Odpustili ste si, že ste vybrali dieťaťu nevhodného otca?

9. sep 2024

Otca, ktoreho ste milovali a tvrdil, ze aj on vas a ze chce rodinu a po case jednoducho odisiel? Ja neviem ci ex preplo z dietata ci bol stale taky len to na mna hral, stve ma to.. ze akurat nam sa to stalo, ze my dostali tozo cierneho petra kde sa z 10 rodin 3 rozpadnu
Predstavujete si ako by vyzeral vas zivoz keby ste toho blbca prekukli skor?
Podotykam ze dieta milujem je zmyslom mojho zivota staram sa ako najlepsie viem, financie niesu problem

andrejkap123
9. sep 2024

Odpustila by som si, nie je dovod sa tyrat tymto. Jasne ze si to nechcela, necakala to…. Netrap sa kvoli tomu ze by si si sebe neodpustila.

liliana8
9. sep 2024

U mna je to este relativne cerstve a ano, velmi ma mrzi, ze to takto dopadlo a vybrala som mu takeho otca, ale boli sme spolu pred dietatom 12 rokov a fakt sa tak neprejavoval. No ludia sa menia a pod tlakom okolnosti ich niekedy nespoznavas. Mrzi ma, ze som nebola schopna dat mojmu dietatu kompletnu rodinu a beriem to ako svoje najvacsie zivotne sklamanie💔, ale preziju ti, co sa najlepsie prisposobia, takze sa nejako snazim ist dalej.

minenkak
9. sep 2024

A aký máš problém s tým,chýba ti niečo ,či si len mala očakávania a nevyšli

autor
9. sep 2024

@liliana8 dakujem za tvoj komentar citim sa tak isto
Beriem to ako svoje najvacsie zlyhanie
Tiez sme predtym boli spolu 7 rokov, tvrdil ako velmi rodinu chce, ze sam pochadza z nekompletnej rodiny a nikdy by nedovolil aby jeho dieta vyrastalo v nekompletnej rodine a hold dieta malo 6 mes a uz ho nebolo- lebo to nezvlada, velmi sa mu zmenil zivot, o dieta sa treba starat a nema cas na seba a svojich kamaratov a konicky, chce svoj zivot aky mal ked nebolo dieta spat
Zlomilo ma to

autor
9. sep 2024

@minenkak samozrejme som mala ocakavania to ma predsa kazdy

minenkak
9. sep 2024

Tak máš veľké poučenie,že ich netreba mať a ísť ďalej,aj tak to nezmenis

autor
9. sep 2024

@minenkak naozaj mam pocit, ze si potrebujes este rypnut

victoriab
9. sep 2024

Uz 16 rokov nie.

minenkak
9. sep 2024

Prečo,by som mala rýpať,napísala som svoj pohľad

janickacrazy
9. sep 2024

No tiež mi to bolo ľúto, ale nikto dopredu nevie, ako to dopadne a sama vidíš, že ani dlhoročné chodenie nie je zárukou ničoho. Možno neskôr stretneš chlapa, ktorý bude otcom aj pre tvoje prvé dieťa, ktoré síce nebude jeho biologické, ale bude sa oňho starať ako keby bolo. Mne sa to podarilo a som šťastná s mojím manželom a máme spolu ďalšie 2 deti a sme spokojná rodina.

liliana8
9. sep 2024

Ake je to cerstve? Chapem tvoje pocity, aj mne to velmi ublizilo, ale musime ist dalej kvoli nam a nasim detom. Nasi muzi to nezvladli, co iba dokazuje, ze uz nie je o koho stat.

gribka1
9. sep 2024

Prečo by si si to mala vyčítať? Si veštica? Sme nastavení, aby sme ľuďom verili, presvedčil ťa, a aj okolností jeho života vyzerali, že to naozaj chce. Zlyhal on, a isto to raz oľutuje.

mell27
9. sep 2024

Najlepšie urobíš, keď sama sebe odpustíš a nebudeš sa tým viac zaťažovať. Vtedy si robila najlepšie ako si vedela... Všetci robíme chyby...

sissy27
9. sep 2024

ľúto mi to samozrejme je, ale na druhej strane si hovorím, že s iným mužom by som mala proste iné dieťa, nie toto, ktoré mám a je skvelé 😀 neberiem to ako svoje zlyhanie, také veci sa proste dejú a ja sa nebudem oberať o čas a energiu fňukaním nad niečím, čo proste neviem zmeniť.

murko14
9. sep 2024

Ty si nevybrala zle otca svojim deťom, to on sa rozhodol byť zlým otcom!

xxyyzz
9. sep 2024

Presne opisuješ moje pocity. Už 2 roky vyčítam sama sebe, že to ja som zlyhala. Že som nedokázala udržať rodinu. Hoc si uvedomujem, že o zachovanie manželstva som bojovala viac,ako si ktokoľvek vie predstaviť,obetovala som doslova svoj život len preto,aby dieťa malo kompletnú rodinu. Dodnes denne každý večer premýšľam, aké by to bolo,keby sme zostali rodinou. Rozum ma neustále presviedča, že nám je lepšie,ale 18 spoločných rokov srdce nedokáže tak ľahko vymazať. Hlavne,ak si práve on dieťa veľmi želal. S týmto zatiaľ neviem bojovať...

dobryden
9. sep 2024

Zvlastne chovanie,naozaj si nic netušila skor?Neviem si predstavit zeby niekto dal prednost kamarátom ako svojej rodine,jedine ak by sa jednalo o nevyzreteho 18r mladíka.Ale normalny muz ktory tvrdi ze chce rodinu a je na ni pripravený,to mi naozaj nesedí.I ked je rodičovstvo pre oboch narocne ale takto sa vyzretý chlap nespráva.

mell27
9. sep 2024

@dobryden možno si nevedel predstaviť,čo všetko znamená vychovávať dieťa...

mikadooo
9. sep 2024

Dievčatá, fúha, no mrzí ma to za vás, hlavne keď čítam, že pred dieťaťom to naozaj bolo dlhodobé a stabilné vzťahy a zrazu chlapi takáto obrátka... Nám to šťastne zadaným sa dobre mudruje, všakže... Ja si myslím, že najdôležitejšie naozaj je, aby ste nebrali vinu na seba. To ON sa rozhodol odísť, nebolo to vaše rozhodnutie. Predpokladám, že dieťa ste s ním naplánovali s tými najlepšími úmyslami. To, že chlap potom otočí o 180°, no kto z nás má vešteckú guľu? Ja už si nikdy netrúfam súdiť druhé vzťahy, lebo všeličo sa môže stať aj v mojom (zatiaľ) stabilnom vzťahu s 3 deťmi a možno hneď zajtra. Prikláňam sa všetkými desiatimi k názoru @murko14!!! Držte sa, posielam veľa ❤️❤️❤️ a držím palce, aby ste našli toho pravého, ktorý k vám a vášmu dieťatku zapadne ako to puzzle a zistíte, že vlastne všetko zlé je na niečo dobré.

autor
9. sep 2024

@janickacrazy to si mala stastie

autor
9. sep 2024

@liliana8 cca rok
Ta krivda je neskutocna

autor
9. sep 2024

@sissy27 pekna myslienka presne tak nebyt toho zbabelca nebolo by moje dietatko uzasne

autor
9. sep 2024

@murko14 skvele si to napisala to si az zapisem

autor
9. sep 2024

@xxyyzz ach plne ta chapem..
Vyberiem si niekoho aby bol otcom mojho dietata budujem staram sa a nic, odisiel ako keby sme nic neznamenali
Dlho som sa citila a aj biekedy citim menejcenna pretoze som mu zato nestala hladala som chybu aj v dietati pritom chybny je on

autor
9. sep 2024

@dobryden nie
Ma uz cez 30 hoci vek nehovori o vyzretosti
Tvrdil a pozri, jeho dieta sa nevedelo ani plazit a uz ho opustil lebo nema cas na seba

autor
9. sep 2024

@mell27 dieta sa samo nevychova jednoducho sa zivot zmenil, ja som si vela vytrpela v tehptenstve tiez to boli pre mna velke zmeny hormony problemy s kojenim bola som hotova a potrebovala som partnera a otca ktory pri mne stoji a nebol..

marca12
9. sep 2024

Keby nebolo jeho,nemala by si teraz pri sebe tak uzasne dieta. V danom case bol vhodny partner. To on sa rozhodol,ze opusti rodinu a radsej bude zurovat ako prevziat zodpovednost. Kazdej zene je luto,ak to nevyjde. Kazda zena chce milujucu kompletnu rodinu. Bohuzial nie vzdy to vyjde a nevieme dopredu,s kym to naozaj vyjde.

minenkak
9. sep 2024

Ja nerozumiem tomuto cítiť sa menejcenne keď sa s niekým niekto rozíde,ľudia sa rozchádzajú ,zas iný dávajú dokopy,veď sa vlastne nič nestalo

dobryden
9. sep 2024

Moja sestra sa tak rozišla v 8m dietata,ona 22,on 21 nevyzrety narcis.Ale na druhej strane dieta po nom zdedilo peknu tvar a je všestranne nadané.Stale lepsie ako by ho mal s nejakym ludrom ktory by nemal na vyzivne,ak je to podobne u teba nezufaj,este stale mas sancu zalozit si rodinu s niekym normalnejsim a dcere dopriať normálneho otcima.Mojej sestre sa to podarilo a nikdy neľutovala ze od toho prveho sli od seba,kebyze s nim ostane trpi nielen ona ale aj jebo dcera,takto ma normalnu rodinu.

autor
9. sep 2024

@dobryden plati vyzivne nacas, mame to vyriesene sudom, dieta je v mojej starostlivosti