Baby chcem vas poprosit.. Chcem podat o rozvod no ale mam ziadost aj kolok ale pitali aj nejaky navrh neviem o co ide? Poradte mi ake mate skusenosti ake kroky ste robili.. Manzel sa o malu nezaujima byva vyse 350km mala ma dva roky chcem aby bola zverena do mojej opateri.. Ako to bude riesit sud ked ju bude chcuet aj on?
@veronikastrickova som na materskej bud taka dobra posli mi ja neviem aky navrh chcu?
@mejbelyn1994 ty nemozes len tak prist na sud ze sa rozvadzas, musis im doniest alebo poslat postou nieco taketo http://www.rozvod-rozchod.sk/vzor-ziadost-o-roz...
@veronikastrickova ja som. Napisala ziadost o rozvod a navrh na upravu maloletej dcery nieco podobne.. Na jeden papier bude to stacit?, a mne povedali ze bez kolku to nepojde
@mejbelyn1994 ked si na materskej tak si oslobodena od poplatkov
mm dajú hodiny kedy môže za dieťaťom chodiť v presne vymedzené dni.Ak to nebude využívať, bude to len jeho vec...
@veronikastrickova posli mi maik, a poslem ti ten moj navrh, lebo to nemoze byt len tak napisane hala-bala
@veronikastrickova piskotka1994@azet.sk
@mejbelyn1994 zajtra ti to poslem 🙂 napisem ti do mailu co cca tam treba
@veronikastrickova Ďakujem pekne
@mejbelyn1994 musis podat napisany navrh na sud, ak chces mozem ti poslat na mail moj a uz si len poupravis. Ak si na materskej kolok si kupovat nemusela.