Ahojte, je tu niekto kto bude tráviť Vianoce sám s malým dieťaťom? Pred pár mesiacmi sme sa rozišli s Ex a budú to prvé Vianoce "takéto". Občas sa nezvládam pozerať na tie šťastné rodinky...
Aj dvaja sú rodina. Ako hovorí názov jedného filmu. A má pravdu. Aký je dôvod, že nemôžeš byť ty a tvoje dieťa šťastná rodina? Pretože odídený partner by takým dôvodom nemal byť. Práve naopak, je čas vytvoriť dieťaťu šťastnú rodinu. Aj vo dvojici.
@biology
kolko rokov ma dieťatko? Vie sa už tešiť z darčeka? Vie sa tešiť zo stromčeka a dekorácie? Urobte si pre vás krásne Vianoce! Ak je to babetko malinké, urob si niečo pre seba na potešenie. Kup si co mas rada, rob čo sa ti páči a jedz co ti chuti.
Z nejakého dôvodu nie ste spolu s ex. A radšej byt sama s dietatkom ako sa trápiť vo vztahu.
Prajem vám pekne vianoce a radosť v ❤️
Tiež som bola jeden štedrý deň sama s 2jrocnym dieťaťom lebo "tatikovi" preplo a to sme ani neboli rozídeny ...a prežili sme. Dcéra si to nepamätá a na otca teraz aj tak nedá dopustiť hoci už sme rozvedení dávno. Pamätaj si že Vianoce budú také ako si ich sama spravíš.
@biology To mi je ľúto. Ale nikomu nevidíš do hrnca, ako veľmi je niekto šťastný. Hlavne to šťastie na instagrame. Nemáš rodičov?Súrodencov? Aby si nebola úplne sama a nestiahlo Ťa to úplne do zlej nálady?