Dievcata co by ste robli byt mnou? Otehotnela som plannovane.. partnerovi som oznamila ze cakame babatko.. sa tesil... minulu nedelu mi vecer povedal ze ma lubi a vlastne cakali sme iba na potvrdenie utz. Od pondelku mi vsak nedvihal telefon. Vo stvrtok som bola na utz .. dostala som krasnu snimku babatka. Od neho ani po tejto mms ziadna reakcia... vypnuty telefon.. proste nic... Uplne sa na mna ten chlap vykasal.. vsetko zahodil za hlavu... cely vztah.. babatko.. vsetko. Vcera som zistila ako sa veci maju.. pisal mi byvaly kolega a na moju otazku ze preco som dostala vypoved mi povedal ze preto ze som nic nevedela a nechodila do prace.. a ze sa povravalo ze fetujem a som alkoholicka.. plus ine reci.. reci ktore sa absolutne nezakladaju na pravde.. mne sa ttymito recami zmenil cely moj zivot.. od financii az po osobny zivot. Moj partner uveril tymto sprostym reciam.. ze dieta zrejme nie je jeho.. ze som hentak taka.. a proste on sa na mna vykaslal.. v pondelok idem do byvalej prace riesit toto ohovaranie s managerom pre personalistiku. Zvazujem trestne oznamenie za krive obvinenie.. uslu mzdu .. a predovsetkym za zniceny zivot.. avsak.. co z toho.. ked som prisla o predstavu spolocneho zivota s mojim teraz uz byvalym partnerom.. dieta prislo kvoli reciam o otca.. a ja mu proste momentalne nedokazem odpustit.. cely tyzden som bola pre neho ako ta najposlednejsia handra,, ktorej ani len nedvihol telefon a nevysvetlil co preco.. a co sa stalo? Miesto toho ma nechal samu.. tehotnu .. v problemoch.. Dokazali by ste to odpustit? alebo je moje rozhodnutie zostat sama.. bez neho ... spravodlive? dakujem za vsetky rady.
Žiadna kaša sa neje horúca....veď to, že si chodila do práce sa dá hádam dokázať, a ty si akože výpoveď podpísala? A neriešila?
Nejaké to je divné.
@marcela4444 ty si neoznámila v práci tehotenstvo a ani si nechodila do práce? Ak je to tak , máš ma Tom podiel viny.
Váš vzťah zrejme nemal poriadne základy
@stela01 presne ako hovoríš, u nás by bola rozídena a rozvedená celá dedina keby každý dal na to čo kto povedal.
jasne že som chodila do prace.. dokonca som si napipla.. len problem v tom ze ma poslali oni domov.. lebo niekto si vymyslel ze fetujem.. ako nic v zlom... ale mam 39 rokov.. co to odzite.. 4 rocne dvojicky.. a moj zivot je v 99% len o zodpovednosti a zavazkoch .. Na vypovedi sme sa dohodli so zmastnavatelom.. len to som vtedy este nevedela co je v skutocnosti za tym.. proste zamestnavatel mal o mne infosky od jedna babka povedala.. a otehotnela som az 2 tyzdne po vypovedi... uz v druhom zamestnani.
Keby ma niekto poslal domov že fetujem, tak zavolam políciu a nech to riešia.
Prídem do práce niekto povie, že som nafetená a ja odídem? 🤔
@mondolina to som este nevedela.. dozevedla som sa vcera co je za tym.. teda mesiac po vypovedi.
@marcela4444 mne to aj tak nedáva logiku. Podľa toho čo píšeš, tak 1. najprv ťa ohovorili a vyhodili z práce, 2. potom si otehotnela a 3. partner ťa opustil kvoli problémom v bývalej práci. To on si dal po probléme akože dva týždne na rozmyslenie, pre istotu ti urobil dieťa a potom sa rozhodol že s tebou predsa len nebude? Mne tam ten časový sled nesedí.
@mondolina a prave preto chcem podat trestne oznamenie za krive obvinenie a ohovaranie
@kopytko03 jednoduchy sled udalosti.. niekomu som v praci lezala v zaludku.. tak ma vyhodili na zaklade ohovarania.. ja som otehotnela pocas par tyzdnov.. a nastupila do novej prace.. tam som zistila ze som tehotna.. vcera som pisala s byvalym kolegom preco mi vlastne dali vypoved ked som uz bola zaskolena a praca mi isla vykonnostne dobre.. tak mi napisal pravdu ako sa veci maju.. a priatel? robi v tej iistej firme.. cize len dal na reci...
@marcela4444
A ty si nebránila keď ti davali výpoveď? Začneš sa pýtať až po pár týždňov?
Dievcata.. ja som nechcela riesit pracu a ohovaranie.. lebo to je pre mna nepodstatne.. lebo reci dokazem vyvratit ci uz kamerovym zaznamom.. alebo dochadzkovym systemom.. a drogy a alkohol testami.. keby som starsne moc chcela.. ja som prosila odpoved ci by ste dali este sancu niekomu kto sa na vas vykaslal ked s nim cakate dieta... a nechal vas bez moznosti obhajit sa...a vysvetlit ze to co pocul nie je pravda.. dakujem vam v kazdom pripade za vase nazory.
@mondolina nie. pretoze mi to bolo jedno.. necitila som sa tam dobre.. myslim v kolektive.. pretoze mi bolo jasne ze zopar ludom lezim v zaludku.. a ja naozaj nemam problem zamestnat sa hocikde..
@marcela4444 Ak sa s tebou chlap rozišiel kvôli tomu ze dal na reči,,, a ani sa s tebou o tom neporozoraval, neriešila by som s nim viac nejaký vzťah. Dôvera 0B.
Kebyze môjho muža niekto o hovorí, ešte keby to aj bola pravda tak sa ho zastanem, že možno bol len chorý - že zle pracoval.. Alebo si to niekto vymyslel,, určite by som mu neuverila len tak na prvé počutie. Nie bez toho žeby som si to prediskutovala s mužom. (Iné je keď ma niekto doma gemblera a niekto mu nahlási že hra zase.. Ale I tak si to človek vždy prešetrí.. A ty asi nejaký fetak, gembler atd nie si, že?).
Máš to teraz blbé. Bez muža, bez práce a s dvoma deťmi. 😐 Neviem ci by som to posledné chcela sama vychovávať.
@marcela4444 a ako vieš že dal priatel na reči keď ti ani nedvíha telefon a nerozpráva sa s tebou? Ak niekto dokáže bez slova ukončiť dlhoročný vzťah s plánovane tehotnou ženou, nech je dôvod akýkolvek, tak je to pekný hajzel a lepšie ti bude bez neho, aj ked to bude neskutočne ťažké.
@marcela4444 Presne tak, tiez zdielam nazor s @kopytko03 je to idiot ak dal na nejake reci a len tak odvrhol tehotnu zenu..Ja by som mu sancu nedavala, nakolko by urcite nemal problem zdupkat aj neskor, keby sa uz dieta narodilo..a naozaj kto vie, co je v skutocnosti za tym..mozno si zrazu vsetko uvedomil, tu zodpovednost, ked bude otec atd., mozno spoznal inu a teraz vaha..Ja z vlastnej skusenosti hovorim NIE pre dalsiu sancu hentakemu idiotovi..
Nie ty si handra ale on je idiot zbabely. Mal riesit veci s tebou a nie zdupkat. Mozno mu nieco ine sadlo na nos a mozno sa dozvies ze este sa necitil byt pripraveny na dieta...
@perdulka7 žiaľ je.. výpoveď bola smerovaná k tomu, že vraj mi práca nejde tak, ako odo mňa očakávali. Ale neva zajtra to objasním s personálnym riaditeľom. V podstate to je tak keď dá niekto na reči iných... a v tomto prípade nie je na vine firma ako samotná, ale prislúchajúci vedúci. Na margo všetkého výkonostne som bola percentuálne o 4 % menej (a to bolo po 2 mesiacoch) ako ľudia čo tam robia roky... čiže tak..
to je nejake divne cele...
@marcela4444 cele to je pritiahnute za vlasy. Keby ste mali stabilny,perspektivny vztah,takymto ohovoraniam by partner neprikladal vahu. Nanajvys by ste si to vydiskutovali. To ako sa zachoval je strasne,ale bohuzial zase sa bude trapit dalsie dieta za hlupost svojej matky. Kriste zeny,cim rozmyslate,ked to uz musim takto natvrdo povedat? Planovane otehotniet s chlapom,ktoreho ani nepoznam? A k tomu,ci by som odpustila. Nuz co ine ti ostava,len odpustit. Snazila by som sa mu vysvetlit,ze to nie je pravda. Ale chap aj jeho,ze sa dozvediet kadeco a hlavne,ze dieta nie je jeho,to maloktory chlap rozchodi,aj ked su to len reci. Jeho iq tiez asi nebude velke,ked kvoli reciam zahodi vsetko a nema snahu si zistit pravdu
@perdulka7 ja si to nemyslim.. v mojom veku uz premyslam asi inak.. nepotrebujem sa konfrontovat s niekym ked viem ze mam pravdu.. rovnako nemám uz 20 aby som premyslala ci si dieta necham.. a asi ani uz necakam na ospravedlnenie.. od neho.. boli sme spolu kratko.. on ma 52 rokov.. ja 39... proste dieta sme chceli obaja.. len on proste cuvol.. a ja si myslim ze prave preto co sa rozpravalo v praci... plus niekto k tomu este nieco popridaval.. a ked to tu tak citam... fakticky.. je to pravda.. chlap ktory si neda vysvetlit veci a ktory radsej vsetko uzavrie bez vypocutia si druhej strany prilis za spolocny zivot nestoji.. nevravim ze uz o nom nebudem chciet pocut.. alebo ze ho uplne vymazem.. ale to ale tam zostane..
@perdulka7 presne ako pises 2 mesiace.. s otcom dvojiciek som bola 9 rokov ... kym sa narodili krpci.. a v momente ked som mu podpisala na zaklade deti spoludlznictvo na 45000€ sa so mnou behom roku rozisiel.. proste potreboval sa iba zahojit financne..tak to ako dlho je niekto s niekym nehra u mna rolu.. momentalne sa sudim o 70000€ s otcom dvojiciek.. mozno neuveritelne .. ale naozaj pravdive...
@perdulka7 nmam 3 deti.. 18 rocnu a 4 rocne dvojicky..s nim som si zacala nie preto ze by mi usiel vlak.. som bola rozhodnuta byt sama..ale proste bol tak drzy.. ze ta jeho drzost ma pritahovala.. nie je to clovek co ma iq hupacieho konika. proste vedel co chce a co nechce.. a ja som si povedala ze to s nim proste skusim.. cisto pragmaticky vztah.. typu " skusme to spolu" . Na margo celého.. nebojim sa.. zostat byt sama.. nie som clovek ktory sa nedokaze pretlct sam zivotom.. dokazem si poradit aj sama bez chlapa.. a to ze som tehotna nelutujem.. dieta otca ma.. to ze sa zachoval ako sa zachoval je na jeho skodu.. nie na moju.. mna len sere ci to dokazem niekedy prekusnut.. ale asi hej...
@marcela4444 tvoj priateľ s tebou žil, sexoval, komunikoval - a keď prišli klebety, že fetuješ a nechodíš do práce či čo to, tak nebol schopný povedať, že halooo to určite nie je pravda, veď s tou ženou žijem, tak hádam by som si to všimol? On nebol schopný prísť za tebou a povedať počúvaj zlato, takéto klebety o tebe idú, poďme to vyvrátiť, dáme spraviť testy, prinesieme potvrdenia od lekára, zabojujeme, budem stáť za tebou? On len tak bez slova sa zobral, odišiel, zatajuje sa? Tak to asi buď rada, lebo keď sa ťa nezastal pri takomto malom a ľahko riešiteľnom probléme, tak ti nikdy nebude oporou ani vo vážnych problémoch.
@marcela4444 a možno je dôvod jeho odchodu úplne iný, možno len mu zrazu docvaklo, že zodpovednosť za ženu a 4 deti nie je brnkačka, že sa mu do toho nechce, tak radšej zdrhol.
@sissy27 aj to je mozno pravda.. jeho volba .. ak to tak je
Otehotnela si prirýchlo,zrejme ste spolu ani nebývali,o požiadaní o ruku asi nik ani nehovoril,lebo...lebo prečo vlastne?...však po 50tka,ak niekto plánuje dieťa,tak by sa mal zachovať ozaj ako chlap,nie ako príležitostný návštevník partnerkinej domácnosti v podstate bez záväzkov...a ty k tým všetkým starostiam si pristúpila z atakých okolností na dieťa s ním?prečo? chcela si si ho poistiť či ako?....no nič,situácia je aká je,len celkom dobre nerozumiem čo tu ideš s nami riešiť...dieťa sa narodí,vysúdiš alimenty,postaráš sa,on sa zdekoval,možno lepšie pre všetkých zúčastnených,lebo charatkerného muža si predstavujem ozaj inak...drž sa
@marcela4444 Marcelka na čom stál vás vzťah keď tak rýchlo tá opustil pretože Danka Hanke niečo povedala ? A to v práci ani nekomentujem ....
držím palce .
Ja by som si takého partnera nehľadala nevyberala , bývam na dedine a tu každý týždeň ide nová senzácia ... by sa to tu rozvadzali jedna radosť