Našli ste si nového muža aj napriek tomu, že ste už mali 1 dieťa s iným?

24. nov 2020

ako ho ten muz prijal? aky mal s nim vztah a tiez sa chcem spytat na otazku financii ako ste to potom mali v domacnosti?

mondolina
24. nov 2020

To sa všetko vyvíja postupne, a domácnosť pol na pol.

ivkazba
24. nov 2020

Kamarátka má 2 deti, muža mladšieho skoro o 10 rokov, už sú spolu niekoľko rokov. Chlap si s deckami super rozumie, financie riešia normálne pol na pol. Bratova žena je bývalá slobodná mamička, sú spolu asi 17 rokov, takže chlapec je už dospelý, vzťah má s bratom veľmi dobrý.

sonalove
24. nov 2020

Ano nasla som si pred 3 rokmi ( dcera mala vtedy 9r, rozvedená som bola 2 r) priateľ dcerku prijal uzasne a ona jeho tiež, rozumejú si výborne. Teraz mame 2 mesačného chlapčeka. Do domácnosti prispieva (dáva mi E + dokupi keď je niečo treba.

anita6666
24. nov 2020

Osobnú skúsenosť nemám...len ma zaujali tie financie...kolegyňa ma 2 deti,chvíľu žila s jedným slobodným mužom a všetko mali oddelene...on si kupoval veci pre seba a ona pre seba a svoje deti,vrátane potravín...dodnes som nepochopila,načo jej to bolo dobre....dnes žije sama s deťmi a je spokojná...nekomplikovala by som si život zbytočne

nickiee0
24. nov 2020

Mám dve deti z predošlého vztahu. S terajším partnerom sú synovia kamaráti povedala by som, majú dobrý vzťah, aj na ich výchove mu záleží. A financie riesime tak, že byt platíme pol na pol a dáva mi peniaze na domácnosť ešte, trochu menšiu čiastku ako prispievam ja.

bambibam
24. nov 2020

Áno, našla mi dcéra 😂. Najskôr sme bývali akože ja v jednej izbe s dcérou, on v druhej. Pomáhal mi vo všetkom, výchova, chodiť do MŠ, strava... Proste stretli sa dvaja čo chceli ísť od rodičov... A tak prišlo k Vianociam a bolo mu blbé aby odišiel domov a nás nechal doma... A tak sa stalo ze zrazu sa všetko zmenilo... A mali sme izbu pre dcéru a spálňu 🤷‍♀️. A po 4 rokoch bola svadba a po ďalších 5rokoch prišli ďalšie 2 deti. Môj manžel prijal moju dcéru ako svoju, niekedy mám pocit že ju má radšej ako mňa 😂 Ono je to o vzťahu,povahe...

w123
24. nov 2020

ano nasla som si a tiez som neverila tomu ze sa to podari, vztah k dcerke ma pekny, lubi ma a planujeme svadbu a spolocnu buducnost, ale co sa tyka financii zatial si platime kazdy svoje vydavky ked sa ideme najest zaplati raz on pre nas oboch potom ja, benzin plati len on, nema problem mi nieco zaplatit ale ja si rada platim svoje, v manzelstve a vo svojom spolocnom sa to predpokladam zmeni a budeme brat vsetky peniazky ako nase spolocne

tosomja
25. nov 2020

Mám priateľa, má syna a dcéru a ja mám dcéru. Najprv som čakala, aký vzťah budeme mať medzi deťmi, stretávali sme sa, spoznávali. Deti ma prijali, moja dcéra jeho tiež. Až potom sme šli do vzťahu.
Bývame spolu dva roky. Jeho deti k nám chodia malo , nie že by oni nechceli, ale ich matka nie je ešte vysporiadana s rozchodom a robí problémy.
Domácnosť platíme spoločne. Aj výživné a všetko.

dominikuska331991
9. jan 2021

Mám priateľa dva roky s otcom malej som ale vydatá nebola a ani neje zapísaný za otca dcérka je ztp ale to pribúdali dg už počas terajšieho vzťahu a priateľ to berie normálne stará sa pomáha mi dcérka ho má rada a aj on ju ale ešte spolu nebývame

sonetta
12. jan 2021

Ja som si 2 mesiace po rozvode nasla terajšieho partnera. Po pol roku sme sa k nemu presťahovali. Budúci mesiac budeme spolu 2r a v máji čakáme prvé spoločné dieťatko. Keď sme sa spoznali, dcérka mala 6.prijal ju úžasne. Aj ona jeho, plakavala, keď od nás odchádzal. A aj keď je teraz už k nemu niekedy drzá, tak ju má rovnako rad.a viem, že nebude robiť rozdiely medzi dcerami.a co sa týka financií, on platí všetko čo sa týka bývania a ja zasa stravu a všetky nákupy do domácnosti.