Našli ste si muža, aj keď ste už mali deti?

12. dec 2023

Ahojte zeny chcela by som sa opytat ci ste si nasli dobreho muza aj ked ste uz mali deticky z predosleho vztahu alebo ste len natrafili na dalsich blbcov? Prijal vas novy partner vase deti?

lenka.25
12. dec 2023

Mala som už dcéru a našla som si najlepšieho muža na svete . Moju dcéru berie ako svoju , máme aj spoločnú dcéru a nikdy medzi nimi nerobil rozdiel .

jakubkoanjelik
12. dec 2023

Ja som si našla tiež a veľmi rýchlo. Skvelý manžel, otec aj "ujo" .

breznica
12. dec 2023

Našla som si po 5 rokoch čo som bola sama,ale v tom období "medzi" som randila s viacerými, každý sa však zľakol toho,že musí robiť aj otca môjmu dieťaťu

miggy
12. dec 2023

@breznica presne rovnako to mám;)

lenka567899
12. dec 2023

Radšej sa venuj svojim deťom a nelov chlapov

belllinka
12. dec 2023

@lenka567899 prečo by nemohla loviť? 🙄

samimami777
12. dec 2023

Ja nie ale známa áno. Mala 2 svoje maličké deti (do 3 rokov) a aj keď nikoho nehľadala aktívne , pomerne rýchlo sa jej do života natrafil a do nej zaľúbil úžasný chlap, teraz už jej manžel a obe deti vychováva od začiatku ako svoje vlastné. Už majú aj tretie spoločné a sú roky šťastný.

autor
12. dec 2023

@lenka567899 nuz ked ma clovek 24 asi nechce do konca zivota ostat sam a nikde sa nepise o ,,loveni"

egonsk
12. dec 2023

Myslim, ze s mensimi detmi mas trosku vacsiu sancu ulovit este nejakeho chlapa, potom uz skor az ked budu dospele, resp. v starsej puberte.
Zodpovedny chlap vie, ze deti su zodpovednost a v takom vztahu sa musi podielat po kazdej stranke, takze urcity cas toho takeho pekneho randenia proste uz nebude, lebo proste su deti a tie sa nedaju odlozit nikde 🙂

breznica
13. dec 2023

@egonsk dajú. Poznám veľa matiek,ktoré po rozvode/rozchode dávajú deti na víkend, na prázdniny otcom a oni randia,dovolenkuju, užívajú si

skb
21. dec 2023

ja som sam s babatkom (2r.) a je tazke najst si zenu, ktora by cudzie dieta prijala. Vlastne za rok ani jedna. Kazde mysli len na svoje blaho a na blaho svojho dietata. Chlap s dietatom je len zataz a tu nechce nikto. Pritom sme dobre zabezpecení, zdraví, športovci,. To len tak pre porovnanie situacie 🙂

natalka81
30. dec 2023

Nerob si z toho ťažkú hlavu. Určite si nájdeš aj ty.
Ja som bola od narodenia dcéry sama asi 4 roky, potom som si našla muža a máme spolu ďalšiu dcéru.
Ale poviem ti, nikdy mi nebolo lepšie keď som bola s dcérou sama, veľmi rada spomínam na to obdobie. Ten kľud a čas jedna pre druhú, byvali sme v podnájme len ja a ta mala slecinka. Chodili sme na výlety, na kavicky, na kultúru. Super nám bolo - och keby sa dal vrátiť čas