Panika zo vzťahov

merci2013
17. dec 2013

Ahojte..dievčatá prosím o pomoc, už si s tým nemôžem dať rady, neviem ako ďalej...
Mám 31 rokov a dvojročnú dcérku, som slobodná matka. Ťažko nadväzujem nové priateľstvá, som dosť uzavretý človek, aj keď navonok to tak nieje vidno. Svoje problémy si nechávam pre seba, nechcem a ani neviem to iným vešať na nos, takže sa ani nemám veľmi s kým o tomto porozprávať.
Mala som pár pekných vzťahov, vždy do toho vošla ďalšia žena, , z toho posledného mi ostala dcérka, ktorú nadovšetko milujem a nedala by som ju za nič na svete 🙂 Chytá ma panika, už len keď ma nejaký muž pozve na kávu, radšej nedvíham telefón, keď volá, teraz som na poslednú chvíľu zrušila stretnutie s mužom, ktorý mi nieje ľahostajný a myslím, že ani ja jemu.. Stále si myslím, že mi bude najlepšie samej, že si nikoho nezaslúžim i keď veľmi túžim mať niekoho po svojom boku..znie to hrozne, ale už skutočne neviem, ako to prekonať....

mamcucha
18. dec 2013

Presne toto som prežívala predminulý rok. A keď som najmenej dúfala, prišiel ten pravý. 😀
Láska prichádza, keď to najmenej čakáš, tak nerieš a užívaj si dcérku. Určite sa niekto objaví. Moc ti držím palce. 🙂

klincek
18. dec 2013

@merci2013 pravdaze si zasluzis, o inom ani neuvazuj🙂.
mozno do tych vztahov ides prilis naplno. myslim tym, ze zrejme davas priskoro najavo, ze ti na tom druhom zalezi. chlapi to zneuzivaju a teba to potom o to viac zrani.
skus sa k tomu postavit racionalnejsie. na to rande chod, no neber to tak, ze ide o pripadny vztah, ale len o prijemne rozptylenie. nech sa chlap snazi, ty si drz odstup a daj tomu cas. aj zamilovat sa treba "s rozumom", clovek ma potom vacsi prehlad o svojich citoch a dokaze lepsie ustat, ked to nedopadne dobre 😉