Ahojte, chcem sa opýtať, mohol vám psychológ vyrovnať sa s chybami z minulosti. Kontretne s rozchodom,
@ajka0207 urcite je dobre nebyt na to sama, psycholog ti pomoze vidiet rozne uhly pohladu, zacnes o tom rozmyslat aj inak a hlavne nie je na veci nijako zaangazovany, cize ti pomoze viac nez trebars niekto z rodiny, ktory je s tebou v blizkom vztahu a preto neobjektivny. chod urcite do toho. mne terapia velmi pomaha, ale ja riesim troska temnejsie veci
@ajka0207
Ak tam je nieco nespracovane...tak urcite porozmyslat nad psychologom.....veci z minulosti nas dost dlho mozu brzdit v dalsom rozvoji alebo ceste.....
@fazulka21 neľúbim ex, ale keby je taká možnosť že dokážem poslať svojmu minulému ja informácie, tak si odkazem, že sa s ním nemam rozchádzať. Som veľmi šťastna v súčasnosti. Ale nedokážem racionálne odôvodniť prečo ten bývalý vzťah nevyšiel. Stále ma to dokáže rozplakat a vnímam to ako najväčšiu chybu čo som spravila. So súčasným mám dve deti takže nemyslím že by sme sa nejak išli rozchádzať pre moje "chyby z minulosti". Ja racionálne chápem že je to minulosť, že človek je omylny a také tie "formulky proti depke" ale potom príde kríza a ja plačem že ako som to mohla urobiť.
autor príspevku ako sa cítiš už teraz v sučasnosti ?? ja zaživam to iste momentalne už skoro rok..pocity viny a sebaobvinovania sa ..bludny kruh myslienok ..tlačil som na odpustenie až som sa osobe zhnusil ..je tazke veci prijat ..snazim sa dnom co snom no niekdey tie vycitky pohltia cloveka tak že je to šialene
To musíš stráviť sama .. psychológ ti sám o sebe nepomôže