Sama na tri deti

natalka30
11. jún 2024

Ahojte ja viem ze uz to bolo vela raz ale neviem som zmätená manzel je mesiac doma v inej praci lebo som ostala tehu no len teraz mal depku ako svet lebo tu nezarobi tak ako bol zvyknutý...mame zatial dve deti 8rokov a dva roky a v decembri pride tretie...tak som mu dala zelenu nech teda pracuje tak ako bol spokojny len teraz sa vo mne biju pocity ci to sama zvladnem a neviem obavam sa najhoršieho ze sa od neho vzdialim ako zena ze sa radsej deťom budem venovat ako jemu ked pride...da sa to zvládnuť mozno som len histerka ale prajem pekny den 🍀

0silvia0
11. jún 2024

@natalka30 manžel je doma či v práci? Prečo sa plánuješ od neho vzdialiť? Ty vieš o čo ide, ale pre nezainteresovaného je to fakt zmätočne napísané alebo ja som nechápavá...

natalka30
autor
11. jún 2024

@0silvia0 Tak on chodil na turnusy ze 10 dni mimo svk a styri dni doma a kedze som ostala tehu tak si nasiel pracu tu lenze tu zarobi podla jeho slov malo a tak ma zasa chut oddist respektíve uz je to viac nez iste ze ten isty režim...len ja neviem je to take cudne ja doma s troma detmi a on prec ma svoju pracu ma cas pre seba..a vzdialovat no lebo viem o niecom sice nieje to priama nevera s jeho strany ale určite klamstvá su tu a ja som priami clovek a bola som šťastná ze je doma len takto neviem vybrat si peniaze namiesto rodiny

cimage
11. jún 2024

Mne by to vadilo a tie peniaze by mi za to nestali. Moj muz by tiez neisiel od deti na tak dlho prec. Ale to sme my.

yanni
11. jún 2024

@natalka30 A co sa zmeni, ked pojde prec? Ved ste takto uz fungovali. Asi si stale doma, tak o to jedno dieta viac, to nejak velka zmena nebude. Budes stale doma starat sa o rodinu. Kolko je to rozdiel v tych peniazoch? Tvoj muz chce zdupkat. Tam, kde je tych 10 dni ma vecer/po praci fajront a to doslovne. Vies, toto nikdy nepochopim. Narobit si deti, zistit ze financne je to na SK zle, odist do zahranicia sam akoze zarobit (ved to len nacas, vratim sa). No a tu to mame. My sme boli tiez roky prec ale ako rodina. Muz by nas uplne doma sam nenechal. Aj ked je to len na 10 dni. Ale potom stale a stale a stale.

natalka30
autor
11. jún 2024

@cimage no tak ja som si myslela ze mu bude na rodine záležať viac ako na tych blbych peniazoch ale zasa nedokazem sa na neho pozerat ako je ubity zivotom a ani nieje dovod vzdy sa v zivote da uskromnit...a teraz mam pocit ze aj tie moje hormony mi to nejak neulahcuju

staleja
11. jún 2024

Aj ja by som trvala na tom, že radšej sa uskromniť a byť spolu ako rodina. Aj pre vás ako manželov k nezaplateniu a to isté vzťahy s deťmi. Samozrejme nie každý má na toto rovnaký názor. My sme si toto vykomunikovali ešte v čase chodenia. Odchod do zahraničia by prichádzal do úvahy, iba ak by sme išli všetci.

natalka30
autor
11. jún 2024

@yanni no ved toto ze asi radsej sa im budem venovat a on nech si oddychuje a tak je to tazke to ze si stale v jednom behu ale vzdy si poviem ze raz vyrastú...a toto padne šesť hodin a ma veget moze ist cvicit plavat a ja sest hodin chysta sa vecera deti sa kupu a ved to poznas no rozdiel viac ako 2000€ a toto je to ze pri prvej som chodila do prace ona do jasli a tu ani panovi ist do prace aby som sa im venovala ale uz viem ze trietie ked sa narodi na cas budem doma ale urcite dovŕši rok a pojfe do jasli ja tiez potrebujem kontakt s ludmi

natalka30
autor
11. jún 2024

@staleja tak kedysi sme mali rovnaky nazor ale vravim mam pocit ze peniaze mu zavonali a neviem nechcem mu s deťmi stat v ceste

lenkakravcova
11. jún 2024

@natalka30 nerozmýšľate nad tým byť v tom zahraničí spolu? Aký má zmysel to cestovanie hore dole a oddelená rodina?

yanni
11. jún 2024

@natalka30 on chce pokoj. Takych bolo. Kde v zahranici je? Nemozete ist vsetci, doma budes aj tak, deti su male, zvyknu si. A ty tiez. A nech sa aj on stara. Nie len padne a uz nic ine ma nezaujima. Ty ked aj budes chodit to roboty, tebe padne ale po praci ti zacina doma druha sichta. A viekendy? Prazdniny atd? ved to tiez treba vykryt a ty si musis tiez oddychnut.

0silvia0
11. jún 2024

@natalka30 podľa mňa je tam skôr tvoja nedôvera k nemu. Ďalej píšeš, že si zvolila, aby odišiel naspäť do zahraničia. Rozdiel je 2000 euro, to je ozaj dosť, a vyjdete s peniazmi aj teraz, keď robí doma? Stačí vám to?

svetlonos
11. jún 2024

@natalka30
kokos, ze ty mu nechceš s detmi štát v ceste koli peniazom?!
Ty by si potrebovala zahriať a upratat v hlave! Veď keby si chcela byť jednoročné, ideš na par rokov zarabat, šetriť a potom sup do spermobanky, ci?
Tak pan urobi 3 deti a prchne von, ze zarabat? Teda ja neviem, pokial využijete aj z tých "malo" peňazí, tak to je mu sveta zit! Užije si deti 4 dní a hajzel na "weknes" ze len práca a potom voľno? No komu je lepšie?
A co tam spononas za akoby neveru? To je podstatné.
Môj muž pracuje tu, deti 4 a 1 rok a teda čas si kolkokrat musíme ukradnut. S troma to bude ešte viac o hubu hlavne 2,5 roka a babo. Ty to budeš musieť zvladnut, nastavíš ako tak režim ale pokial by vám to pekne vyšlo na sk tak je to lepšie.
Ja deti milujem. No kolkokrat zabudnem co som vlastne chcela, lebo starsi keca celý deň a maly je proste maly. Stále niečo potrebujú, to je tak 🙂
Idem variť, krájame maso - maminkaaa idem kukať, druhy place ze je zase hladny. Permanentne prerušované prác, myšlienok... A to mam 2 nenáročné deti, zdravé. Ked boli obaja. horí a ja k tomu, muz pomohol keď bol doma. Keby bol niekde v tramtarii, v tej chorobe by som bola ešte nasranejsia.
Toboz ak by si on po večeroch ešte užíval s niekym.
Pokial by ste nevyzili, tak hold začať zuby...

kitycat
11. jún 2024

@natalka30 pocitujes ty ze si nemozete dovolit? Travi s detmi cas?

simona92101
11. jún 2024

@natalka30 my mame 3 deti,5 rocnu,20 mesacnu a 6 mesacneho krpca,a neviem si predstavit ze by muz bol gro casu prec a ja na vsetko sama..
Ked vam to financne nevychadza,preco isiel do dalsieho dietata??podla mna si odvykol byt doma..

maminkadeticiek
11. jún 2024

Nepoznam ziadny par,ktory by turnusmi v zahranici neskonvil rozvodom.Kazdy.Poznam aj takych ktpry sa vratil na SVK kvoli peniazom zase odisiel a uz su rozvedeni.Netvrdim co je dolezitejsie,bez penazi sa neda,3 deti su v dnesnej dobe luxus,ale byt na 3 deti sama je masaker.

natalka30
autor
11. jún 2024

@lenkakravcova vies co to sa neda lebo nie vzdy je na tom istom mieste raz je v ČR raz v Maďarsku

natalka30
autor
11. jún 2024

@yanni ja viem ale tak bola som naucena aj na taky režim len niekedy mam pocit ze sa doma zblaznim

natalka30
autor
11. jún 2024

@0silvia0 vždy sme vysli s toho co sa zarobilo plus vlastne rodicak peniaze mame spolocne ale toto vies aj odlozim aj na vylet sa ide neviem je to cele čudné a nedôvera asi aj v podstate hej lebo nic ine na robote nema kde ja o tom povedat nic nemozem kedze som doma

natalka30
autor
11. jún 2024

@svetlonos tak co sa tyka choroby tak teraz som to tiez zvladla sama lebo on zaraba..a to maly horuckoval 11dni..tak tretie dieta sa nam podarilo ani nevieme ako takze som naskocila na vlak a veziem sa nedakazala by som ho dať preč..lebo zo zdr.dovodov nemozem mat antiku...je to zacarovany kruh..vzdy sme vyzili takto pracuje rok..a je to vidiet je mesiac doma a stres ze nevyzijeme nikam nechodime tak ja neviem preco by sme nemali hypo mame len jednu

0silvia0
11. jún 2024

@natalka30 ale tak vlastne si s tým súhlasila, aby odišiel späť do zahraničia. Či si to povedala v zúfalstve a dúfala, že neodíde?

natalka30
autor
11. jún 2024

@kitycat ako venuje sa im to zasa musim nechat ci ked treba nieco spraviť pomôže

natalka30
autor
11. jún 2024

@simona92101 no tretie sa nam podarilo ani nevieme ako ale berieme to tak ze to malo byt kedze pred par dnami nam zomrel dedko ..no ja si tiež myslim ze si zvykol na svoj komfort byt prec

daja07
11. jún 2024

@natalka30 to vam realne ostane na ucte mesacne o 2000€ viac ak pojde robit prec? Lebo ved on sa musi stravovat, platit ubytko, cestu. A teda keby ze v nemecku, svajciarsku ci holandsku tak este chapem ale nejako neverim ze v madarsku ci cesku robi a za 20 dni zarobi o 2000€ viac ako na slovensku

natalka30
autor
11. jún 2024

@daja07 zarobí ubytko si on neplatí....no len nejak nechape ze peniaze niesu vsetko aby mu neostali len tie lebo deti vyrastu

zmrzlinka2021
11. jún 2024

@natalka30 v Tom nie sú len peniaze, ale aj pokoj od vás, vlastný život, neriešenie bežných problémov rodiny, nemusí sa starať o vlastné deti... Normálny rodič, ktorý miluje svoju rodinu, neopúšťa ju, pravdaže ak nie je veľmi vážny dôvod, ako liečba a neviem čo

natalka30
autor
11. jún 2024

@zmrzlinka2021 ja neviem myslim aj peniaze zmenil priority..a vravel ako ostane doma a po mesiaci to nedava...a tak ma bezstarostny zivot

zmrzlinka2021
11. jún 2024

@natalka30 už po mesiaci to nedáva? Vážne sa s ním porozprávaj.

0silvia0
11. jún 2024

@natalka30 a čo nedáva? Ten stres, že neuživí rodinu? Alebo sa mu v novej práci nepáči?

natalka30
autor
11. jún 2024

@0silvia0 aj v praci sa mu nepaci tak som mu povedala ze najdeme inu a ze sa toho nebojim vzdy sa da uskromnit ale este len mesiac a taketo stavy

michaelam2
11. jún 2024

@natalka30 mna vzdy tak nahnevaju taketo prispevky. Chlap spravi tri deti a utecie do zahranicia. Je mu jedno, ze budes na tri deti sama? Ze vam nema ako pomoct keby sa nieco stalo? Ze neuvidi poriadne ani svoje deti vyrastat? Naco si chlapi tie deti robia ked potom od rodiny utekaju