Ahojte zeny chcela by som sa opytat ci ste si nasli dobreho muza aj ked ste uz mali deticky z predosleho vztahu alebo ste len natrafili na dalsich blbcov? Prijal vas novy partner vase deti?
Ja som si našla tiež a veľmi rýchlo. Skvelý manžel, otec aj "ujo" .
Našla som si po 5 rokoch čo som bola sama,ale v tom období "medzi" som randila s viacerými, každý sa však zľakol toho,že musí robiť aj otca môjmu dieťaťu
Radšej sa venuj svojim deťom a nelov chlapov
@lenka567899 prečo by nemohla loviť? 🙄
Ja nie ale známa áno. Mala 2 svoje maličké deti (do 3 rokov) a aj keď nikoho nehľadala aktívne , pomerne rýchlo sa jej do života natrafil a do nej zaľúbil úžasný chlap, teraz už jej manžel a obe deti vychováva od začiatku ako svoje vlastné. Už majú aj tretie spoločné a sú roky šťastný.
@lenka567899 nuz ked ma clovek 24 asi nechce do konca zivota ostat sam a nikde sa nepise o ,,loveni"
Myslim, ze s mensimi detmi mas trosku vacsiu sancu ulovit este nejakeho chlapa, potom uz skor az ked budu dospele, resp. v starsej puberte.
Zodpovedny chlap vie, ze deti su zodpovednost a v takom vztahu sa musi podielat po kazdej stranke, takze urcity cas toho takeho pekneho randenia proste uz nebude, lebo proste su deti a tie sa nedaju odlozit nikde 🙂
ja som sam s babatkom (2r.) a je tazke najst si zenu, ktora by cudzie dieta prijala. Vlastne za rok ani jedna. Kazde mysli len na svoje blaho a na blaho svojho dietata. Chlap s dietatom je len zataz a tu nechce nikto. Pritom sme dobre zabezpecení, zdraví, športovci,. To len tak pre porovnanie situacie 🙂
Nerob si z toho ťažkú hlavu. Určite si nájdeš aj ty.
Ja som bola od narodenia dcéry sama asi 4 roky, potom som si našla muža a máme spolu ďalšiu dcéru.
Ale poviem ti, nikdy mi nebolo lepšie keď som bola s dcérou sama, veľmi rada spomínam na to obdobie. Ten kľud a čas jedna pre druhú, byvali sme v podnájme len ja a ta mala slecinka. Chodili sme na výlety, na kavicky, na kultúru. Super nám bolo - och keby sa dal vrátiť čas
Mala som už dcéru a našla som si najlepšieho muža na svete . Moju dcéru berie ako svoju , máme aj spoločnú dcéru a nikdy medzi nimi nerobil rozdiel .