Silvester sama s dieťaťom v Bratislave

denkatn
18. dec 2015

ahojte baby , asi najma co su z Ba, (ostatne budu asi blizko pri rodinach) kde budete travit Silvestra? neda sa spojit viacere? nema niektora chatu? (my kojace nepijeme, takze nenicime zariadenie🙂)

zdena12345
18. dec 2015

@denkatn no ak este kojis, preco by si neostala normalne sama doma s dietatom ako uplne kazdy iny obycajny vecer? Dietatu zmenou aj tak len rozhodis rytmus. Ja som nebola nikde ani minuly rok a ani tento sa nikde nechystam. Budeme s rodinkou pekne doma. Alebo ist za rodicmi/svokrovcami? No kolko ludi, tolko chuti. Ohladom nejakeho vecierku v ba neporadim...

pupavka123
18. dec 2015

@zdena12345 Keby chcela byt doma,tak sem asi nepride pre radu!!

wetka
18. dec 2015

@zdena12345 Neviem, či ti chýba schopnosť čítať s porozumením alebo empatia. Je naozaj také ťažké pochopiť matku, ktorá je s dieťaťom sama a žiada sa jej raz za rok zabaviť sa v seberovnej spoločnosti?

natuska87
18. dec 2015

@denkatn ja by som vam svoju chatu rada poskytla, ale obavam sa, ze by to bolo pre Vas, z BA, velmi daleko...A je tam strasnaaa zima 😕 demolacie zariadenia by som sa vôbec neobavala.... 😀

denkatn
autor
18. dec 2015

tak samozrejme mi nejde o nejaku bujaru party🙂 to by som isla hladat na ine stranky!🙂)
ja som len, ze kto ma taky pocit, ze si nema s kym dat novorocny pripitok (aj nealko) a vinš, tak aby sme sa spojili, aj doma, deti treba uspat vo vedlajsiej izbe, asi tak som to myslela...
@wetka dakujem

ariadna1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz