Ahojte. Vopred sa ospravedlňujem za "výlev" ale musím. Ostala som sama s dieťaťom keď malo 2 mesiace. Mám zasebou fakt ťažký vzťah, kde som bola s byvalim 4 roky, no počas tehotenstva som zistila, že ma podvádza. Rozhodla som sa mu dať šancu, chcela som aby dieťa malo oboch rodičov. Po pôrode to urobil zas, vyhodila som ho a zostala som sama. Teraz ma dieťa 2 a pol roka, a ja tak rozmýšľam, nájdem si niekedy lasku? Chodím aj von, samozrejme viem, že chlap nepríde zamnou. Som takto spoločenská žena, vždy správne nad vecou, dokážem sa postarať sama o seba a aj o dieťa. No stále akosi tá láska neprišla a ani nechodí. Sú tu nejaké ženy, ktoré boli dlho slobodne s dieťaťom a teraz majú normálne životy a hlavne normálnych verných chlapov? Aby ste mi nepísali komentáre čo sa týka ex, to je už dávno zamnou.. Skôr asi ide o to, že asi neverim chlapom alebo nevien. Je mi ľúto,že som stále sama....
Neboj nájdeš si len daj tomu čas. Ak chces napíš IP.
urcite si niekoho najdes 🙂 treba dat tomu cas, laska si ta najde v tom momente, kedy to budes najmenej cakat 🙂...
Tetaz je to ma prd s nadvazovanim vztahov. Uz chodis do prace?
Ahoj. Nebuď smutná. Veľmi dobre to poznám. Mám za sebou 13 ročný vzťah a skončil presne tak isto ako tebe. To sa stáva nič s tým nespravíme. Chce to len čas. Ak si správna baba tak určite si ťa niekto všimne. A možno sa aj my niekde stretneme a zakopneme o seba 🤫 nikdy nevieš.
Ak chceš verného chlapa, tak si hľadaj veriaceho. Ja si tiež tak hľadám, len nemám na takého šťastie.
@jsbb Na to sa neda spolahnut.Veriaca kamaratka so 4 detmi....veriaci manzel ju opustil a psychycky tyral.....je to loteria ako vsetko🤔
@jsbb Blbosť. Skôr ti panbičkári sú väčší hajzlici ako my neveriaci. Platí to aj u žien. Do kostola sa chodí len špiniť a ohovárať a nie modliť. Ja som mal ženu 13 rokov a nikdy by ma nenapadlo ju podviesť s ani by som to neurobil hoc som mal x možnosti ale poznám hodnotu rodiny a tá je pre mňa dôležitejšia ako chvíľkový úlet.😉
@77daniela77 Presne tak. Pod svetlom najväčšia tma. 🙂
@trencan1983 Podvadzal ju,vysmieval sa jej,o deti sa nestaral vobec,ona bola doma a nepracovala,uplne na nom zavisla.....ja som s nou sedela na gympli v lavici,vyzerala ako Marilyn Monroe,bola krasna,dobre dievca,on ju uplne znicil,je z nej troska🤔.....a ze veriaci😎
Ano najdes 🙂, su stale muzi s dobrym srdcom, mozu mat inu vadu-lenivost, zabudlivost.. ale budu verni, obetavi a velmi radi, ze mozu mat rodinu 🙂. Ver mi, stane sa to. Pridu aj tajtrlici-odfiltrovat hned v zarodku a pockat si. Vela stastia a uspechov 🌹
@77daniela77 Tak podľa toho čo píšeš to už je myslím o celkovom nastavení toho človeka a výchove v detstve. Asi on tiež pochádzal z podobnej rodiny. Tak ako žiadna v pohode žena, tak ani žiadny v pohode chlap také vecí nerobí ale naopak váži svoju rodinu a všetko čo má a aj sa dobré postará. Ak takéto niečo robí, tak to musel niekde vidieť a nalepilo sa to na neho. Niečo sa posralo. Ale tak dúfam že sa ho zbavila a začína od znova. Len škoda je tá že dnes nájsť dobrého partnera/kú je zložité. Nie len ženy ale aj my chlapi máme s tým trampoty. 🙂 Tiež narážame na kade jake.
@trencan1983 Hej,nikdy nemozeme vediet co sa v ktorom cloveku skryva ked s nim nezijeme,lebo takito sa na verejnosti dokazu pretvarovat.Tazko povedat z akej je rodiny,nepoznam ho.
Ja som bola na tom podobne.Ano,treba verit ze bude dobre.Neznasilnuj to a zi ako sa najlepsie da,tes sa dietatu.