Opustil ma chlap

15. jún 2023

Vcera mna a moje 2 mesacne babatko opustil chlap. Vzal po hadke kufor a povedal nech cakam predvolanie na súd ohľadom starostlivosti. Prosím o hocijaké slova podpory. Asi sa nervovo zrutim.vysnivala som si rodinu a zdrave bábätko a teraz mu nedoprajem ani len poriadnu rodinu ani len prve vianoce nebude mat s rodicmi ani neviem z coho budem žiť a platiť účty tolko veci mi beha v hlave ktore neviem ako spravim tolko scenarov vysnivanych ktore sa nestanu. Vzdy som chcela len kompletmu zdravu rodinu a zostali sme na to dvaja opusteni.

dilino
15. jún 2023

A ved Ti bude musieť platiť výživne a aj ked nie si jeho manželka tiež si môžeš zažiadať výživne do 2 rokov dieťaťa myslím.Chodi tu taký právnik draik super je ON veľmi rád poradi že čo dalej by si mala robiť.

syslik81
15. jún 2023

aj 2ja su rodina ... byt "kompletna" neznamnea byt stastna ... tskze sa vzchop pozbieraj silu a zabojuj pre dieta.. premysli si ci mas ku komu ist -rodina kamosi .. ci ti ma kto pomoct ... a ze odisiel neznamnea koniec sveta -hold to nevyslo nic netreba nasilu ani vztah .. pouc sa z vaasich chyb a dalsi vztah uz bude lepsi

oblaacik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pribinak
15. jún 2023

Nebud sama doma, chod k rodičom babke sestre, ….alebo nech príde k tebe niekto

No nič, v pondelok si daj návrh na zverenie + výživné + styk. Nárok na výživné máš aj ty.

an1abella
15. jún 2023

Kto vie, možno sa vráti... A ak nie, zabojuj pre to vysnívané zdravé dieťatko. Rodina, kamarátky ti určite pomôžu. Veľa síl posielam <3

maminkadeticiek
15. jún 2023

Preco odisiel?Co sa stalo?

kitycat
15. jún 2023

Ste manzelia vobec?

A co milost pana nahnevalo?

pink_lady
15. jún 2023

tak ho predbehni a hned zajtra rano podaj navrh o zverenie do starostlivosti a o vyzivne. Aby on nechcel dieta do svojej starostlivosti

orangiiina
15. jún 2023

Opustiť tak male dieťa, chce pre normálneho chlapa silnú guráž. Ak mu na nom nezáleží a je hajzlik, neplakala by som.
Treba sa pozrieť na tu hádku. Čo ju spôsobilo?? Si 2 mesiace po pôrode (ja mesiac) a tie hormóny mnou plieskaju, lutujem mojho chlapa. Teeb si k tomu sadnúť a riesit nezhody, nie hneď balit kufre alebo plakať ne koňovi, že co teraz.

autor
15. jún 2023

Začal hrat automaty. Zas dalsia hadka kedy som mu to "vykricala" (v ramci moznosti kolko sa pri malom babatku da "kricat"). Tak že uz ma dosť takého života.
Ja vlastne tiež...len sa cítim byť teraz najviac zraniteľná v zivote a takto sa to vyvinie.
A nie nehral automaty ked sme sa spoznali a nie ani vtedy ked sme zacali plánovať rodinu. Proste sa to stalo v čase ked som bola tehotná...novi kolegovia novy okruh známych ktorí mali takýto vplyv.

tosomja
15. jún 2023

Neviem, čo ho tak nahnevalo, ale buď rada, že teraz a nie keď bude mať malé 3r roky, kedy už bude vnímať realitu. Nemáš rodinu?
Máš vlastne bývanie?
Nezabudni si už teraz odkladať všetky bločky, čo ťa všetko stojí starostlivosť o dieťa. Plus si žiadaj aj výživné na seba. On sa len vyhráža, keď príde realita platenia výživného, sklopí uši. 😉

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
caramellka
15. jún 2023

V prvom rade posielam objatie. Viem, že teraz sa Ti to zdá ako zo zlého filmu a že nevieš, čo bude zajtra. Ale ver, že to zvládneš, aj keď sa Ti momentálne zdá všetko čierne. Tiež som zostala sama s dcérou, už väčšou a chlap ani nemal gule povedať, že odchádza. Jednoducho išiel do roboty a už sa nevrátil. Ale poviem Ti, že keď odišiel, v istom zmysle sa mi neskutočne uľavilo, aj keď v tom čase som tiež nevedela, čo bude zajtra, žila som zo dňa na deň len pre dcéru. A časom som zistila, že sa mám oveľa lepšie, ľahšie, šťastnejšie... Takže Ty to dáš, ver si, si silná a ako tu tu niekto písal, aj dvaja sú rodina.❤

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
iv007
15. jún 2023

Naber silu a vzchop sa. Gamblera v zivote ozaj nepotrebujes. Miliony zien to zvladli, zvladnes aj ty. Popros o pomoc rodinu, kamosky, urcite ta nenechaju samu v tejto situacii.Drzim palce.

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
januelik
15. jún 2023

Fu tak to môžeš byť len rada. Automaty, prehajdákané peniaze a tvoje nervy v keli.

54tinka54
15. jún 2023

Proste dal prednosť automatom pred tebou a vašim dieťaťom. Toto je jeho úbohá vizitka, nemáš za čím ľutovať, ozaj. A automaty sú strašné svinstvo, aj keby sa dušoval že prestal, môže do toho kedykoľvek spadnúť zas, už by si mu nedokázala veriť. Plus nehovoriac o tom, že môže narobiť veľké dlhy. Vlastne on ti urobil službičku že sa zbalil a odišiel, od gamblera treba utekaaať.

adrianap83
15. jún 2023

Asi sa to teraz ťažko prijíma, no dievča bud Ty len rada! Ak bol schopný odísť od vás, teraz v tomto dôležitom období, kedy iní ockovia lietajú šťastím a "bojuju" spolu s mamkou, tak už neviem čo by Ti iné otvorilo oči. Chod ku niekomu, rodičia, kamoška a veci na súde porieš hneď. A veľmi Ťa prosím, nevezmi ho späť! Lebo po čase budeš zakladať ďalšiu tému. Za veľmi krátku dobu sa Ti zmenil, to nie je dobre.

rorino
15. jún 2023

Tak je lepšie,že odišiel,pripravil by ťa aj o gate,a asi nemusíš mať ani strach z toho predvolania ohľadom starostlivosti,máš dobrý argument,že sú mu presnejšie automaty ako rodina

autor
15. jún 2023

Všetci čo píšete máte veľkú pravdu.
Len musím spracovať túto facku od života. Nebola som naivka co sla do vzťahu so zavislakom. Proste super chlap viac nez 10 ročný vzťah, uzasne bezproblemove tehotenstvo a teraz jedno dokonale vysmiate babatko ktore pekne spinka aj papa a hlavne je zdrave...citila som sa ako v rozpravke....a zrazu šup moj dokonalý chlap doslova ze zo dna na den si nezobral dovolenku aby pomahal chorej mame/nezostal dlhsie v robote aby zarobil/nepomahal kamošovi s drevom/nešiel byvalemu spolužiakovi pomoct so stahovanim...sedkal si a hral sa.

A co sa tyka starostlivosti pomahal s kupanim a to je tak všetko....ja krmim prebalujem kocikujem... všetko to "zodpovednejsie" je na mne. Drobcovi nevie dať ani capicku na hlavu aby boli uška zakryte....ale aj to bolo take celkom mile ze chlap ako hora sa proste boji ze drobcovi ublizi...este sme sa smiali ze ked bude väčší že potom ho zas bude on na rukach nosiť.

A zrazu samé vyhrážky on toho mojho "dokonaleho" chlapa...
Závislosť je sviňa.

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
caramellka
15. jún 2023

Ja Ťa úplne chápem, že si z toho v šoku, čo sa zrazu udialo a je pravda, že to musíš spracovať.
Môj ex bol závislý "len" od mobilu, nikdy si to nepriznal a zo dňa na deň sa úplne otočil o 180 stupňov. Čo sa týka manželstva, aj otcovstva. Predtým starostlivý otec, ktorý trávil veľa času so svojím dievčatkom, boli parťáci a nedal na ňu dopustiť, sa zrazu zmenil na chruňa, ktorý ju vnímal ako železnú guľu na nohe a teraz sa s ňou ani nestretáva. A to sme boli spolu viac ako 10 rokov. Ale vieš čo, ja to vnímam tak, že nič lepšie sa mi ani nemohlo stať. Niekedy sa v živote udejú veci, ktoré Ťa v konečnom dôsledku posunu niekam inam a otvoria Ti nové obzory. Aj keď ich najprv vnímaš ako nespravodlivé a bolestivé.

h2
15. jún 2023

Keď začal hrať automaty a odišiel po tvojej výčitke, že ich hrá, dobre sa ti stalo. Chápem, že teraz si zranená, bojíš sa, čo bude. Ale zvládneš to. Lebo musíš. Všetko dobre dopadne, neboj.

autor
15. jún 2023

@karinka223 no ta zmena ani tak nebola ze otocka v našom vztahu. Zomrel mu brat cca pred rokom aj niečo. Mali spolu firmu a podnikali, mali naozaj ukážkový vztah jeho brat bol jeden dobrosrdečný človek ktorý by sa rozdal na všetky smery . Po tomto nestasti uz nedokazal pokračovať a uplne zmenil zameranie/pracovné prostredie a s tym prisli aj noví kolegovia čo ho s tym "zoznamili". Ja som sa preto najskôr snazila mat pochopenie a byt jeho oporou ale jeho truchlenie uz prerastlo do zavislosti v hazard. Netušila som kolko tomu nasledne venoval času. Vlastne najskôr som bojovala sama so sebou že ved nemôžem byť špina a musim ho nechať sa s tým vyrovnať po svojom.

zmrzlinka2021
15. jún 2023

Buď rada že si sa takého cvoka zbavila a už je len tvojím exfrajerom.

domkakvet
15. jún 2023

Za chlapom ktory hra automaty vobec nebanuj a bud rada, ze s nim nejdes zabijat dalsi cas, tvoja dcerka je urcite krasna, tak teraz venuj vsetku lasku jej.

podmostom
15. jún 2023

To mi je ľúto, to je hrozné. Mne zomrel kamarát, gambler, otec dvoch detí, tak ja som za, že ak sa dá, skús mu nejako ešte pomôcť. Ty s bábätkom teraz na to nemáš kapacitu, ale upovedom jeho rodinu, nejakého normálneho dobrého kamaráta ak má.. Nech ho niekto skúsi dostať na liečenie. Nech má ešte nádej. Ako človek aj ako otec tvojho dieťaťa. A hlavne nech mu nik nepoziciava, dávaj si pozor na financie, na účty. Neviem, čo vo vašej domácnosti platil on, treba skontrolovať, či nemá nedoplatky. V tejto fáze veľa rozumu od neho nečakaj, je to chorý človek ktorý potrebuje pomoc, neovláda sám seba. A do zoznamu vylúčených hráčov ho treba zapísať. Veľa síl prajem. A byť tebou, zavolám aj na linku pomoci závislým. Poradia ti ako s ním jednať aj ako môžeš ochrániť svoj majetok.

ildiko36
15. jún 2023

Napis mi ip

kira61
15. jún 2023

Ahoj autorka, napíš mi..🙂 som v dosť podobnej situácii