Sama s dieťaťom a priateľ v zahraničí

23. aug 2023

Ahojte, chcem sa spýtať hlavne žien ktoré majú muža väčšinu času v zahraničí. O pár dní sa mame sťahovať a priateľ robí cca mesiac v zahraničí a necelé 2 týždne je doma a mam 2 ročného syna s ktorým budem. No mam obavy z toho ze budem sama v byte s malým, no viete všelijaké zle myšlienky ze co keď sa stane hento a tamto a čím bližšie sme k tomu, tým viac to mam v hlave... ako ste ,,prežili,, to ze ste v podstate samé? A priateľ pár dní doma? Až na tie myšlienky sa celkom teším na novy etapu😁

0silvia0
23. aug 2023

Uzi si posledny rok doma, potom pojdes do prace, syn skolka a budes normalne ficat

koniarova
23. aug 2023

Kam sťahovať? Za ním do zahraničia?

slavomira236
23. aug 2023

V pohode som s 2ma detmi mam velky dom zahradu. Je to len vec zvyku

autor
23. aug 2023

@koniarova nie do zahraničia, tu v meste kde žijem

autor
23. aug 2023

@slavomira236 áno, len si to neviem úplne predstaviť keď teraz žijem s rodinou a je náš tu ,,veľa,, tak zrazu to ze sama ma desí 😆

koniarova
23. aug 2023

Ja takémuto vzťahu veľkú nádej nedávam.

zenulkaaa
23. aug 2023

Moj muz chodil na tyzdnovky, roky. Aj ked sa syn narodil. Doma sme byvali dvaja od pondelku do piatku. Nikdy som nerozmyslala nad tym zlym co sa moze stat. Zvladli sme to bez problemov. Je to o zvyku, takze si zvyknes. Nemysli na zle, to sa moze stat aj ked by muz bol doma. Si zena a mama, nezabudaj, ze zvladamevsetko. 😉😉😉

theanak
23. aug 2023

Ahoj, tiež mám manžela v zahraničí, 3 týždne je tam, týždeň doma a máme malé takmer 8 mesačné bábo. Tiež som sa bála keď sa narodilo, že čo ak napr. spadnem v sprche a udriem sa, odpadnem atď., čo bude s bábom 😀 ale našťastie to zvládame, sú dni lepšie, sú aj horšie, kedy je to už na nervy 🙂

mamelka
23. aug 2023

V pohode zvládam. Dnes som akurát manželovi hovorila,že sa mi nechce veriť,že je už stredu. Mám pocit,ze vstávam a líham do postele, noc je ešte kratšia a rano zas ten istý kolobeh. Máme 3 deti, dom, pár sliepok, brojlere a kačky... a nenudím sa, to je dôležité pre mňa. A ani nerozmýšľam,že by sa malo niečo stať. Stalo sa aj keď sme boli spolu.

dollyzv
23. aug 2023

Ja mám čoskoro trojročného,chlap robí 4tyzdne v DE a týždeň doma+ ja pracujem na plný úväzok už skoro dva roky..niekedy to je strašné o drzku, nebudem sa hrať na hrdinku..najťažšie to je keď som chorá ja alebo malý,,čo je dosť často keďže chodí do škôlky a z tade nosí kadejaké "lakocinky" čo samozrejme od neho chytím aj ja+ napriek tomu pracujem aspoň z HO ked nie som úplne na zomretie...vtedy by som zlatom vyvazila aby bol doma a staral sa aspoň o malého..tiež mám občas kadejaké myšlienky a obavy,že preboha čo ak by som niekde odpadla a čo by bolo s malým,snažím sa na to nemyslieť lebo na mňa vtedy príde strašná úzkosť..je to ťažké niekedy no

ladyiwush
23. aug 2023

Muž chodí na 12 dní a mame dvet deti, už takto fungujeme 6 rokov 🙂

ladyiwush
23. aug 2023

@ladyiwush dve deti

ariannazara
24. aug 2023

@koniarova ;) hlavne ze všetky ktoré majú doma muža pri zadku nonstop majú úžasné vzťahy. Mam 3 kamošky ktoré sú už rozvedene a muža mali doma nonstop pri zadku. Keď sa máš rozviesť, rozísť tak to kde pracuje muž ci je doma alebo nie je podľa mňa jedno ;)

mogaa
24. aug 2023

Je to individuálne....sú vzťahy ktoré to jednoducho nevydržia a aj vzťahy kde takto žijú roky....ale nevyskúšaš - nevieš.....predpokladám že teraz to bude ešte ok lebo dieťa je malé, ale horšie to bude po nástupe do škôlky a keď ty pôjdeš do práce....lebo práve vtedy ostaneš na dieťa sama a budeš potrebovať pomoc rodiny(alebo nepôjdeš do práce), lebo na teba ostane odniesť dieťa do a zo škôlky, prídu soplíky a kašel budeš musieť riešiť dieťa a prácu.....možno sa to odrazí aj na vzťahu otec - dieťa

danica2711
24. aug 2023

máš dieťa, tak je asi najvyšší čas dospieť a pustiť sa do samostatného života bez zbytočného strachu. Keď budeš potrebovať, tak ti rodina pomôže a bežný život predsa zvládneš sama. Asi najlepšie by ale bolo ísť spolu s manželom do zahraničia (ak sa dá)

14petulka88
24. aug 2023

Vsetko sa da zvladnut, muz robil v nemecku ja som bola tehotna chodila do prace a este mala doma dve deti, macku a psa. A dali sme to, teraz od oktobra ma caka to iste s 3 detmi a dame to, musime 😊

luccija
24. aug 2023

Je to len nezvyk, že zrazu budeš sama a budeš sa musieť spoliehať sama na seba.Ved rodinu nemáš tisícky km, máš susedov...musíš už preniesť zodpovednosť sama na seba a za dieťa.
To sú len myšlienky čo Ťa zastrašujú myslí pozitívne konečne kľud, spravíš si ako chces...prvé ničí bude horšie potom si zvykneš.Miliony ľudí majú vzťah na diaľku aj muž to ma tazke

katulienkax
24. aug 2023

mne raz jeden kolega povedal, zeby chcel chodit aspon na tyzdnovky, lebo chlap na tyzdnovke sa ma dobre, vecer pivo, fajront, ziadna starost. Odvtedy mam vykricnik z toho. ALe asi to tak je lebo aj moj oco chodil na tyzdnovky a vravel, ze najlepsie pracovne roky jeho zivota. Uprimne, kebyze dopredu viem, ze chlap mi bude odchadzat takto do zahranicia, ostanem max pri jedno dietati a uz vobec nie 3.

ahhola
24. aug 2023

Ta info chýbala, ze sa sťahuješ od vašich, od svokrovcov??? do vášho, kde budeš sama zo synom 4 týždne a 2 s mužom. Ľahká pomoc, ani sa nezabyvajte a na ten rok min. chod bývať za mužom, von.Lepsia príležitosť už nepríde nikdy🚄nekukaj na prachy a hybajte▪️

koniarova
24. aug 2023

@ariannazara máš takto muža? Napíš o rok, dva, tri.

ariannazara
24. aug 2023

@koniarova predstav si ze mam ;) a roky

zenulkaaa
24. aug 2023

@koniarova tak isto. Je to dost individualne. Pridavam sa. 10rokov sme takto fungovali s muzom, v pondelok odisiel, v piatok prisiel. Ja sama, a ked sa narodil syn, tak sama s nim. Vsetko sa da, ak dvaja chcu. Stale sme tu, spolu 😊 aktualne uz chodi domov kazdy den.

koniarova
24. aug 2023

@ariannazara
@zenulkaaa tak to som rada dievčatá. 👍