Prosím vás neodsudzujte ma ale ako sa mam posunúť ďalej... Mala som priateľa 3 roky keď sme spolu chodili po roku sme malý týždeň pauzu vrátili sme sa k sebe... No teraz sa nám narodilo dieťa a zopakovalo sa to ze odisiel neviem co bude ďalej sám sa neozýva co je s dieťaťom ako sa ma doprosovat sa mu už nebudem ale ako sa mam posunúť vpred? Som strašne na neho naviazaná a mam pocit ze nič sama nezvládnem naviac je pre mňa vyčerpávajúce sa starať o 3 mesačne babo sama chyba mi no na druhej strane mam už toho dosť ze každý víkend ktorý má voľný a môže byť s rodinou tak ide preč len aby mal svoje pohodlie a kľud ako sa mam pozbierať aby som neplakala od rána do večera a bola v pohode
Prečo si s takým človekom mala dieťa? Navyše v nefungujúcom vzťahu?
Daj si návrh na výživné a uvidis on sa ozve
Ako prvé sa spamätaj z niekoľkých vecí:
1. Ak si ľudia musia dať vo vzťahu pauzu, tak to znamená, že taký vzťah nemá význam. Ľudia, ktorí majú byť spolu, sú totiž spolu aj v ťažkých časoch. Problémy sa riešia, nie odsúvajú pauzami.
2. Načo ti je chlap, ktorý idíde, lebo potrebuje svoj kľud? To je pohodlný nevyzretý chlap, nie partner a otec. Na jeho pohode mu záleží viac ako na tebe a na dieťati. Čo viac dodať?
Takže čím skôr si uvedomíš vyššie uvedené, tým skôr pochopíš, že nie je dôvod byť závislá na nevyzretom úbožiakovi. A čím skôr dospeješ aj ty, tým skôr si uvedomíš, že vzťah nie je o tom byť na niekom závislá. To nie je láska. Si žena, preber sa, venuj sa sebe a dieťaťu.
Zbytočne ti vravieť, že chyba bola vôbec sa vrátiť po pauze k sebe, a druhá ešte väčšiela mat s nim.dieta. To už nevrátis. Chlap, aký odíde od ženy s novorodencom, lebo potrebuje svoj kľud, stoji za dve veci, za nič a za h.. o. Nikdy by ti nebol opora, bohužiaľ, musíš prijať fakt, že si slobodná mamička. Ak máš rodičov, či príbuzných, popros ich o pomoc, pripadne kamarátky, plus začni si vybavivat výživné, ak je ex v rodnom liste ako otec. Na to máš plne nárok, teda tvoje dieťa. Teraz sa ti zdá, že je nemožné byť bez chlapa, ale ver mi, že lepší nijaký, ako taky o ničom. Žena zvládne veľa, máš dieťatko, ono ta najviac teraz potrebuje.
ex už nerieš, teraz sa sústreď na bábo....Nemá ti kto pomôcť? Mama, sestra.... Starať sa o dieťa dá zabrať každej maminke...😉
začni uvedomením si, že si silná žena a takého chlapa rozhodne nepotrebuješ! držím prsty 🙂