Samoživiteľka s dvomi deťmi

18. dec 2023

Poprosím,prihlaste sa mi,mamicky samoživitelky s 2detmi a svojim prijmom cca 800e a bez vlastneho bývania....Potrebujem nakopnuť,povzbudiť,prečítať si,že sa to dá zvladnuť.....síce neviem ako....momentalne moja psychika je na nule.....dakujem

sarita510
18. dec 2023

napis mi ss

kotulicek
18. dec 2023

Ahoj mamička samoživiteľka tri deti. Bez vlastného bývania. Bývame u rodičov. Deti mám malé tak aspoň postrazia kým som v práci keď Nesla jedna práca našli som si ďalšie 3-4. Všetko sa dá zvládnuť. Neboj sa pozbieras sa na nohy.

tahomi
18. dec 2023

Nepises ake mesto. Ale 800 plat plus vyzivne plus DB plus pridavky uz vie byt celkom pekna suma.
Idealne zacat ako pise pise u rodicov, nieco nasetrit, ak nie, tak skus na meste mestske najomne byty. Prinajhorsom prenajom, i ked s dvoma detmi to moze byt problem.

Zvladnes to, musis, kvoli detom.

jamka1322
18. dec 2023

Nenechaj sa odradit recami ze to nezvladnes!!! My zvladneme vsetko. Ja som v marci odisla z domu od ex do garzonky s dvoma detmi. Plat 730€. Najom 450 a vyzivne 220 a zili sme ozaj na davkach. Ale ten klud, pokoj a konecne radost prist domov z roboty bol na nezaplatenie. 6 mesiacov bolo tazkych. Maly prijem aj ked som mala robotu a dalsie dve brigady, do toho som musela vratit dlh co som si pozicala na depozit a tiez platit pol hypo na dom ktory je s ex spolocny.. teraz mam uz iba jednu brigadu platovo vyhodnu, a byvame uz v dvojizbaku. Deti sa tesia, aj oni su radi a vazia si jednoduche veci lebo vedia co vsetko sme zazili a cim sme si presli aby sme boli tam kde sme. A stale nie sme na konci..vydavky su stale to ano, len si treba urcit priority.. neviem ake velke mas deti. Mne velmi pomaha starsi syn (12 a 8). Je zodpovedny samostatny a mozem sa na neho spolahnut. Obaja su mojou velkou radostou a pychou a nelutujem ze som sa rozhodla odist a bojovat za seba lebo tym som sa rozhodla bojovat aj za nich a ukazala im ako sa zit ma/nema.. drzim ti palce a prajem vela sil..verim ze to zvladnes a vsetko zle budes vnimat uz iba ako spomienku. Zivot mame len jeden a nemali by sme zit tak ako nechceme..

kikulienka94
19. dec 2023

@tahomi myslím že to je 800e v čistom už s DP