýchto cudzích ujov ma ešte stretnut .. 🙂↕️
Vsak prave preto sa treba viac spoznat, nech vie ake je to mat male dieta a vsetko okolo toho. Ak zdupka tak lepsie pre Teba, zbytocne to natahovat, naco...
To dieta ma rok, ten o 3 roky ani nebude vedieť, ze nejakych "cudzich ujov" videl, ak by si aj každé 3 mesiace mala ineho.
Bola som slobodná mama, písala som si s mužom a chcel ísť na túru a povedala som mu že pôjdeme na túru s mojou dcérou- lebo ju mám s lebo som potrebovala aby vedel aké je to s ňou a nestrácala ani sekundu jeho času a môjho času v prípade že by mu to nevyhovovalo. Vždy som sa s ním stretla len s ňou lebo som nebola JA, boli sme MY a nemohol chcieť mňa, mohol chcieť len nás. No mám s ním teraz druhu dcérku. Je hlúposť robiť to tak ako to chces robit, dieta od neho nemáš držať preč a myslieť si že tým ta bude chcieť, namotas ho a potom zistí že mu to už nevyhovuje keď syna uvidí v plnej krase a budú zas len ublížení ľudia.
@elzena2 to že si nebude niečo vedome pamatat neznamená že ho to neovplyvní, práve naopak. Ukázať ujov ako kamosov môže, bozkávať sa pred dieťaťom každé 3 mesiace s iným a vravieť si že si nebude pamätať je sprostosť, zo dieťa to zaručene ovplyvní v nevedomej sfére
Syn je este maly, nechape suvislosti, takze isla by som na vylet, ak ti dal taky navrh. Ved preco nie.. moze to byt fajn niekam vyrazit aj so synom a potom sa uvidi, aky bude dalsi vyvoj situacie.
Len tak teoreticky: Moje rovesníčky sú už všetky buď slobodné mamičky, rozvedené atď. Takže ja keby som aj nejakou náhodou mal známosť tak to bude len rozvedená, vdova, slobodná matka. Lebo už okolo 40-ky máloktorá je slobodná bezdetná. V staršom veku s tým treba rátať.
Ja som bola v podobnej situácii, terajšieho partnera som spoznala keď som bola cca 1.5r sama, ale syna som s ním zoznámila až po vyše pol roku stretávania, keď som si ním bola v rámci možnosti na 100% istá. A tiež som mala obavy, lebo syn je šidlo a tiež sa mu treba veľa venovať ale zvládajú sa obaja skvelo, už spolu všetci bývame.
ak ti na ňom fakt záleží, počkala by som ešte tak rok, 2-ročné dieťa je fakt brutal, iba ho odplašíš. Stretávajte sa zatiaľ iba bez syna
Chápem tvoju neistotu a aj strach. Túžiš možno po partnerovi a zároveň sa bojíš, že tvoj skutočný život ho vystraší a on cúvne. Ale na vyber nemáš. Skôr či neskôr, by tvojho syna spoznal resp. mal spoznat. Myslím si, že si v perfektnej pozícii, teda píšete si s dotyčným a zároveň nič fyzické ešte medzi vami nebolo. Čiže ak to aj nedopadne pozitívne, nič až také strašne sa nestane a vždy je lepšie zísť z kratšej cesty. Máš syna. Určite choďte spoločne na prechádzku, túru. On uvidí ako so synom fungujete, spozná ho a aj ty uvidíš ako on reaguje na dieta, na jeho výkyvy nálad atd. Ja si tiež myslím, že chlapček bude vnimat prítomnosť ďalšej osoby, preto ja vidím ako pozitívum, že medzi vami ešte nič fyzické neprebehlo, bude to prechádza s kamarátom, aspoň zatiaľ a dieta nemusí hneď vidieť , že sa bozkávate/ čo si pisala, že ešte nebolo. Aj pre dieta to bude takto menej mätúce. Jednoducho sa choďte prejsť s kamarátom.
@eternity24 este doplním, že podľa môjho názoru ak by ste sa dlhšie stretavali sami dvaja, možno sa na neho viac namotas a potom prípadný rozchod bude pre teba viac bolestivý.
Ja zareagujem na iné. "Vypichlo" mi to oči. "Kto by ma chcel". Na tomto vážne zapracuj, lebo si pritiahneš do života mužské trosky. Malo by sa to zmeniť na"kto by ma už len nechcel" obrazne povedané. Už jeden Ťa chcel a máš dieťa. To Ti píšem ako partnerka muža s dieťaťom, ktoré vychovavával sám. Musíš sa mať rada v prvom rade ty, aj keď to znie ako klišé.
mne sa páči to čo píše @gleep1 - nerobila by som to inak, resp. občas možno by som dieťa nechala s babkou - ale určite nie tak, že mám dieťa a zoznámim ich až o 1/2 roka alebo o rok ... a že deti nevnímajú že sa muži striedajú - no isteže vnímajú - ale ide aj o to ako to dieťaťu človek podá - pokiaľ nebude každý jeden nová životná láska nasťahovaná do bytu, nemusel by byť problém ...
@gleep1 to nie, pred ním by som sa určite neoddavala intímnostiam 🙂
@thunderdome ja mám daleko pred 40, velmi daleko😊
@belllinka maly ma rok, nie 2
@biba_18 Ano tiež suhlasim a pravda je, že na vyber moc nemam, to by sme sa stretli raz za 2 tyzdne
Však mne by si už možno dcérou mohla byť… Ale zase moje rovesníčky už majú buď dospelé deti alebo dorastencov, takže to už neni také ako vzťah kde je bábätko. Keď som mal okolo 30-tak som randil so slobodnou matkou, ona mala syna tak okolo 10-12 rokov takže som sa sním hral, viac som bol sním pomaly ako s ňou. A potom sa nevyjadrila prečo ma nechce, nechala to ísť do stratena. Tak neviem čo jej vadilo. Iba teoreticky môžem že možno si povedala že chce muža a nie ďalšie decko.
čo sa stane keď s ním pôjdete na výlet. nič. môžeš len získať.
malý si nič pamätať nebude.
Ročný si ešte nebude pamätať keď pôjde raz za čas na výlet s mamou a jej kamarátom.
môj brat mal vzťah s rozvedenou s 2 deťmi - a mal s nimi naozaj pekný vzťah, aj moja mama ich chodila strážiť keď bolo treba - pritom cudzie deti ... ale ona chcela niekoho viac - a viem že odkedy dala bratovi kopačky, už mala asi troch lebo práve deti bol problém ...
@biba_18 hlúpa niektore ženy nevedia čo od dobroty.
Stačilo mi pri vete kto by ma chcel s takým zmyšľanim budeš priťahovať iba zúfalcov a staneš sa aj 2 krát slobodnou matkou.
Pozri,choďte na ten výlet a podľa mňa veľa ti to napovie o ňom. A aj on aspoň zistí, či je mamička s dieťaťom to pravé pre neho. Nevyskúšaš, nevieš ...