Dobry neskory vecer vetkym...odisla som od tyrana-alkoholika-gameblera. chcem Vam povedat ze nic lepsie som urobit nemohla. + ak by nahodou niekto bol v podobnej situacii a nemal odvahu, odporucam spravte to! p.s. keby niekto chcel pomoct s byvanim kontaktujte ma 🙂 mam sice skromny dom ale dobrych ludi sa vsade vela zmesti
Prajem vsetko dobre! 🙂
Byla jsem kdysi v podobné situaci a můžu ti dát jen za pravdu,je to to nejlepší co v té situaci udělat. Kdo nezažil nepochopí.Začátky byli těžké, ale teď jsem opravdu šťastna, spokojená. Moc držím palce a přeju vše dobré 🙂
Zo srdca ti prajem len to najlepšie, nech je tvoj príbeh povzbudením pre týrané ženy, ktoré stále váhajú, nech im dodá silu a rozhodnú sa správne.
gratulujem a najmä pokiaľ Ťa nebude už viac otravovať, tak si šťastná žena, lebo po rozchode bývajú takýto muži omnoho agresívnejší. Nech je takýchto dobrých správ na MK čo najviac.
Ahojte 🙂 mám síce len 21 ale prežila som niečo strašne s mojim ex...bol to gembler,feťak,násilnik a kurevník ale máme krásneho syna ktoreho nadovšetko milujem....aj keď som nato všetko sama zvládam to lepšie ako pri ňom 🙂
Miska prajem uz len vsetko dobre!!!! 😉
@miskapar